Ridji Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 16 minutes ago, Benito said: Bilo bi lepo videti ovog coveka ponovo u klubu, bar kao sportskog direktora, svakako je bolja opcija od Dozeta 😑 Da ne objavljujem javno 2 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Каква је то лажна преписка. Не верујем да људи старији од 16 година користе 💪💪 неиронично. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 13 minutes ago, Ridji said: Da ne objavljujem javno ...da ne bi pokvario transfer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Sad ste sve pokvarili posto ste ovde objavili 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 46 minutes ago, Ridji said: Da ne objavljujem javno Nije moja prepiska😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 55 minutes ago, Wingwalker said: Daleko mu lepa kuća... Ne znam, doveo je dosta dobrih igraca ispod radara a pod njim smo igrali mozda i najlepsu kosarku (u prvoj sezoni) da se razumemo Radonja je najbolji trener za nas ali zaista mislim da ima mesta u klubu i za Tomica, koja je funkcija Dozeta?🤔 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 34 minutes ago, Benito said: Nije moja prepiska😂 Nema veze.Vec je procurela. :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 9 hours ago, Vasa123 said: Sto je nesto vruce ovih dana.... A do kraja sedmice ce biti jos toplije..... 🔥🔥🔥🔥 😏 Grejndzer? 🔥🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 5 minutes ago, LightWeight said: Grejndzer? 🔥🤣 I tako je zahladnelo, dame i gospodo! :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Амерички плејмејкер са шпанским пасошем, Лорензо Браун, налази се на мети вечитих ривала Црвене звезде и Партизана, пренео је “Баскет инсajд”. Американац је слободан играч пошто је прекинуо сарадњу са Униксом, а његова жеља је да остане у Евролиги, што се поклапа са амбицијама београдских вечитих ривала који ће у наредној сезони представљати Србију у елитном такмичењу. Браун је у сезони 2019/20 носио дрес Црвене звезде, па је стога клуб са Малог Калемегдана ближи његовом потпису, али не би било изненађење да крене путем Кевина Пантера, који је променио боје и после Звездиног обукао дрес Партизана. Клуб из Хумске чека расплет око Јама Мадара који ће се у Летњој лиги борити за уговор са неким од НБА тимова. Други плејмејкер Партизана Далас Мур има понуде из Азије. http://www.zurnal.rs/kosarka/zvezda/133041/zvezda-bi-da-vrati-brauna-kog-zeli-i-partizan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Cenim da će se Lakiju dopasti, stara škola ... @Princeton ga pomenuo jednom prilikom pa sam odgledao neke utakmice Perta prošle sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ako ide Kalina, dižem obe ruke da se zagrize za Lorenza...opasan madafaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Плашим се да немамо џебане за Зоа у односу на такмаце, али ме радује што се размишља у његовом смеру. Једним делом и због Плавшића и Кузме на апаратима ако нам се случајно поново укрсте путеви. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 minutes ago, Kankkunen said: Cenim da će se Lakiju dopasti, stara škola ... @Princeton ga pomenuo jednom prilikom pa sam odgledao neke utakmice Perta prošle sezone. Pomenuo sam ga i ja 10 stranica unazad, dabl dabl masina u Pertu, njihov najbolji igrac uz Kotona ali mislim da je produzio ugovor sa Japancima... ako ne, potpisuj. Mike Tobey za siromasne 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Плашим се да немамо џебане за Зоа у односу на такмаце, али ме радује што се размишља у његовом смеру. Једним делом и због Плавшића и Кузме на апаратима ако нам се случајно поново укрсте путеви. Da jbt. Skroz sam zaboravio kako su ga minirali retardi. Hvala sto si me podsetio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Kako bi nam legao Lorenco, nadam se da postoji neka sansa da ga ponovo gledamo kod nas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ne znam, doveo je dosta dobrih igraca ispod radara a pod njim smo igrali mozda i najlepsu kosarku (u prvoj sezoni) da se razumemo Radonja je najbolji trener za nas ali zaista mislim da ima mesta u klubu i za Tomica, koja je funkcija Dozeta?[emoji848]Moj komentar se ne odnosi na Tomićev rezultat i postavljenu igru sa 3-4 ozbiljna uboda u njegovoj karijerno debitantskoj sezoni na mestu prvog trenera. Filipa u EC rosteru neki su i mogli da mu opravdaju...ali takvi ili ne silaze sa šipke ili basket prate rekreativno...ali naredne EL sezone je to njegovo sadjenje tikve sa djavolom izašlo na: Filip bek-ap Lorenzo Brown-u u najskupljem KKCZ rosteru ikada i onda nakon par meseci infantilno i krajnje neprofesionalno napuštanje tima koji nije bio u rezultatskoj krizi i to bez jednog objašnjenja. To se ne sme nikad zaboraviti. Samo da podsetim...taj roster je u jednom trenutku imao bekovsku liniju: Lorenzo, Beron, Panter, Djenka a trener preparirani Šakota. Pa da se izbodeš šiljkom za led...Više bi cenio Tomića da smo ga kao Obradovića terali vilama iz kluba...jer tu obe strane nose neki deo odgovornosti...loša procena, sticaj okolnosti, gubitak kontrole nad timom. Obradović je bar zauzeo stav trenera fajtera koji i dalje ima želju da se dokaže, popravi. Tomić se pokupio i odjavio kao poslednji dripac. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 19 hours ago, Dragan Mićić said: Ne moze. Zasto? Zato! Ko kaže? Oni što su uspešno blokirali Omićev dolazak? Oh wait... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 1 minute ago, Zvezdale said: Kako bi nam legao Lorenco, nadam se da postoji neka sansa da ga ponovo gledamo kod nas Ја сам му се надао и прошло лето а тако и ово иако је врв скуп за наше услове, посебно ако Калинари остане. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ako nam je KKP takmac za dovođenje igrača, tu evidentno gubimo šansu kao i u slučaju Lessorta, oni mogu da plate više (tj. da obećaju više, ko zna kako tu ide naplata, dok bata ne pokuca na vrata ništa se ne zna). 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Mislim da su u slucaju Lesora nasi procenili da on ne vredi te pare koje trazi i da smo ga zelili da bi dosao pre kod nas 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 15 minutes ago, Wingwalker said: Moj komentar se ne odnosi na Tomićev rezultat i postavljenu igru sa 3-4 ozbiljna uboda u njegovoj karijerno debitantskoj sezoni na mestu prvog trenera. Filip u EC rosteru neki su i mogli da razumeju...ali naredne EL sezone je to njegovo sadjenje tikve sa djavolom izašlo na: Filip bek-ap Lorenzo Brown-u u najskupljem KKCZ rosteru ikada... i onda infantilno i krajnje neprofesionalno napuštanje tima koji nije bio u rezultatskoj krizi i to bez jednog objašnjenja. To se ne sme nikad zaboraviti. Samo da podsetim...taj roster je u jednom trenutku imao bekovsku liniju: Lorenzo, Beron, Panter, Djenka...a mi raspad. Više bi ga cenio da smo ga bar kao Ćelafuta usled loše procene, sticajem okolnosti ili njegovog nesnalaženja terali vilama iz kluba zbog gubitka kontrole nad timom, jer bi to bar bila neka odlika fajtera koji i dalje ima želju da se dokaže, popravi... Tomić se pokupio i odjavio kao poslednji dripac. Treba tu naglasiti i jednu drugu cinjenicu, a to je da su Lorenzo i Baron bili donekle macke u dzaku i da nisu bili etablirani igraci pre nas. Tako da najskuplji nas roster je upitno - mozda jeste mozda nije. u svakom slucaju, to jeste recept za korak napred, a skauting 26 igraca koji su ranije igrali kod nas i cekanje kad ce koji da se vrati i nije bas 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 23, 2022 Author Share Posted June 23, 2022 19 minutes ago, Kankkunen said: Cenim da će se Lakiju dopasti, stara škola ... @Princeton ga pomenuo jednom prilikom pa sam odgledao neke utakmice Perta prošle sezone. 16 minutes ago, Pero said: Pomenuo sam ga i ja 10 stranica unazad, dabl dabl masina u Pertu, njihov najbolji igrac uz Kotona ali mislim da je produzio ugovor sa Japancima... ako ne, potpisuj. Mike Tobey za siromasne 🙂 Spomenuo ga i ja pre 24 stranice. Takodje i ostale centre iz Japana koji takodje sutiraju za 3 poena u odlicnom procentu a gotovo svi preostali imaju i vecinu boljih brojki od Munija. Sebastian Saiz, Shawn Long, Eric Jacobsen, Nicholas Kay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ne sumnjam da ce Radonjic i uprava uraditi najbolji moguci posao oko pojacanja. Ali hajde da mi navijaci u narednoj sezoni uradimo ono sto je do nas, a to je da punimo halu svaku utakmicu kako u Pioniru tako i u Areni ako budemo igrali. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 32 minutes ago, Kankkunen said: Cenim da će se Lakiju dopasti, stara škola ... @Princeton ga pomenuo jednom prilikom pa sam odgledao neke utakmice Perta prošle sezone. Pakuj! Pogotovo što možemo do početka sezone da ga naučimo 50 reči srpskog a onda prodajemo ko Kuridžu sa govornom manom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts