Devil In My Pants Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 54 minutes ago, Gavran said: Ne pije ti ovo poređenje vodu, i sam znaš kakva su dešavanja tamo. Ne igraju ni EL, pa su dužni da preplaćuju osrednje igrače. Svako zna da Davidovac ne vredi te novce. A što se tiče potencijalnog odlaska Radonjića i dolaska novog trenera, meni je interesantna opcija Vlade Jovanovića iz predgrađa. Na duže staze, kao DR onomad. Lep je basket tada FMP pikao sa njim, šta znam. Doveli su Astapkovica iz Niznjeg, Komolova iz Uniksa, Ruznenjevceva iz Mege, produzili Kasper Vejra koji je dosao iz Eniseja i Davidovca...Zar stvarno mislis da za 500-800k nisu mogli dovesti boljeg igraca od Davidovca. Da, Vlada je super trener, odlicno je izdrzao u Ciboni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 34 minutes ago, NikadProtivKaline said: sve 5 do ovog dela zar mislis da bi radonja odlazio da ima 7 milja za roster? Početkom jula board EL objavljuje finansijske uslove pod kojima klubovi učestvuju u takmičenju i svake godine je ta cifra sve veća. Nema razloga da i ove godine bude drugačije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 15 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Najgore od svega je što nikada nijesmo doveli nekog stranog trenera. Čović je protiv stranog trenera. Neophpdan uslov je da razumije pun dijapazon južnoslovenskih psovki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 3 minutes ago, Veteran said: Ukupan budžet Monaka za 21-22 bio je nešto preko 14 miliona od čega je deo za plate iznosio oko 6,7 miliona €. https://www.basketeurope.com/livenews-fr/567449/betclic-elite-et-pro-b-des-budgets-record-asvel-a-151me-et-monaco-a-141me/ To je ta razlika od miliona za Jamesa. Ali opet mi nije jasno kako su poslozili za ostale pare ove igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 13 minutes ago, Igor_ said: Alimpije nije budala da u ovom trenutku dodje i usere sve sto je napravio ove sezone. Zna i on da ce tesko da uzme nesto pored ovakvog guranja para kod komsija. Zapravo sem tih par utakmica, da kazem mesec dana kosarke on nije nista uradio. Ko priziva Alimpija taj je kosarkaska neznalica,mada bih voleo da dodje pa konacno da ovaj predator iz Zeleznika ode iz kluba.. sa rodbinom, prijateljima i prijateljima prijatelja.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, Devil In My Pants said: Zapravo sem tih par utakmica, da kazem mesec dana kosarke on nije nista uradio. Ko priziva Alimpija taj je kosarkaska neznalica,mada bih voleo da dodje pa konacno da ovaj predator iz Zeleznika ode iz kluba.. sa rodbinom, prijateljima i prijateljima prijatelja.. I u tome se slazem delimicno, ali mislim da ce misko da ga uvalja dobro (ako mu je on menager), zbog cinjenice da je igrao finale EK.. a i ovaj bi pre naplatio lepo nego da dodje kod nas i bude na udaru navijaca cele sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 8 minutes ago, drakon1 said: Dok nisu "prozori" FIBE na tapetu i/ili velika takmicenja, on bukvalno nema mnogo posla tokom sezone. EDIT: Nego, priznaj da slika sa aerodroma nije od danas. Nije moja, naso sam. Ma prozori nisu problem, koliko preklapanje priprema, njega sad ocekuju pripreme sa reprezentacijom a usput bi morao da radi pripreme i kao trener KKCZ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daba Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, necke said: Nije moja, naso sam. Ma prozori nisu problem, koliko preklapanje priprema, njega sad ocekuju pripreme sa reprezentacijom a usput bi morao da radi pripreme i kao trener KKCZ. Okacio je neki Grk sliku Deje i Miska dal sa naseg dal sa njihovog aerodroma. Drugu sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, daba said: Okacio je neki Grk sliku Deje i Miska dal sa naseg dal sa njihovog aerodroma. Drugu sliku. Da da, ma nebitno da li je danas otputovao ili juce, mi svakako moramo da trazimo zamenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, Igor_ said: I u tome se slazem delimicno, ali mislim da ce misko da ga uvalja dobro (ako mu je on menager), zbog cinjenice da je igrao finale EK.. a i ovaj bi pre naplatio lepo nego da dodje kod nas i bude na udaru navijaca cele sezone. Pa ako odrzi neki kontinuitet bar solidnih partija Burse to vec znaci vise, danas ne moze nikom da ga uvali to je sigurno. Bursa je ipak EC ekipa vec dve godine bez rezultata do ove, znaci da su za proslu sezonu dali pare da bi igrali i imali vise nego solidan budzet. Nikad nisam voleo takmicenja na jedan mec,klupskog tipa jer tu ulazes celu godinu za jedan mec, u EC na cak cetiri meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Радоња иде у Атину да доведе Недовића! 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daba Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 3 minutes ago, Гаучо said: Радоња иде у Атину да доведе Недовића! Nedović je Filipov kum može Čović i bez Deja da ga dovede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Sreca sreca radost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 http://kkczstore.com/ Sta nam je sa shopom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Misko je na ovoj slici u fazonu " Zasto idemo turisticki u Atinu, samo da placamo troskove leta "... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 7 minutes ago, Гаучо said: Радоња иде у Атину да доведе Недовића! Kakav bi to bio plot twist, zajebo bi i Tarantina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 10 minutes ago, Igor_ said: I u tome se slazem delimicno, ali mislim da ce misko da ga uvalja dobro (ako mu je on menager), zbog cinjenice da je igrao finale EK.. a i ovaj bi pre naplatio lepo nego da dodje kod nas i bude na udaru navijaca cele sezone. Nerealan je Alimpijević, jer on nije više početnik, i sada bi želeo punu slobodu za njega i njegov stručni štab u odabiru igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 8 minutes ago, Filbi said: http://kkczstore.com/ Sta nam je sa shopom Da si ziv i zdrav, odavno ne radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Sferopulos, paskval, zvezdan, odlicni treneri ali mi nemamo para da ih platimo. Tako da ocekujte nekog manje zvucnog, matorog izlapelog eventualno nekog rukija da se uci. Boli me jako ovaj sve izvesniji rastanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Ja očekujem Vladu Jovanovića ukoliko Radonja ode jer bi to bio Čovićev trademark u fullu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Ma kakav Pešić, uz svo postovanje, 73 godina vec ima, da l mislite da moze da izdrzi ovako dugu sezonu i sva ova putovanja plus da ostane fokusiran i plus repka. Šanse nema 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 gde je i šta radi Jura Zdovc 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 3 hours ago, L' Imperatore said: To je sve ok. Ali bio sam pod utiskom da su ranije potpisivali ugovore sa Zvezdom, pa ona išli u FMP na pozajmnicu... Godinama već naši najtalentovaniji klinci potpisuju za FMP, dok oni manje talentovani ostaju u Zvezdi. Očigledno je da to nikome ne smeta. Mi možemo da napravimo svoj klub pa da dovodimo igrače, ako me sećanje dobro služi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 (edited) 30 minutes ago, necke said: Nije moja, naso sam. Ma prozori nisu problem, koliko preklapanje priprema, njega sad ocekuju pripreme sa reprezentacijom a usput bi morao da radi pripreme i kao trener KKCZ. Mislim da se sve to da srediti, ali ne verujem da bi Pesic to hteo. Edited June 29, 2022 by drakon1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 4 minutes ago, propolis said: Ja očekujem Vladu Jovanovića ukoliko Radonja ode jer bi to bio Čovićev trademark u fullu. 2017. Incoming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts