Hernangomez Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 2 minutes ago, fradler said: Kakav nemac pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Ja sad razumem Radonju, kakvi se igraci nude Zvezdi, pa ja bih takodje pre uzeo Cirbesa nego Zorana Nikolica a svakako Woltersa ili bili kog kog sam trenirao umedto Ajzee Tejlora 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 On je jedva za prvog pleja neke osrednje EC ekipe. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 4 minutes ago, Green23 said: On je jedva za prvog pleja neke osrednje EC ekipe. Idemo ka tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Gazda se ludo zabavlja ovo ljeto. Kakav roller-coaster od emocija Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Ma kakav bre Ajzea Tomas sta pricate?? Taj lik mora da ima oko 40 i vise godina najmanje, nemoguce da je protiv Dzordana imao tipa 16-7 godina pa da sad nema barem 50? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 1 minute ago, Redstar0356 said: Ma kakav bre Ajzea Tomas sta pricate?? Taj lik mora da ima oko 40 i vise godina najmanje, nemoguce da je protiv Dzordana imao tipa 16-7 godina pa da sad nema barem 50? 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 (edited) Ja bih pre za pleja doveo Ronda nego Tomasa. Edited July 25, 2022 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 (edited) Ovaj Ajzeica je po klipovima i statistici brat blizanac dobrog momka Lengstona. Stvarno potop ako nam je on prvi plej, tu ni Laso uz asistenta Itudisa ne pomaže. Nisam mračnjak ali ne nadam se ničemu sa ovakvim potezima gazde. Edited July 25, 2022 by Sector 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Od ovoga je bolji i onaj Jones iz Fmp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Just now, Sam B said: Nije. Jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 (edited) Ajzea Tomas je tip igrača koji bljesne tri puta u sezoni i par puta u evrokupu. Lako čitljiv, ništa posebno. Sve ide po planu. Evrokup dogodine. @Borky ne preteruj baš jebiga. Edited July 25, 2022 by Sam B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Tomas ili Teylor? O kojem igracu se prica? Onog iz Fmp sam bar gledao protiv Partizana,Ced i Buducnosti i bio je dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Ja se iskreno nadam nekom jačem pojačanju, jer mislim da je i to razlog što je produžena pretprodaja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Mozda je Isis Taylor? Ko ne zna, nek gugla. #NSFW Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Daj vise tog Ajzeu Tomasa, pa da krene ono "pravo", gde nam ni trener ne treba, kakvi igraci dolazе. 1 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Preteruje se, lepi Lengston je bezao od kontakta i reketa k'o djavo od krsta, ovaj Ajzea svako malo probija, ide u meso i zalece se na obruc. Cini se da je solidan i defanzivno. Korektan igrac, evidentno bolji npr. od Ivanovica, ali za prvu opciju u El nam jbg ipak treba nesto bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 1 minute ago, Borky said: Tomas ili Teylor? O kojem igracu se prica? Onog iz Fmp sam bar gledao protiv Partizana,Ced i Buducnosti i bio je dobar. Zavisi za sta gledas. Ni Tejlor ni Dzouns nisu za prvog pleja evroligasa. Tejlor moze biti drugi plej evroligasa, Dzouns ni to. Zanimljiv je lik kojeg je sad FMP doveo na beku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 19 minutes ago, Predragdjape said: Ja bih pre za pleja doveo Ronda nego Tomasa. 🥰🤩😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Nadam se da je ovi sada trenutno nagadjanje oko Tejlora,ovakvu ekipu trrba da poveze bas dobar plej☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 (edited) Kad smo vec do Ronda dosli, gde je i sta radi Kirk Hajnrik? Edited July 25, 2022 by Benito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Ako dodje i ovaj, fali nam na trojci Howard Saint Ross - mozda ga Radonja pusti, da kompletiramo tim stranim bezveznjacima. Eventualno u doselekciji pitati za zdravlje Austin Dayea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 (edited) sve su to dimne zavese naseg neboyshe dok se u pozadini kuva nesto drugo nesto zbog cega cete svi da pisnete u gace Edited July 25, 2022 by NikadProtivKaline 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 25, 2022 Author Share Posted July 25, 2022 (edited) 45 minutes ago, Sector said: Ovaj Ajzeica je po klipovima i statistici brat blizanac dobrog momka Lengstona. Nije. Lengston je igrao u grckoj ligi (koja je 3 puta slabija od ACB) jos tad nije igrao Olimpijakos. Protiv Panatinaikosa je imao ucinak od 5 poena i 1 asistenciju i generalno u svemu imao slabiju statistiku osim u asistencijama. U Evrokupu je bio tek 7. ili 8. najkorisniji plej. Tejlor je izabran u drugu petorku ACB lige, koja je uzgred duplo jaca i od Evrokupa. Bio je i drugi skorer od bekova. Covek je ubacio Barseloni 18 poena, Valensiji 13, Baskoniji 16, Gran Kanariji 31, Huventudu 17, Barseloni 25, pa u drugom krugu Valensiji 19, Kanariji 11, Baskoniji i Realu po 10. Klasican nemac pojma... Da se razumemo nisam ni ja za njega, odnosno ne bi imao nista protiv da dodje jedino ako Henri/Sabaz/Tompson/Kamings nadju klubove a ima i nekoliko opcija i iz Nba koj ce mozda nazad u Evropu... Tako da mi nije u 6-7 prvih pikova. Ali komentar nemac pojma i poredjenja sa Lengston Holom nisu na mestu. Edited July 25, 2022 by 1945 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts