gggggggg Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Jedva čekam partije Ostina Rivsa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 4 hours ago, gggggggg said: Kanada spolja najjača na prvenstvu, baš dobra ekipa. Ko je trener? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 15 minutes ago, Milos 3.14 said: Kanada spolja najjača na prvenstvu, baš dobra ekipa. Ko je trener? Nik Nurs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 5 minutes ago, Kankkunen said: Nik Nurs Nije vise. Trener im je Jordi Fendandez, asistent Kingsa a pretdno asistent u Nuggetsima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Dvajt Pauelu je izgleda sudbina da nema nikad nikakvu konkurenciju u ekipama i da mora da igra bez obzira sto je bezveznjak 😂 inace, ako od ovih 18 budu birali 12 prema kvalitetu, a ne otkazima, bice ovo paklena ekipa. Shai Murray RJ Dort i Olynik mogu da pice neki zajeban small ball, koji tesko ko moze da isprati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Dobri su, mogli bi da upadnu u borbu od petog do osmog mesta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Na prvi pogled fali spisak nas, Grka i ako se ne varam Italijana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Super sastav Kanade. Iskreno, bez obzira što bi time bili jedna od reprezentacija više koja konkuriše za visok plasman, voleo bih da ih vidim u najjačem sastavu pa da vidimo koliko stvarno mogu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 +1 Stvarno bih voleo da vidim SGA i Mareja na terenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 nedostaje wiggins ali mogu to defanzivno na SF da pokriju dort i brooks, pomalo i barrett, pod uslovom da svi odavde idu narafski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Dort i Brooks su beton odbrana, na FIBA nivou mogu da brane obojica sve od 1 do 4. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 1 hour ago, Snjofko said: Dobri su, mogli bi da upadnu u borbu od petog do osmog mesta. Ne bi mogli, to je rezervisano za nas. Odlična ekipa Kanade, baš se radujem da vidim ovaj sastav na delu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Ako može neko da potvrdi, ali mislim da je tako, mada nisam siguran, da borbu od petog do osmog mesta vode četiri ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Italija, Grčka, Finska, Srbija - eo ti 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 (edited) 1 hour ago, bosMan_jr said: Dvajt Pauelu je izgleda sudbina da nema nikad nikakvu konkurenciju u ekipama i da mora da igra bez obzira sto je bezveznjak 😂 inace, ako od ovih 18 budu birali 12 prema kvalitetu, a ne otkazima, bice ovo paklena ekipa. Shai Murray RJ Dort i Olynik mogu da pice neki zajeban small ball, koji tesko ko moze da isprati. I Powell je u ovoj prici sa ovako jakim spoljnim igracima odlicna opcija na C. Njima i treba neki poput njega, da igra u p&r, postavlja jake blokove, hustluje u odbrani i skace. Olynyk ce biti zajeban u popu. Jamal i SGA a odbranu Dort i Brooks kad zategnu haos a ni prva 2 nisu teske rupetine na tom dijelu pa jos tu onda i RJ koji je sasvim dobar defanzivac. Ozbiljan sastav, jedva cekam da ih vidim na terenu. Edited July 14, 2023 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 14 minutes ago, DameTime said: Italija, Grčka, Finska, Srbija - eo ti 4. Bicu tu i Kanada. Jeste da nikada nista osvojili nisu, nikakvu medalju od 1936.godine na OI ili SP, jeste da im je najbolja opcija za selektora Spanac koji je pomocnik u NBA, jeste da im tim nije izbalansiran i da su svi nosioci i top igraci na spoljnim pozicijima, jeste da im igra onaj saban i kancer za ekipu Bruks, jeste da su neuigrani i nemaju iskustvo igranja zajedno... ali mislim da preterujes kada kazes da nece uci u 8 i da ce ispasti pre toga. Verujem da ce na osnovu individualnog kvaliteta uspeti da se bore za peto mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Pa eto, mi smo medalju osvojili čak 2017. godine, pa smo opet neuigrani, selektor nam je prilično pogubljen i još uvek nemamo spisak reprezentativaca. Plus nam niko ne garantuje da i mi nemamo kancere u ekipi. Ja se malo sprdam ovim "izborom", ali mi prilično ide na ganglije potcenjivanje većine sastava koje se malo-malo provuče na temi. Ne bih da dižemo nos (ponovo), a na terenu truba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 6 minutes ago, DameTime said: Ja se malo sprdam ovim "izborom", ali mi prilično ide na ganglije potcenjivanje većine sastava koje se malo-malo provuče na temi. Ne bih da dižemo nos (ponovo), a na terenu truba. Neki novi Spissu se sprema lagano da nas posalje kuci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 (edited) @DameTime Tebi se opet prividjaju Srbi i Jokicevci. Aj' sad se vrati i nadji neki post koji spominje nasu reprezentaciju. Nisam rekao da cemo ih mi izbaciti, sve i da se mi nismo plasirali, imao bih sumnje vezano za Kanadu i ne predvidjam im neki vrhunski rezultat. Bukvalno nidje veze izmedju upisa oko Kanade i nas, to si samo ti povezala i niko drugi. Edited July 14, 2023 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 2 hours ago, Snjofko said: Dobri su, mogli bi da upadnu u borbu od petog do osmog mesta. Ovo se zove neargumentovana nebuloza, ali sam prvobitno odgovorila u šaljivom tonu. Samo povezujem šta pišeš na temi naše reprezentacije i ovde. Za ostale stvari koje pišeš, ako imaš neki problem sa mnom - stavi me na IL i ne stalkuj me po temama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Stvarno bih voleo da vidim SGA i Mareja na terenu. Masakr svake odbrane na prvenstvu, SGA je na obruču kad god poželi, Murray sa FIBA trojke... nemile scene. EDIT: zamišljam Micića na SGA i ne znam da li da plačem ili da se smijem. Edited July 14, 2023 by Beonegro 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 3 hours ago, Kankkunen said: Nik Nurs nurse je odstranjen na zahtev sixersa. 1 hour ago, Chaos Is Me said: Dort i Brooks su beton odbrana, na FIBA nivou mogu da brane obojica sve od 1 do 4. i alexander-walker je vrlo dobar defanzivac. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 1 minute ago, Beonegro said: Masakr svake odbrane na prvenstvu, SGA je na obruču kad god poželi, Murray sa FIBA trojke... nemile scene. srećom po SGA, dečko ume da se na ulazu digne na midrange šut kad god poželi, pošto na obruču u fiba košarci ne može da se živi zbog skupljanja u reketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 4 minutes ago, uini said: srećom po SGA, dečko ume da se na ulazu digne na midrange šut kad god poželi, pošto na obruču u fiba košarci ne može da se živi zbog skupljanja u reketu. Ti što skupljaju će biti odučeni od toga sa nekoliko postera. Lik je nestvaran, ima skoro 2 metra, a po eksplozivnosti je prva liga sa Ja Morantom i DeAaron Foxom. Dante Exum za gnusno bogate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts