Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

43 minutes ago, Ridji said:

Ja u klin, ti u ploču…

 

Šta će VJ da postane biće rezultat njegove odluke i daljih poteza tj rada. Ali svakako bi bio glup da je propustio ovaj voz i čekao sledeći, jer železnica Srbije epohalno kasni a nekad i ne saobraća uopšte.


Sad što se nama ne svidja što je Zvezda taj EL klub koji mu je dao šansu je drugi tj naš problem. 

Он јесте већ једном "пропустио воз" 2019. када су хтели да га баце у ватру да спашава ону сезону, што ипак показује да има неки интегритет и није баш крпа. Дошао је сад да гради тим на миру, очигледно мисли да може, па да видимо. Није он ни толики почетник као Лазић/Алимпијевић који су били без апсолутно икаквог искуства. Влада има 4/5 аба сезона, млађе категорије ЦЗ, НБА летња лига, стручни штаб сениорске репрезентације, селектор у20 репрезентације... 

 

Симоновић који је први помоћник се већ годинама активно спрема за тренерски посао, има велико играчко искуство на високом клупском и репрезентативном нивоу и био је део свих наших успеха под Радоњићем. Зна добро како се долазило до тих трофеја и шта је потребно, сигурно је спреман да помогне. Има ауторитет и добар однос са играчима, својим дојучерашњим саиграчима и вероватно је процена да ће помоћи Влади да се "носи" са играчима

 

Тим ће очигледно бити јако добар. Ако остане Калинић, биће најбољи звездин тим икада вероватно. Али ће ту пре свега лидери у свлачионици бити добро проверени момци као што су Пефи, Џони, Оги, Лазаревић, Неда, Калина (дај Боже), Ерон, Митар и Лаза који су, заједно са Симоном, гарант да ће владати потпуна синергија на релацији стручни штаб-играчи. На ово треба да се дода млади Илић и странци на 1 и 5, који ће се, надам се, уклопити играчки и карактерно.

 

Надао сам се неком проверенијем решењу, Сферопулосу или Звездану, макар и Томићу. Алимпијевић и Лукић су такође били боља решења тренерски, али бих ипак можда изабрао Јовановића због звездаштва, које мени није занемарљиво у оваквим тренуцима, тако да је у мојим очима ово било неко осредње - до благо лошије решење, али се сада трудим да гледам и излажем позитивне ствари, јер више нема назад. 

 

Јовановић ће имати неупоредиво боље услове за рад од Алимпијевића онда. Док не дође борба за трофеје и активне игре ван терена, имаће све услове да са квалитетним тимом покаже своје знање, па да видимо на чему смо. Са разних страна се могу чути похвале о његовом тренерском знању и карактерним особинама, што ће се, надам се, и показати на делу. Понављам, за то ће имати добре услове, а његово неискуство и мане које уз то долазе ће бити ублажене уз све горе наведено.

 

Још једном добродошлица тренеру и новим играчима, идемо у нове победе!

Edited by Шеф стручног штаба
  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

"U cilju sprečavanja brojnih dezinformacija i daljih spekulacija u srpskoj, ali i grčkoj košarkaškoj javnosti koje su se pojavljivale u prethodna dva dana, KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je platio propisano obeštećenje za igrača Nemanju Nedovića, košarkaškom klubu Panatinaikos iz Atine.

Time su zvanično obavljeni svi adminstrativni koraci neophodni za ovaj transfer. KK Crvena zvezda mts u petak je dobio sve neophodne papire od grčkog kluba, čime se srpski reprezentativac Nemanja Nedović i zvanično vratio u svoju Crvenu zvezdu.

Nemanja Nedović je u četvrtak potpisao trogodišnji ugovor sa crveno belima, a u klub se vratio posle 10 godina.

Nedović je prvo pojačanje KK Crvena zvezda u ovom prelaznom roku, a nakon imenovanja novog trenera Vlade Jovanovića, klub će o svim daljim aktivnostima u prelaznom roku pravovremeno obaveštavati javnost."

Link to comment
Share on other sites

Kolko kosta carter let samo me to zanima? Ozbiljno pitam, i to samo za utakmice gde nema direktnog leta. Koliko bi nam trebalo?

1 minute ago, StiviKivi said:

Oooo! Hvala Novaku Đokoviću i nekoliko anonimnih sponzora na izdvojenom za naš KK.

Tek će BOMBE da eksplodiraju na Malom Kalemegdanu 😎

Sto ste zezali Kupera prosle sezone a sad vrtite istu mantru?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Obestecenje je platio Fica Krajinovic, sakupio je od nagradnog fonda kao finalista Queensa i 1/32 finale na Wimbledonu, hvala ti Fica♥️🤍

Ne znam samo za koga navijaju Kecmanovic i Djere, imaju i oni dobre rezultate, mogu da nam daju za pleja i cetvorku 💰

Edited by Pero
  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Pero said:

Obestecenje je platio Fica Krajinovic, sakupio je od nagradnog fonda kao finalista Queensa i 1/32 finale na Wimbledonu, hvala ti Fica♥️🤍

Ne znam samo za koga navijaju Kecmanovic i Djere, imaju i oni dobre rezultate, mogu da nam daju za pleja i cetvorku 💰

Svi su nasi sem Ducija😁

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

U onom saopštenju za trenera se spominju Simke i Mića Dinić, koji je prvi put prošle sezone bio član stručnog štaba ako se ne varam. Ne spominje se Saša Kososvić koji je jedini bio uvek od sezone 2011/12 tj. od Čović ere.

Neko je spomenuo Gačevića i ja bih voleo ali ako nije došao prosle sezone dok je Radonja bio tu tek sad neće doći, verovatno mu odgovara rad u Baru i leti individualni treninzi koje ima sa Vučevićem i ostalim sportistima. Lukman je da kažemo popularno rečeno naš čovek,uvek dostupan, ali bih voleo nekog poput Gačevića na mestu kondicionog.

Što se tiče doktora, imamo jednog na čelu kluba 😉 a bilo bi dobro da ubacimo i nekog psihologa u tim.

Nek nam je bog i svi sveci u pomoći braćo.

Kako kaže stara narodna pesma:

nazad neću,

napred ne smem
pala ćuprija

 

Vidimo se u hali 😁

Edited by Filbi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Redstar0356 said:

Kolko kosta carter let samo me to zanima? Ozbiljno pitam, i to samo za utakmice gde nema direktnog leta. Koliko bi nam trebalo?

Sto ste zezali Kupera prosle sezone a sad vrtite istu mantru?

Sprdam se brt. Dal si realan...

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Benito said:

Svi su nasi sem Ducija😁

Duci, Troicki i Tipsarevic al oni su bivsi😂

Znaci, cim Nole ode u penziju sledeci za donacije je Kecmanovic koji dize formu iz sezone u sezonu. 

Link to comment
Share on other sites

Mnogo volim Zvezdu i kosarku, uvek zelim da dodju najbolji igraci i da imamo najjaci moguci tim, ali nisam ljubitelj ovih stvari...

 

Kao sto mi se ne svidja sta se desava u partizanu od prosle godine tako ne zelim to ni u Zvezdi. Skupi igraci nisu garancija uspeha, kao sto smo prosle godine videli. Za sada nismo doveli indijanca, stigao je nas Nedovic i Martin, nadam se da ce se  voditi racuna o hemiji i birati igraci i po ljudskosti, a ne samo po kvalitetu na papiru, jer da je papir bitan nas bi partizan svaku utakmicu dobio kao cetvrtu u p.o. Da imamo iskusnog trenera koji ce drzati uzde, ovo bi bilo ostvarenje snova. Ovako smo prepusteni... ne znam ni ja kome... Covicu? Vucicu? Kome? Ko je doveo ove igrace i rekao: ok je dati Nedovicu milion za sezonu. Jovanovic sigurno nije. 

 

Sa druge strane, cirkus je u svetu, cirkus u drzavi, zasto ne bi bio i u dva drzavna KK... Da se zavalimo i uzivamo dok traje...

Kad imaju masti, cigani se i po guzici mazu.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, LightWeight said:

Tesko da u Nemackoj kasne plate

Moguce, ali hajde sa se ispravim i kazem da mali broj ekipa tacno na vreme daje plate... 

1 hour ago, Redstar0356 said:

Pa taj isti Covic je milion puta spomenuo da ne moze da dovodi igrace pre nego sto se sazna koje ce takmicenje da se igra. Kako onda moze u januaru da produzuje El igrace?

Mozda bi ponudio ugovor igracima da je struka procenila ili zelela tada. A posle je verovatno bulo kasno. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@SteveFrancis#3  secam se kako si pre tacno godinu dana napisao da ti se pomalo gadi sve sto se desava sa tvojim klubom. Tada sam pomislio vidi ga sto otima Viniju autfit francuske sobarice. 

Sta ima da ti se ne svidja... I 365 dana posle ... brate moj napaceni... 

 

 

 

Platili smo obestecenje Pao i potpisali Nedovica na tri godine a nismo mogli da obezbedimo minimum uslova da ostane najtrofejniji trener koji je i sam trazio bolje uslove i zacrtao iskorak u EL kao jedan od ciljeva?!? Povecavamo platu Kalinicu, ja ga volim al nije on Janis jbt. 

 

Dovodi se gospodin Jovanovic na mala vrata. Nedovica samo sto nisu oglasavali preko megafona i kamiona koji ide po gradu, a najvazniji deo tima trenera preko slike na instagramu, e i on je tu samo da znate. Evo i slika da ga ne pomesate sa domarom.

 

Da su stvarno hteli da stanu iza njega i da mu pruze podrsku PRVO bi organizovali kzs gde bi ga promovisali i javno rekli koncep i put kkcz je sledeci... Ovaj kurvanluk sa e Vlado ti si prvi ispod crte samo da ovi otpadnu i posao je tvoj je bas nedostojan kluba ali dostojan jednog Nebojse Covica. Ona saopstenja i napadi na Radonjica su toliko degutantni da ja reci nemam. Nemoj samo neko da mi kaze pa a sta ste vi na forumu pisali... Da, na FO RU MU. Nismo predsednici kkcz nego kretenoidi koji prate ova dva smeca od bg blizanaca. Nece biti struje  a zimu al neka bice je u Atini neka se zagreje OAKA arena, mi nepravimo razliku daj i Oliju neko obestecenje za Hasana, i salji ponudu grobarima za Lideja i Smailagica u paketu. 

 

Sto se uporedbe Alimpije i predstojece sezone tice... Dupe i oko. Ono bio smislen reset i rebild koji nije uspeo ali smislen i vrlo jasan. Ovo sada ... Nemam reci za ovo, taman pomislim bahato al ne opisuje mi sve, onda pateticno al opet je i bahato... Mozda sujetno. To je prava rec koja sadrzi sve pobrojane. 

 

Raspon plata od milion i po do markice i toplog obroka. I to ovo poslednje verovatno ima trener. A on ima reference u pizdu materinu... Rad sa mladjim selekcijama kkcz jer sa decom je najteze raditi, 6 meseci na vreloj klupi Cibone, i dve sezone u klubu bez briga daj da Filip igra i ne brini se za posao. Od jedne utakmice nedeljno do 4 derbija za nedelju dana. Pa tom Radonjicu kome ljubimo stope je trebalo par sezona da se osvesti i napravi plan pa smo tek posle 3-4 sezone imali one blickrig cikluse u januaru gde smo mleli sve zivo... Tomic je smugnuo kao sisa posle dva meseca kada je tim koji je on sastavio resio da ga ne jebe ni 2%. Jovanovicu daju jos skuplju igracku koju mu drugi sastavljaju. 

 

Ne znam... Mucno bas, al im zelim svu srecu zelim i neka bude opet Kalemegdan u junu. 

  • Like 19
  • Love 1
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...