Darko Pancev Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Aleksa said: Kakav Pengos daj tog Vasu Micica na pleju. Pre bi Pengosa uzeo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Долази бек из Фенера, Карко Пудурић. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Za Pengosa je neophodan jedan brejk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 10 minutes ago, Sector said: Porzingis. https://youtu.be/BiLNjNUfOqM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Čekaj, dal priželjkujete Holanda koji na jesen ulazi u 35.god života kao rešenje nakon odlaska Kaline....🫢🫤 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ako je realan Raduljica u 34. zasto Holand ne bi bio u 35.? Kod gazde je sve moguce. Za kuma 3,3 miliona plus obestecenje od 300k. Ima se, moze se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Leonard said: Ako je realan Raduljica u 34. zasto Holand ne bi bio u 35.? Kod gazde je sve moguce. Za kuma 3,3 miliona plus obestecenje od 300k. Ima se, moze se! Šta si sad ti meni rekao? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 9 minutes ago, StiviKivi said: Čekaj, dal priželjkujete Holanda koji na jesen ulazi u 35.god života kao rešenje nakon odlaska Kaline....🫢🫤 Ja nisam rekao da ga priželjkujem, niti mi se to svidja. Već zaključujem iz postova ljudi koji su dobro obavešteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Just now, StiviKivi said: Šta si sad ti meni rekao? Da je sasvim realno prizeljkivati igraca u 35. Ako moze gazda da dovodi, zasto ne bi bilo realno da navijaci prizeljkuju. Siguran sam da je Holand fizicki spremniji od Raduljice iako je stariji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 15 minutes ago, StiviKivi said: Čekaj, dal priželjkujete Holanda koji na jesen ulazi u 35.god života kao rešenje nakon odlaska Kaline....🫢🫤 Mozda ga planiraju u strucni stab, da pomaze Simonu oko kradje pehara kad zagusti... Drugu ulogu mu ne vidim. Edited July 10, 2022 by Dzonii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 11 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 2 minutes ago, Leonard said: Da je sasvim realno prizeljkivati igraca u 35. Ako moze gazda da dovodi, zasto ne bi bilo realno da navijaci prizeljkuju. Siguran sam da je Holand fizicki spremniji od Raduljice iako je stariji. Raduljica čak i ako se planira za roster ( molim Boga da nije tako) će zauzeti ulogu Cirbesa, 3. ili nekog 4.centra , o Holandu pišemo ovde kao primarnoj opciji na svojoj poziciji , tako da je to poređenje sasvim nepotrebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ide gas.✅ Bravo Noleeeee❤️ Plej u niskom startu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 4 minutes ago, StiviKivi said: Raduljica čak i ako se planira za roster ( molim Boga da nije tako) će zauzeti ulogu Cirbesa, 3. ili nekog 4.centra , o Holandu pišemo ovde kao primarnoj opciji na svojoj poziciji , tako da je to poređenje sasvim nepotrebno Mozda tebi. Gazda mozda ne misli tako, sto je dokazao Jovanovicem umesto Radonjica. Edited July 10, 2022 by Leonard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Bravo Nole ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 5 minutes ago, Sector said: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Jel Vlada ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Decembarski said: Ide gas.✅ Bravo Noleeeee❤️ Plej u niskom startu Sad možda pretekne za Kalinu još 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Isplaka se covek znajuci da mu cela nagrada ode na pleja 😢 1 33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Bolje da ide na trenera 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Vise ni pengos nije samo vlazan san! Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 https://twitter.com/rufinolucciano/status/1546160467885842434?s=21&t=P84RMjGmYcn-Zc2SdnuCog od “insajdera” sa 5 pratilaca 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Šlem vec stavljen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Nije strano da je Kalinicu ponudjen bolji ugovor, kao sto nije strano da cemo napraviti dobru ekipu za takozvani iskorak. E sad, pitanje je. Da li ostati i boriti se sa Zvezdom za top 8 i tripletu ili otici u Barsu boriti se za titulu u EL i trojefe u Spaniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ljudi zapeli za Hollandovih 35 godina, kao da ga mislimo prodavati za obeštečenje u sledečem prelaznom roku. Videli ste ga na delu pre samo par meseci, i izgledalo je to ok. Neče sad preko noči odjednom fizički da se raspadne, zato što nema više 34, nego 35 godina. Ne ide to tako. Što se tiče zamene za Kalinu, mi nemamo nikakve šanse da dovedemo nekoga ko če da ga zameni 100%, jer se radi o jednom od najboljih krila u evropi. Taj gubitak čemo morati da nadoknadimo akumulativno, tako što čemo dovesti bolje igrače na drugim poziijama, nego što smo imali lani. Tako da za krilnu poziciju ne treba tražiti nekoga ko može zameniti Kalinu, nego najbolju opciju koja nam je dostupna. Ja nebi imao ništa protiv Hollanda. Krilo sa dosta hustla i energije u svojoj igri. Ima size. Solidan defanzivac, a ume ponešto i da ubode. Ako može bolje od toga, ja sam naravno za, ali nebi bio razočaran ni sa njim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts