Jump to content

Strana reprezentativna kosarka

Recommended Posts

Ja sam jos uvijek u soku da smo bilo kome uspjeli dati 110 poena i 18 trica. Fizicki mi jesmo fakat jebena ekipa i medju najjacim sto se toga tice u Europi ali sve van toga je debelo upitno, minus Musa ofc. I dalje se ne bih zacudio da nas recimo Kipar pukne u Skenderiji ili da Hrvati kojim cudom dobiju Francuze kuci pa na kraju opet izvisimo. Nakon onog ispadanja u grupi sa 3 pobjede 2013., povreda svih glavih igraca pred EB 2015. kad smo doveli Duska Ivanovica za selektora, tuce Muse i Teletovica u Mejdanu u kljucnoj utakmici za plasman na EB 2017. u Mejdanu protiv Rusije i onog bolesnog zrijeba za EB 2022. tesko da postoji dovoljno bizaran scenario u vezi nase reprezentacije koji ne moze iznenaditi. 

• Like 1
  • Ha-ha 1

Ne postoji dno koje mi nećemo probit. Nakon reprezentacija poput Finske, Nizozemske, Češke...sad gubimo od BiH. Ne da gubimo, nego nas pometu s parketa. Izgleda da ćemo uspjet nemoguće. Ne plasirat se na EP. To je već razina Rumunjske, Moldavije, Mađarske, rekao bi i BiH, ali oni će bit razina iznad(ako odu na EP, a mi ne).

27 minutes ago, Bugl Khan said:

Ne postoji dno koje mi nećemo probit. Nakon reprezentacija poput Finske, Nizozemske, Češke...sad gubimo od BiH. Ne da gubimo, nego nas pometu s parketa. Izgleda da ćemo uspjet nemoguće. Ne plasirat se na EP. To je već razina Rumunjske, Moldavije, Mađarske, rekao bi i BiH, ali oni će bit razina iznad(ako odu na EP, a mi ne).

Zli jezici bi rekli da je to sto nogometna vuce svu srecu sveta pa ostale nose losu srecu. :P

49 minutes ago, Bugl Khan said:

Daj Jusupa i vrele Zadrane i pada tanki Fr sastav.