LightWeight Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Оба дреса пуцају Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Brutalna su oba dresa, Adidas 10 puta bolji od Najka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Jel cemo danas znati koji je finalan roster i da li Jovica Antonic preuzima? 😂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 39 minutes ago, Miki28 said: @Kooineeperk taj pas je od Nedovica. Djeca sa dresom Kuzmica su njegova djeca i zena a sa Lazicevim su njegova djeca. Dobrica ne znam, pretpostavljam Kobra brother Prepoznao sam Kuzmicevu zenu (odnosno zakljucio da je to ona jer znam da je tamnoputa) a i znam da Lazic ima dve cerke... "kumu" bas i nisam prepoznao a kamoli Kobru 😄 Da je kojim slucajem Stimac u timu, njegovog sina bih prepoznao na keca - isti on samo mini verzija 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 42 minutes ago, srlepajce said: Na 1:15 ova scena sa slike i vidi se Vlada Jovanovic 37 minutes ago, drakon1 said: Mislim da ima i jos jedan snimak kada on ulazi ili na pocetku utakmice ili u poluvremenu kada se samo smeska i ide prema klupi. Ovo ovde je jos presao iskusno-provokatorski na drugu stranu terena preko puta timske klupe. Meni simpa. Ovakve stvari su lepota navijackog repertoara. A ne baklje u hali i bacanje istih na drugu tribinu ili teren, bacanje kojekakvih predmeta, vredjanje na nacionalnoj, verskoj, i svakako i medicinskoj osnovi (ne znam kako bih to drugacije nazvao) i slicno. Ovo, kad se proziva protivnik na simpaticne nacine je skroz ok. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Za to bacanje predmeta bi mi lezali 48h u pritvoru, stoka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Inače ne volim te maskirne varijante dresova, tipa Uniks, ali ja uopšte nisam provalio da je ovaj naš jednobojni maskirna varijanta. Nekako mislim da je to u oku posmatrača. Ne mora da se percipira kao maskirni dres. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Mislio sam da ce Lukoil biti napred na dresu, kao u ona vremena...😁💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 2 minutes ago, quentin said: Inače ne volim te maskirne varijante dresova, tipa Uniks, ali ja uopšte nisam provalio da je ovaj naš jednobojni maskirna varijanta. Nekako mislim da je to u oku posmatrača. Ne mora da se percipira kao maskirni dres. Meni crveni grmi, kupujem dres posle dugo vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Brate mili, dresovi su totalni instagram influenser style, ocekujem da kuma u izlasku odradi jednu promociju u nekom Lafayettu ili slicno uz minic i stikle visine 20cm i debljine penisa vilinog konjica😎 Doduse, posto ce sezona biti cirkus, verovatno je i odežda adekvatna😀 Ili sam ja naprosto matori prdonja🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Jel danas Euroleague Media Day? Ako je tako, in your face NBA , jer mislim da i danas NBA timovi imaju svoj Media Day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Baš lepi dresovi, da dodam - napokon. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Nama je danas, nekim drugim klubovima je narednih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 23 minutes ago, Miki28 said: Dosta lepse izgleda na igracima 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Ne igraju dresovi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 11 minutes ago, Sam B said: Baš lepi dresovi, da dodam - napokon. Bolje ruzni dresovi a odlicna igra nego lepi dresovi a igra... :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 12 minutes ago, Don Radonja said: Bolje ruzni dresovi a odlicna igra nego lepi dresovi a igra... :D A sta ako bude i lijepi dresovi i odlicna igra? Samo jel to odlicna igra podrazumijeva da igramo ko GS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Just now, Miki28 said: A sta ako bude i lijepi dresovi i odlicna igra? Samo jel to odlicna igra podrazumijeva da igramo ko GS? Ma sprdam se bre Miki.Pa voleo bih da bude odlicna igra.Samo kazem sta bi pre voleo.Neka dresovi budu i najlosiji samo da je igra ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Just now, Don Radonja said: Ma sprdam se bre Miki.Pa voleo bih da bude odlicna igra.Samo kazem sta bi pre voleo.Neka dresovi budu i najlosiji samo da je igra ok. Bice i lijepe igre i velikih pobjeda ali i obrnuto, lose igre i teskih poraza. Ostali smo bez stuba u vidu trenera, normalno je da ce biti oscilacija ali ce biti bitno da se vidi napredak, da se uci iz gresaka i da rastemo kao tim iz meca u mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Meni ovo plavo na dresovima nekako ne lezi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Jedva cekam da ga vidim na terenu. Samo zdravlja 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Meni je Neda, bas onako pokraj srca. Bas deluje da je dusica ♥️ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Meni su ovi dresovi užasni, baš težak kič. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 3 minutes ago, BojanaCZV said: Meni ovo plavo na dresovima nekako ne lezi. Ni meni Ali hteli su boje Srbije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts