LightWeight Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Vraćajte se insajderi sve vam je oprosteno 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 https://www.pianetabasket.com/en/euroleague-cazoo-baskonia-signed-estonian-maik-kotsar-255101 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 38 minutes ago, Miki28 said: Najjace su mi ove upadice. Ljudi fino diskutuju, razmenjuju misljenja i obrazlazu svoje tvrdnje, bas milina za procitat ali mora onda ovakav jedan upis. Ne mora svaka strana i post da bude kukanje i zapomaganje iako je Zvezdina tema. Dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Opustite se. Imacemo tim koji moze bilo ko s foruma da vodi. 1 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 jel mogu ja? liske pomocni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 S obzirom kakvi igraci dolaze, moze. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 18 minutes ago, Losmi17 said: Opustite se. Imacemo tim koji moze bilo ko s foruma da vodi. Šta ima jače od toga, kad je struka u pitanju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 9 minutes ago, Kankkunen said: Šta ima jače od toga, kad je struka u pitanju. Uskocice Nebojsa iz partera ako zasteka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Drmaćemo koševe, isto ko i ranije, drmaćemo koševe, to nam ne gine 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 A Simon će ukrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Ponovo radi bioskop, mislim sajt ... izgleda mi nešto bolje nego ranije. https://kkcrvenazvezda.rs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Kako su se insajderi prestali javljati vise ni portali ne pisu nista 😀 10 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 11 minutes ago, Kankkunen said: Ponovo radi bioskop, mislim sajt ... izgleda mi nešto bolje nego ranije. https://kkcrvenazvezda.rs/ Eto, sad mogu da ozvaniče Shabazza i Ponitku kao gospoda. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 2 minutes ago, Pero_Cameron said: Kako su se insajderi prestali javljati vise ni portali ne pisu nista 😀 Naravno😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Najjače je što nam godinu dana ne radi online shop a iz posle svake sezone dobijamo nagradu za marketing 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Just now, L' Imperatore said: Najjače je što nam godinu dana ne radi online shop a iz posle svake sezone dobijamo nagradu za marketing 😄 Proradio, a cene samo u doloresima ... https://www.crvenazvezdastore.com/front 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 4 minutes ago, Kankkunen said: Proradio, a cene samo u doloresima ... https://www.crvenazvezdastore.com/front Divi stvarno. Ja bio kliknuo na onaj link koji je na zvaničnom sajtu kluba, pa mi bilo izbacilo onu staru poruku da ne rade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 https://en.m.wikipedia.org/wiki/KK_Crvena_Zvezda_all-time_roster Uzivajte drugari,svadta ima...Od shaja do ocaja.❤️❤️❤️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 26, 2022 Author Share Posted July 26, 2022 (edited) Sto se tice plejmejkera, trazimo ga jos mi, Baskonija i vrlo verovatno i Zagiris(ukoliko Kinan Evansa budu korisli na dvojci). Za Zalgiris je bila info da se interesuju za Thompsona a za Baskoniju nisam video nikakve informacije ali za ocekivati je da dovedu pleja jer imaju jednog ipo da se tako izrazim. Sve ostale ekipe imaju po 3 ili neke i 4 plejmejkera ili u 2 slucaja bar 2 i jos 2 kombo igraca. Postoji mogucnost da Milano potrazi plejmejkera ukoliko iskrsne Pengos, mada Mesina je rekao da ne bi trebalo da bude problema i da ga ocekuju. Postoji mogucnost i da Cska/Zenit/Unics dodju do nekog od navedenih ispod jer mogu da preplate ali postoji taj faktor Evrolige koji je na nasoj strani bar ove sezone, a i dostra stranaca ne zeli tamo trenutno. Situacija na trzistu uopste nije toliko losa, s obzirom koji je datum danas, kao na primer u SO sezoni kada u ovom periodu nije postojalo nista bolje od Rocestija i kasnije Koloma. Tako da po meni ne bi imalo smisla da dovedemo Ajzeu Tejlora ili Kobsa jer to je onda tim koji bi kostao isto koliko i prosli, a siguran sam da nece biti tako, u najgorem slucaju jedan takav plej ali i jos jedan dobar bek, ipak siguran sam da doci neko bolji. Evroliga: - Pierria Henry (ex Fenerbahce) - Shabazz Napier (ex Zenit) - Thomas Heurtel (ex Real) (spominjalo se da je Zenit zainteresovan ali nema jos informacija da je potpisao) - Jerian Grant (ex Armani) - Peyton Siva (ex Pao) - Leo Westermann (ex Monaco) -Postoji mogucnost da Real ne iskoristi team option sa Goss-em, kao i neke spekulacije da ce Virtus da raskine Nico Mannion-a. Evrokup: -Will Cummings (Metropolitan) -Darius Thompson (Lokomotiva) -Codi Miller-McIntyre (Andora) -Axel Julien (Burg) -Justin Cobbs (Buducnost) -Kamings i Axel su valjda i dalje pod ugovorima, ali u Ek se uglavnom sklapaju ugovori sa izlaskom iz ugovora ka El ili se radi o manjim obestecenjima tipa 100k. Nba: (FA(minimum 10 utakmica u Nba) koji su imali manje plate za Nba uslove u prethodnoj sezoni) -Luca Vildoza -R.J. Nembhard -Avary Bradley -Facundo Campazzo -Frank Jacskon -Ryan Arcidiacono -Rajon Rondo -Elfrid Payton -Duane Washington Jr. -Carsen Edwards -Isaiah Thomas -Brandon Goodwin -Jared Harper -Cassius Winston -Chris Chiozza -Sharife Cooper *Slobodni agenti ili u nekoliko slucajeva +1 sezona ugovor sa jos uvek nedefinisanim statusom. *Bar trecina verovatno nedostupni nama, ali nije iskljuceno da ih niko ne uzme u Nba ove sezone a s obzirom da PG popunjene gotovo svuda u El, ne bi se iznenadio da dovedemo nekog sa ovog spiska. Sto se tice G league nisam siguran da cemo ove sezone dovesti prvog pleja odande kao ni iz ostalih evropskih liga tako da necu ni da kacim odatle ioako ima tu jos jedno 7-8 dobrih opcija, po meni. Edited July 26, 2022 by 1945 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 17 minutes ago, Placebo Lone star said: https://en.m.wikipedia.org/wiki/KK_Crvena_Zvezda_all-time_roster Uzivajte drugari,svadta ima...Od shaja do ocaja.❤️❤️❤️ Ovo je ono pravo ... 6 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 1 hour ago, Kankkunen said: Proradio, a cene samo u doloresima ... https://www.crvenazvezdastore.com/front ziv nisam dok ne kupim ovu kinesku repliku za 80 doloresa posto original dres od 100 jura niko nece da plati 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Očekujem realno ovih dana samo Mozzart u nekom trenutku da javi da smo blizu potpisa i isto veče zvanično i spuštamo zavese... 😊 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Topic bez insajdera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 9 hours ago, StiviKivi said: Očekujem realno ovih dana samo Mozzart u nekom trenutku da javi da smo blizu potpisa i isto veče zvanično i spuštamo zavese... 😊 kad nam padne mrak na oči 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts