Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledam CG protiv Argentine, i može se reći da osim bekovske linije, ova Argentina je veoma limitirana ekipa. Istina, Skola nije igrao, ali ne znam koliko on tu može da popravi situaciju. Uglavnom, u eventualnom duelu SRB-ARG u četvrtfinalu, mislim da ne bi dobro prošli. 🙂

Posted

Zajebani su Grci, protivnička odbrana mora da se fokusira na Antetokumpoa, a oni imaju pametne plejmejkere da iskoriste onda sve rupe koje se otvaraju. Čak i bez šuta su opaki.

Suđenje je gnusno.

Posted

Sve ce zavisti od toga hoce li Ante dobiti Scola tretman na prvenstvu. Ukoliko je odgovor potvrdan, onda zaista mogu biti problematicni vecini ekipa. Inace ih se apsolutno ne plasim i drzim solidnu nekolicinu ekipa ispred njih.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Sve ce zavisti od toga hoce li Ante dobiti Scola tretman na prvenstvu. Ukoliko je odgovor potvrdan, onda zaista mogu biti problematicni vecini ekipa. Inace ih se apsolutno ne plasim i drzim solidnu nekolicinu ekipa ispred njih.

A koje su to ekipe? Ja bih možda stavio Francusku ispred njih, dok bi Španci bili otprilike na istom nivou.

Posted
4 hours ago, leki bg said:

Spancima su otkazalii Gasol (oprostio se), Ibaka, Mirotic.

Edit: Caco ex NBA, Mirotica sad mozemo takodje da vodimo kao ex, ali svi bi bili spremni za SP.

Pau je otkazao zbog povrede koja ga je mucila cele sezone i nije se oprostio od reprezentacije. Najavio je da bi zavrsio reprezentativnu karijeru sledece godine na OI. 

Za Ibaku i Mirotica vec nisam video ni jednu jedinu rec na netu o njihovom neigranju. 

Posted (edited)

Ma Italijani su uzasni i nista im buducnost ne donosi. Lose rade sa mladima, Musini i Dela Vale od velikih talenata do ponora. Musini igrao Univerzijadu..cak su i tu izduvali i ako su igrali kod kuce. 

Edited by Pavaroti