Jump to content

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted
39 minutes ago, Miki28 said:

@Kooineeperk taj pas je od Nedovica. Djeca sa dresom Kuzmica su njegova djeca i zena a sa Lazicevim su njegova djeca. Dobrica ne znam, pretpostavljam Kobra brother

Prepoznao sam Kuzmicevu zenu (odnosno zakljucio da je to ona jer znam da je tamnoputa) a i znam da Lazic ima dve cerke... "kumu" bas i nisam prepoznao a kamoli Kobru 😄 

Da je kojim slucajem Stimac u timu, njegovog sina bih prepoznao na keca - isti on samo mini verzija 🙂 

• Ha-ha 2
Posted
42 minutes ago, srlepajce said:

Na 1:15 ova scena sa slike i vidi se Vlada Jovanovic 

37 minutes ago, drakon1 said:

Mislim da ima i jos jedan snimak kada on ulazi ili na pocetku utakmice ili u poluvremenu kada se samo smeska i ide prema klupi. Ovo ovde je jos presao iskusno-provokatorski na drugu stranu terena preko puta timske klupe. Meni simpa.

Ovakve stvari su lepota navijackog repertoara. A ne baklje u hali i bacanje istih na drugu tribinu ili teren, bacanje kojekakvih predmeta, vredjanje na nacionalnoj, verskoj, i svakako i medicinskoj osnovi (ne znam kako bih to drugacije nazvao) i slicno. 

Ovo, kad se proziva protivnik na simpaticne nacine je skroz ok.  

• Like 8
  • Thanks 1
Posted

Inače ne volim te maskirne varijante dresova, tipa Uniks, ali ja uopšte nisam provalio da je ovaj naš jednobojni maskirna varijanta. Nekako mislim da je to u oku posmatrača. Ne mora da se percipira kao maskirni dres.  

• Like 3
Posted
2 minutes ago, quentin said:

Inače ne volim te maskirne varijante dresova, tipa Uniks, ali ja uopšte nisam provalio da je ovaj naš jednobojni maskirna varijanta. Nekako mislim da je to u oku posmatrača. Ne mora da se percipira kao maskirni dres.  

Meni crveni grmi, kupujem dres posle dugo vremena

Posted

Brate mili, dresovi su totalni instagram influenser style, ocekujem da kuma u izlasku odradi jednu promociju  u nekom Lafayettu ili slicno uz minic i stikle visine 20cm i debljine penisa vilinog konjica😎

Doduse, posto ce sezona biti cirkus, verovatno je i odežda adekvatna😀

Ili sam ja naprosto matori prdonja🤣

• Like 1
Posted
Just now, Miki28 said:

A sta ako bude i lijepi dresovi i odlicna igra? 

Samo jel to odlicna igra podrazumijeva da igramo ko GS?

Ma sprdam se bre Miki.Pa voleo bih da bude odlicna igra.Samo kazem sta bi pre voleo.Neka dresovi budu i najlosiji samo da je igra ok.

Posted
Just now, Don Radonja said:

Ma sprdam se bre Miki.Pa voleo bih da bude odlicna igra.Samo kazem sta bi pre voleo.Neka dresovi budu i najlosiji samo da je igra ok.

Bice i lijepe igre i velikih pobjeda ali i obrnuto, lose igre i teskih poraza. 

Ostali smo bez stuba u vidu trenera, normalno je da ce biti oscilacija ali ce biti bitno da se vidi napredak, da se uci iz gresaka i da rastemo kao tim iz meca u mec.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...