Aleksa Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 3 minutes ago, Crni said: Markovic, Ivanovic, Henri Nedovic, Dobric Guduric, Sejok, Lazic Vajt, Ilic, Lazarevic Mitrovic, Hasan, Kuzmic Markovic, Lazic, Kuzmic bi mogli cesce da preskacu utakmice, a bice i povreda, gripova itd. Po imenima bolja i kompletnija ekipa, napadacki potentnija i kreativnija. Minus je trener tu nema diskusije. Al sta je tu je. Jedino sa cime se ne mirim je trener i Vajt. Nisam video idealniji roster, e sad koliko je realan Guduric. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Just now, necke said: Koliko iritira Vlada😬 Jeziv je, on pa on. On jeste bio zanimljiv igrac, ali kako sebe predstavlja, reko bi covek MJ licno. Plus sto je pomenuo fakin Darka Rusa sto evra puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, Aleksa said: Nisam video idealniji roster, e sad koliko je realan Guduric. Teško ćemo do Gudure, obeštećenje Feneru za raskid ugovora, obeštećenje MZT-u jer imaju pravo na njega u aba i plata. Baš teško! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, Čvarkov said: Teško ćemo do Gudure, obeštećenje Feneru za raskid ugovora, obeštećenje MZT-u jer imaju pravo na njega u aba i plata. Baš teško! Sa Fenerom bismo mozda i resili to, al sa MZT-om bi bilo povuci potegni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Mislim da trazimo jos prvog pleja (Henry) i da cekamo da vidimo sta ce biti sa Kalinom (da li tu nesto trazimo onda). Racunam da je Ilic dogovoren i da dolazi. Ostaje jos pitanje treceg centra (Hassan, Mitrovic, Kuzmic/Petrusev/Raduljica) => Kuzmic je na standby-u verovatno, mozda bi Petrusev bio zamena (mada sa potpisom Hassana je sve dalji, nece ni Misko svojim igracima da pravi konkurenciju). To sa Raduljicom je totalno besmisleno, on eventualno moze biti zamena za Kuzmica (ali je to upucavanje u nogu, Kuzmic je i dalje bolji od njega). 1: Prvi Plej (Henry), Markovic 1/2: Nedovic, Ivanovic 2: Dobric, Lazic 3: Prvo Krilo (Kalinic), Lazarevic 4: White, Ilic? 5: Hassan, Mitrovic, Kuzmic? To je vec 13 igraca. Na to se doda jos par juniora i to je to. Svo dovodjenje preko toga bi bilo bacanje para (ne na te nove igrace, nego na ove koji su produzeni tipa Lazic, Markovic, White... a koji nisu bili neophodni). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 kapiram da nam je henry meta isto kao i laso sto je bio valjda ne bude na kraju eto hteli smo njega, ali posto nece, evo vasilije pusica 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 38 minutes ago, pantelia said: Hajde da ne merimo ko je ispao veci Zvezdas, Nine, Dragi ili Kalina. Svoj trojici hvala do neba, u sva 3 slucaja je presudila velika ljubav prema klubu. Dobrodoslica nasem Hajnsu, jako mi se svidja potpis. Zasto se zaboravlja Marin? Sorry za off. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daba Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: kapiram da nam je henry meta isto kao i laso sto je bio valjda ne bude na kraju eto hteli smo njega, ali posto nece, evo vasilije pusica Otisao u FMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Da se uzdamo da ce Laso dobiti dozvolu da dodje u Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, nunilo said: Zasto se zaboravlja Marin? Sorry za off. Marin cekao da vidi hocemo uci u LS pa tek onda potpisao, a imao je i lepu platu ne znam bas 🤔 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 hour ago, Mile1 said: Ako nista drugo Vladi ce biti mnogo lakse zato sto ce pored sebe imati Simonovica,Lazica i Markovica koji su pre svega fino vaspitani momci i nemaju veliki ego kao sto je to imao Pero Kantic.Bice sve to super na kraju.Puna podrska treneru i strucnom stabu Jeste, bas je Lazic pomogao onomad Alimpijevicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 46 minutes ago, uini said: idem dotle da kažem da ne znam ko su ninković i dragović 🙃 Nebitni likovi odrekli se par melona u evrima.... zbog ljubavi, zamisli te budale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 4 minutes ago, Benito said: Marin cekao da vidi hocemo uci u LS pa tek onda potpisao, a imao je i lepu platu ne znam bas 🤔 Ili smo mi cekali da vidimo hocemo uci u ls pa ga onda zvali. Eto ovi svi igraju dzabana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Znaci bice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 10 minutes ago, Zvezdinho said: Jeste, bas je Lazic pomogao onomad Alimpijevicu. Zaboravio sam to Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Nedovic na 3 godine, Martin na 2 godine. Sta se dogadja? Dobijamo neku licencu, ili Covic dize sidro sledeceg leta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 12 minutes ago, Milos 3.14 said: Nebitni likovi odrekli se par melona u evrima.... zbog ljubavi, zamisli te budale kao harden što se odrek'o zbog bracke ljubavi u filadelfiji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 @Mile1Sta bi sa Vajtom je l ostaje sigurno posto vidim da imas informacije iz prve ruke,svi se ovde pitaju a niko tebe da pita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Koliko mi je poznato aktivirana ugovorna klauza za Vajt tako da on ostaje još jednu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 10 minutes ago, Tri Korne Penal said: Znaci bice Mojne mi kopi/pejstujes postove nego spremaj to pecenje sto si trebao da ga spremis jos onomad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) 1 hour ago, L' Imperatore said: Znam da nisi slabo mislio. Zato sam i rekao, čisto da ne ostane napisano onako gde bi neko mogao da pretumači da ovde pljujemo po Džoniju. Sta vidis u Pineiru? Prosle sezone je bio najslabiji stranac u Darusafaki, u ne bas jakoj konkurenciji. Morali bi mnogo boljeg igraca od njega da dovedemo ukoliko hocemo da budemo konkurentni. Njemu je neki osrednji EC tim plafon. A da ne govorimo o tome da je Portorikanac, koji nisu bas prilagodljivi na Evropu, pa se cesto desi da malo igraju, pa se vrate u domovinu. Pomenuti Sajok za njega je naprimer igracina. Doduse verovatno i duplo skuplji. Edited July 9, 2022 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Malo sam propustio @Stari Wookdrago mi je sto si se vratio opet na forum. Welcome back 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 11 minutes ago, MikiMilane said: Koliko mi je poznato aktivirana ugovorna klauza za Vajt tako da on ostaje još jednu sezonu. Procitao sam to ali nigde zvanicno nije to napisano,objavljeno ili sta god Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 hour ago, Crni said: Markovic, Ivanovic, Henri Nedovic, Dobric Guduric, Sejok, Lazic Vajt, Ilic, Lazarevic Mitrovic, Hasan, Kuzmic Markovic, Lazic, Kuzmic bi mogli cesce da preskacu utakmice, a bice i povreda, gripova itd. Po imenima bolja i kompletnija ekipa, napadacki potentnija i kreativnija. Minus je trener tu nema diskusije. Al sta je tu je. Jedino sa cime se ne mirim je trener i Vajt. Suterski bas tanko, bice problem u spejsingu jer osim Gudurica svi su prosjecni ili ispod prosjecni suteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daba Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 19 minutes ago, Nini3112 said: @Mile1Sta bi sa Vajtom je l ostaje sigurno posto vidim da imas informacije iz prve ruke,svi se ovde pitaju a niko tebe da pita? Za njega ce se još videti da li ostaje ili ne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts