PERICA!!! Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Meni ovaj nista bolji nije od Dzonsa iz fmp. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 minute ago, PERICA!!! said: Meni ovaj nista bolji nije od Dzonsa iz fmp. Mnogo bolji. Jones je 3x3 tip igraca. Basketas. Ovaj je odlican plej, posebno sada kada su pass first igraci veoma retki. Ali mi smo ocekivali Sabaza pa smo smoreni. Jebiga, izjebo nas gazda Cova, najavio Sabaza a dobili smo kineskog Sabaza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Znaci dosao plej? Mozemo da ludujemo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 5 minutes ago, PERICA!!! said: Meni ovaj nista bolji nije od Dzonsa iz fmp. Svaka ćas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Mene Adams dosta podseća na Pangosa, slična visina, skil set, mehanika šuta, pik igra. Sad je pitanje kako će Adams preneti to na EL nivo, ali čak ima i dobre predispozicije imao je kroz karijeru nekih baš moćnih kucanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Zatvorice svima vama usta u to ne sumnjam, srecno Jaylene. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 jel pise negde na koliko je ugovor? kapiram 1god Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Nego ko ce nama odbranu da igra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Vreme je da kolega @Wingwalkerotvori temu za predstojeću sezonu. Deluje da je roster ovim potpisom zatvoren. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Dečko je floor general. Meni dosta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Zadovoljan sam izborom. Ostaje pitanje odbrane na pozicijama 1-2-3. Fali tu jedan dobar defanzivac ali da je upotrebljiv u napadu, spadošmo na Lazića i Lazarevića koji bi više koševa davali da nogom šutiraju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 8 minutes ago, Sam B said: Mnogo bolji. Jones je 3x3 tip igraca. Basketas. Ovaj je odlican plej, posebno sada kada su pass first igraci veoma retki. Ali mi smo ocekivali Sabaza pa smo smoreni. Jebiga, izjebo nas gazda Cova, najavio Sabaza a dobili smo kineskog Sabaza. Ne bi me iznenadilo da smo sa najavama Shabaza i Singletona u stvarili kvarili posao komsijama tj. ovoj dvojici namerno dizali cenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 nema tu odbrane spolja ni za lek..a pod kosem tek za nijansu bolje ali hajde da vidimo taj vladin trenerski pecat inace, kkcz insajder kaze da roster jos nije zatvoren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post deez nuts. Posted July 29, 2022 Popular Post Share Posted July 29, 2022 Javite Sarcu, na moru je do 15og. 7 51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 5 minutes ago, Pero said: Zatvorice svima vama usta u to ne sumnjam, srecno Jaylene. Ja sam zadovoljan ovim potpisom. Več ranije su ga ovde hvalili dosta kompetentni ljudi, tako da to meni dosta govori o njemu kao igraču. A i zadovoljan sam što smo se opredelili za mačku u džaku, umesto za nekog Grangera. I da nismo kompletirali tu liniju otpadaka iz drugih EL klubova, koju smo započeli sa Martinom i Bentilom. Tako da što se tiče Adamsovog individualnog učinka, uopšte ne sumnjam da če to da bude na nivou i da posle nas ide u Efes. Ja sam više pesimista što se tiče našeg timskog rezultata. Ali ajde, volijo bi da me iznenade svi i demantuju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Sta bi sa onim da plej do avgusta nece doci? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: nema tu odbrane spolja ni za lek..a pod kosem tek za nijansu bolje ali hajde da vidimo taj vladin trenerski pecat inace, kkcz insajder kaze da roster jos nije zatvoren E do kurca, znači to je to. Nadao sam se pojačanju na SF. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 6 minutes ago, Bodie said: Dečko je floor general. Meni dosta. Marcus 2.0 like. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Je l ovaj dosao umesto Markovica ili Ivanovica i ko ce na 2 a ko ce biti šilbovan? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 4 minutes ago, drakon1 said: Ne bi me iznenadilo da smo sa najavama Shabaza i Singletona u stvarili kvarili posao komsijama tj. ovoj dvojici namerno dizali cenu. Imamo vrhunsku evrokup ekipu. To sto roster nije zatvoren ne menja nista, jedino ako sad dovedemo recimo Devina Bookera na dvojku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Just now, L' Imperatore said: Ja sam zadovoljan ovim potpisom. Več ranije su ga ovde hvalili dosta kompetentni ljudi, tako da to meni dosta govori o njemu kao igraču. A i zadovoljan sam što smo se opredelili za mačku u džaku, umesto za nekog Grangera. I da nismo kompletirali tu liniju otpadaka iz drugih EL klubova, koju smo započeli sa Martinom i Bentilom. Tako da što se tiče Adamsovog individualnog učinka, uopšte ne sumnjam da če to da bude na nivou i da posle nas ide u Efes. Ja sam više pesimista što se tiče našeg timskog rezultata. Ali ajde, volijo bi da me iznenade svi i demantuju. Ja sam vise voleo da nas pojaca njegov imenjak i prezimenjak iz Hapoela, naviknut na atmosferu i Evropu, sta je tu je, ja sam prezadovoljan potpisom. Neda i Jaylen, to ce biti show 🔥👨🚒 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 minute ago, Pero said: Ja sam vise voleo da nas pojaca njegov imenjak i prezimenjak iz Hapoela, naviknut na atmosferu i Evropu, sta je tu je, ja sam prezadovoljan potpisom. Neda i Jaylen, to ce biti show 🔥👨🚒 Jaylen je dosta bolji igrač od Jalena, bolje ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Recnikom Football Managera nama treba jedan anchor man na 2/3, ostalo je sve popunjeno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts