u pokušaju Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Kad ste već kod televizora, treba mi savet/pomoć. Najverovatnije ukidam kablovsku, imaću samo Telenor internet. Imam stariji TV koji nije smart koji počinje da zeza. Dok ne kupim TV, laptop će služiti kao TV. Ne znam još budžet za TV, ali mi je sledeća zamisao. Treba mi nešto što će mi omogućiti da da koristim HBO GO aplikaciju, EON aplikaciju i da strimujem sadržaj sa telefona na TV. Da li da kupim neki box da bih mogao to da koristim ili će to moći da izgura smart TV? I kako da strimujem sa laptopa na TV, bez HDMI kabla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalnodetoniran Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Za to sto si naveo chromecast izgleda kao najbolje resenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 1 hour ago, mentalnodetoniran said: Za to sto si naveo chromecast izgleda kao najbolje resenje. I ja mislim chromecast, ja sam morao akrobacije da izvodim kad su mi ukinuli obično kablovsku, jer sam insistirao na starom TV Bang & Olufsen zbog zvuka, pa sam premostio set up box-om, ali tebi ovo završava posao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) 3 hours ago, Referent said: Kad ste već kod televizora, treba mi savet/pomoć. Najverovatnije ukidam kablovsku, imaću samo Telenor internet. Imam stariji TV koji nije smart koji počinje da zeza. Dok ne kupim TV, laptop će služiti kao TV. Ne znam još budžet za TV, ali mi je sledeća zamisao. Treba mi nešto što će mi omogućiti da da koristim HBO GO aplikaciju, EON aplikaciju i da strimujem sadržaj sa telefona na TV. Da li da kupim neki box da bih mogao to da koristim ili će to moći da izgura smart TV? I kako da strimujem sa laptopa na TV, bez HDMI kabla? Opet ja sa preporukom za LG. Bilo koji LG smart ima u svom operativnom sistemu (webOS) aplikacije za sve što si naveo i rade odlično. Trenutno je njihov softver najbolji na tržištu. Ujedno su best buy opcija. Pošto sam od kolege dobio eon nalog na korišćenje, a nije bio onaj izvan mreže, nisam mogao da koristim eon aplikaciju za TV pa sam gledao preko screen share opcije (Miracast) i radilo je sasvim dobro. Doduše koristio sam telefon ali može i laptop da se poveže. Bitno je da laptop i TV budu na istoj wi-fi mreži. Nisi napisao koja ti dimenzija odgovara ali kolegi sam pre nekoliko dana preporučio odličan model od 49", pošto kod njega taman taj staje. Ima neka akcija u tehnomaniji sa popustom od 31% pa umesto 94k izađe 65k a trenutno je garancija na LG 5 godina. https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/lg-smart-49sm8050plc.html Edited December 26, 2020 by Knipex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Pisao sam da u mi store ima xiaomi televizori. Za nekih do 40000din imas odlican tv sa android sistemom, 8GB interne memorije i 2GB Ram memorije.Sent from my Mi 10 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 TV ću verovatno preko KP od ovih iz Mađarske ili neku varijantu polovnog iz Nemačku. Mada, jedna od opcija je i totalno izbacivanje TV, videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Za TV pogledajte tehnomaniju ovih dana. imaju odlične popuste. Trenutno imaju ovogodišnji "The One" od Philipsa za 65k u verziji od 50 inča i TLC QLED 50 inča za 50k. Odlični televizori a što je još važniji oba su android što znači da ćete imati najveću slobodu što se tiče aplikacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Iz Tehnomanije ne bih kupio ni da mi za dzabe daju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 2 hours ago, Slavisa iz Tavankuta said: Iz Tehnomanije ne bih kupio ni da mi za dzabe daju. Pa ako ti daju dzabe to onda nije kupovina 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Svejedno, ni da mi uz taj proizvod daju pare ne bih to uzeo.Sent from my Mi 10 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 7 hours ago, Referent said: TV ću verovatno preko KP od ovih iz Mađarske ili neku varijantu polovnog iz Nemačku. Mada, jedna od opcija je i totalno izbacivanje TV, videćemo. Ako imaš nekog u Dojcland, tj da ti donese, za nekih cca 300€ mozes da kupis 4K Hisense 43' , ToSiba 43' , TCL 50' ...itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 otislo to sve u k davno jos cene GPU-a su otprilike duplo u odnosu na realnu vrednost...a i po tim uslovima ih nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 17 hours ago, John Dies at the End said: Ako imaš nekog u Dojcland, tj da ti donese, za nekih cca 300€ mozes da kupis 4K Hisense 43' , ToSiba 43' , TCL 50' ...itd Pa toliko su i ovde na akcijama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Ok, ali odakle uvek ta ideja, ako imas nekog iz EU da ti donese? Da li vi mislite da je to toliko jednostavno tim ljudima kad dolaze, da eto odu u neki Tehno Market i kupe TV i onda u auto ili autobus pa da donesu? Mislite da to nije cimanje za njih? Da li bi se vi cimali za nekoga tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Pošto znam da rade neprestano u EU i da nemaju vremena ni za sebe, a kamoli da meni kupe neki TV koji im se nalazi u šoping centru u koji dođu svaki drugi dan i da imaju malo vremena kada dođu u majčicu između odlaska kod zubara i posete kafanama, uzeću u Tehnomaniji na popustu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 tehnomanija ti je bukvalno najgori izbor vecu sansu da ostvaris garanciju imas kod madjara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Za TV nije problem, garancija se ostvaruje kod proizvođača. Što se tiče prodavnice, najbolja je ona najjeftinija e-ponuda i biraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 2 hours ago, Takeshi_Kovacs said: tehnomanija ti je bukvalno najgori izbor vecu sansu da ostvaris garanciju imas kod madjara Kakve veze prodavnica ima sa garancijom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Kad ste se dotakli ove teme oko garancija, hoću neki laptop da uzmem, da li treba da se obazirem uopšte na to ili kao što rekoste gde je najjeftinije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Za sta ti treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 15 minutes ago, Sprivel said: Za sta ti treba? Ništa spec, ali da može da potera CS:GO i po neku igricu. Lenovo Legion 5 mi se najviše sviđa po dizajnu jer ne izgleda kao oni šljašteći gejmerski laptopovi, a ima i 120hz monitor. Gledam da ubodem neki sa Ryzenom jer su jeftiniji nego sa Intelovim sličnih performansi međutim kako se pojave tako i nestanu sa stanja. Nego što je to bitno za ovo što sam pitao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 2 hours ago, djole said: Ništa spec, ali da može da potera CS:GO i po neku igricu. Lenovo Legion 5 mi se najviše sviđa po dizajnu jer ne izgleda kao oni šljašteći gejmerski laptopovi, a ima i 120hz monitor. Gledam da ubodem neki sa Ryzenom jer su jeftiniji nego sa Intelovim sličnih performansi međutim kako se pojave tako i nestanu sa stanja. Nego što je to bitno za ovo što sam pitao? Dobijas review za Legion 5 za neki dan. Upravo mi je stigao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 3 hours ago, djole said: Kad ste se dotakli ove teme oko garancija, hoću neki laptop da uzmem, da li treba da se obazirem uopšte na to ili kao što rekoste gde je najjeftinije? U kom smislu da se obazireš? Tebi garanciju ne pruža prodavac, već proizvođač, od prodavca je jedino bitno da imaš fiskalni račun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 U kom smislu da se obazireš? Tebi garanciju ne pruža prodavac, već proizvođač, od prodavca je jedino bitno da imaš fiskalni račun.Zato i pitam pošto nemam pojma, srećom do sada kad sam kupovao te velike stvari nisam imao potrebe za garancijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts