Jump to content

Borky

Član foruma
  • Posts

    868
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Borky

  • Birthday 12/30/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Borky's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Posting Machine
  • One Year In
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. Nije bitno jer su bili na 30m od gola tako da bi ih stigao i Glazer.
  2. Idu Sale,Mirko i Zan u kontru... 🀣🀣🀣
  3. Bas los potez Milojevica, iako Bukari nije nista odigrao morao je ostati cisto zbog postavke na terenu jer Partizan nema sanse da bi izasao visoko kao sad. Sale jedino moze Ivanica mjenjati a da se takticki ne izgubi a moze da se dobije u zavrsnici.
  4. Tacno je da nam je realizacija losa al do skora smo igrali derbije bez sanse a sad zadnja tri derbija imam osjecaj kao da igramo u najboljem slucaju protiv Surdulice.
  5. Utisak u svim derbijima pa i u onom prvom koji smo izgubili da smo puno bolji od njih. Ne secam da je odavno ovakva razlika u kvalitetu bila izmedju nas i njih. Bukvalno u svim segmentima smo puno bolji od njih.
  6. Kako kod navijaca Zvezde uvjek postoji to omalovazavanje sebe pa tako mi nikad nismo dobri vec je protivnik los?!
  7. U metu. I sad je svima Duljaj takticki genije koji je majstorski smislio autobus i valjanje po travi jer legitimno je posto ima bod prednosti al se zaboravlja kad je Zvezda igrala bezidejno sa Milojem i Dekijem a imala vise bodova od Partizana pa su tad svi pisali igramo ko picke i umjesto da ih razvalimo mi jajarimo. Inace odigrali smo jedan od boljih derbija zanjih x godina. Utakmica je podsjecala kao kad igramo sa Vozdovcem ili Javorom pa nam uvaljaju neki suganer i onda mi ganjamo rezultat dok se oni valjaju i nabijaju loptu sto dalje od svog gola. Ja da sam navijac Partizana ozbiljno bi bio u k posle ovoga sto su oni "odigrali" i nasta im lici tim al vidim po mrezama da je kod njih opste narodno veselje.
  8. Ono kad imas osjecaj kao da gubis od Javora. πŸ€¦β€β™‚οΈ
  9. Kakva je krs ovaj Partizan! Bas odavno nisu imali losiju ekipu.
  10. Opa Bukari mjenja kopacke za trcanje za ove koje daju golove.πŸ˜„
  11. Mislim da je kod Serifa najveci problem stabilnost al bukvalno, on kao da ima problem sa ravnotezom i stalno pada ili je u polu padu pa cak i kad prima loptu.
  12. Od danas pljujemo Miloja a volimo Bahara? πŸ€¦β€β™‚οΈ
  13. Borjan? Koji je bukvalno vodio klub nista?! Sta je zatekao a sta ostavio? Sto bi moj nekadasnji prof. rekao "na glupa pitanja ne odgovaram"!
  14. Ovo sto se Miloju pripisuju "gardisti" stvarno nema smisla jer je covjek i otisao zbog njih. Da neke je doveo i mozda su mu i bili miljenici al nisu se rodili kao "gardisti"! Cak je i Marinu dao kapitensku traku i kljuceve ekipe iako su ga "gardisti" nabijali u ormarice jer je posle treninga isao kuci a ne na pice. Ne bih se iznenadio da Vujadin prvi let iako ima bas jaka ledja al on je sad nebitan. Miloje je sa onim timom izvukao maksimum i to je cinjenica a sad ko nije zelio iskorak svako sa malo.logike moze izvuci zakljucak.Na kraju krajeva Miloje je otisao a limitirani umisljeni igraci/gardisti su ostali. Da li ce sad biti drugacije...iskreno se nadam.
×
×
  • Create New...