Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

1 hour ago, Perkos2 said:

Čika Lale je gospodin nije da se ubacuje u priču sa ovim današnjim ološem

Jeste, ali su ga navukli da bude predsednik KK 10/11 kad su se svi razbežali.

Pošten čovek nema šta da radi na mestu predsednika sportskog kluba u prevarantskoj državi.

Čović mu dođe idealni hoštapler.

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Zvezdinho said:

 

Dan bi imao smisla da je Radonja tu, dobar kamenjar dodavac koji pegla odbranu.

 

Solidno je odigrao finis sezone u Portlandu.

posle svega sto smo gledali na pleju poslednjih godina, "kamenjar dodavac" zvuci kao vlazni san. Bukvalno bih levi testis dao za prajm Jovica.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

4 minutes ago, uini said:

 

postoji, ja.

Ti si blago sklon kontri, a vecina forumasa je sklona ekstremnim izjavama kao sto je EL pohod sa samim Daliborom.

 

Istina je negde izmedju naravno, niti moze sa samim Ilicem niti nam je potreban lik kao Bentil.

 

A na pitanje zasto se toliko kuka na Bentila - pa zato sto smo svi projektovali neke nerealne rostere, za koje nam je iskru dao sam Covic preko svojih ljudi, a nama ne treba mnogo da dovedemo sve sto hoda po EL i deo NBA. 

Bentil nas je vratio u surovu evroligasku averidz zonu gde smo vec neko vreme i odakle mozemo da izadjemo samo kroz pod, ne i kroz plafon.

Posle Holanda i Bentila, i preostala 2 pojacanja bice najverovatnije slicnog ili blago iznad ranga i zato je cela buka oko Bentila. 

Sustina je da jesmo nerealni, ali takodje je cinjenica da uvek biramo put stvaranja EL nosilaca od EL epizodista, umesto da nekad probamo sa stvaranjem EL nosilaca od van EL nosilaca.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mi ako ne pogodimo sa PG, mozemo da se pozdravimo od takmicarskih ambicija za sledecu sezonu u svim takmicenjima. A nije da ima mnogo slobodnih PG koji dizu plafon ekipi a da su nama dostupni. Trebali smo uzeti onda Tompsona, al uze ga Baskonia. Kad vec Pieriu ne mozemo dovesti.

 

Nisam siguran sta je u glavi coksija, pocev od odlaska radonje i kaline, do ovih intervjua sad gde deluje da ima the time of his life. Cini se da se ludo zabavlja.

 

Potpis kumare, pa krade radonji igrace, pa ono sa lasom, pa ove silne dimne bombe koje pusta o zavrsenim igracima koji ocigledno ne da nisu zavrseni nego...

 

Ne znam da li treba traziti neku poentu uopste u svemu ovome, i razlog zasto. Ali da ima gorak ukus, ima.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Postovi na zvaničnim društvenim mrežama kluba na objavu Bentila dovoljno toga govore o prosečnom navijaču KKCZ. Ide red glorifikovanja i botovskih komentara kako klub radi odličan posao, red "karaćemo grobare opet" izliva, red primanja što je ovaj igrao za PAO i Milano, a 99% ljudi ga i dalje tamo zove Bentli, što dovoljno govori o tome koliko su ga gledali. 

 

On a serious note, Bentil ima neki kvalitet, ne može se reći da je KLS igrač, ali to je potpuno bezvezan igrač, baš ono bezvezan. Ne treba ga porediti sa JOB jer nije baš toliki potrošač niti ego manijak (niti na papiru ima i blizu skillset kao JOB), ali baš ni po čemu nije specijalan. Da kreira samom sebi ne zna, jeste gabaritan ali nije neki atleta, spot up 3 mu je u principu najjače oružje što je dosta porazno za takvog rmpaliju, odluke na parketu baš limitirane. Verujem da je coachable i da nije loš za svlačionicu, ali s obzirom da ima evroligašku reputaciju (a samim tim i cenu) - stvarno nije lako zamisliti bezveznije pojačanje. Kad na pitanje: kakav je igrač? dobiješ odgovor: dobar je momak, jasno je koliko je sati. Maltene 100% sam siguran da je Bentil posledica katastrofalne odluke u vezi Whitea, njih dvojica zajedno jedu budžet za jednog preozbiljnog igrača, pa se verovatno išlo time da Bentil, White i Ilić ravnopravno konkurišu za sve minute na 4 kad su već White i njegova plata morali da ostane u klubu (isključiva greška kluba sa kojom igrač nema ništa!). Bentil je za trojku prespor, za peticu em nizak em jednostavno nema centarsku igru niti instinkte, dakle klasična gabaritna stretch četvorka. Daleko od toga da je najgori igrač na svetu, ali za te pare je verovatno u 20% najbezveznijih igrača koje smo mogli dovesti. 

Edited by Chaos Is Me
  • Like 13
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, drperce said:

Nisi, ti si samo dobrocudna sisica kja trazi faul u napadu kad mu covek postavi muski blok 😑 

😂😂😂

 

kad nema ko da napravi video sa greskama sudija jbga

inace, moving screens su jedan od najvecih neprijatelja amaterskog basketa

 

sad sam toliko spor da mogu dva puta da ih zaobidjem, kao u matrixu

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Bude li na pleju dosao bilo ko drugi osim Napiera, javno kazem da cu sve uciniti da 2 najveca sabotera ovog transfera plate i to debelo

😡😡😡😡

 

Prvi na listi je ostojin portal Telesport, a odmah iza njega je covjek inicijala A.V. koji najvise sabotira nas klub i divnog cika Nesu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mi da smo mogli, potpisali bi Napiera odavno, i na salveti ako treba. Ukoliko je ozbiljnog kontakta bilo, dve su realne opcije, koje nisu međusobno isključene. Jedna je da nas čovek drži na holdu, nadajući se boljem ishodu glede pre svega snage kluba - nada li se on možda nekoj šansi ili epizodi u NBA?; druga je da Zvezda nema pare koje traži, te da se odugovlači ne bi li malo spustio cenu, ukoliko se vremenom pokaže da nema još previše zainteresovanih klubova po nekoj ekstremnoj ceni. Čović na stolu sigurno ima spremne ponude od agenata za neke platežno dostupne igrače kojima je cilj da ostanu/ okušaju se u EL. Pitanje je samo koliko rizikovati u čekanju Shabaza - da se ne ostane bez njega, a ni tih potencijalno dostupnih igrača. U slučaju Singletona, teško mi je da zamislim da smo mi ponudili, a on odbio milion po sezoni, hahaha. Pre će biti da smo se nadali da će hteti da igra za malo više pare od Bentila, koji je verovatno relativno jeftin igrač. Kada se ispostavilo da neće i da bi za te pare verovatno pre u neku lepšu zemlju i jači klub, okrenuli smo se dostupnoj opciji koja je stolu verovatno stoji već neko vreme.

Edited by medobrundo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, uini said:

 

dunn je vrlo vrlo dobar defanzivac za nba, ovde bi bio lockdown što kažu

Ma ok znam to, nego sam malo upao u mracenje mode.

 

Ne znam ni sto pominjemo Dunna, bukvalno smo ga izmislili da se zabavimo 😂 inace dobar je igrac 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...