McLeod Posted Friday at 02:15 PM Share Posted Friday at 02:15 PM Djokovic tesko da je i najvoljeniji sportista kod nas, kamoli licnost. Stalno se recimo istice kako Jokica ne vole sto ne igra svaki put za reprezentaciju. To su isti oni tastatura ratnici koji ce Djokovica podrzavati za bilo sta. Ako se o voljenosti informisete sa portala i iz koment sekcije, nije ni cudo sto mislite da Djokovic ima par glasnih hejtera i armiju pravih fanova u Srbiji. Tenis voli jedan u pet muskaraca u proseku, za zene je to mozda jedna u deset, s tim sto zene imaju pozitivnije misljenje o Djokovicu cak i ako ne znaju da se teniska loptica prebacuje preko mreze. S tim sto je tesko to podvoditi pod nesto vise od indiferentnog. Muskarci koji ne vole tenis ne vole ni Djokovica. A nisu svi muskarci koji prate tenis Djokovicevi fanovi. Kada se uzme popularnost kosarke i tenisa kod nas (kosarka popularnija bar 5, ako ne celih 10 puta), jasno je da Jokic ima mnogo vise fanova od Djokovica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Friday at 02:43 PM Share Posted Friday at 02:43 PM 47 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovako kako Stiletto brani Novaka ne brani ni Kebara žvalavog Ja molim da se precizira koji Stiletto je u pitanju jer sa @Stiletto87 ja ne delim ni slovo s u stavu prema Novaku. Đoković i njegova porodica su in my humble opinion pokvarene gramzive gnjide i molim da to uđe u zapisnik. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted Friday at 03:00 PM Share Posted Friday at 03:00 PM 16 minutes ago, Stiletto said: Ja molim da se precizira koji Stiletto je u pitanju jer sa @Stiletto87 ja ne delim ni slovo s u stavu prema Novaku. Đoković i njegova porodica su in my humble opinion pokvarene gramzive gnjide i molim da to uđe u zapisnik. I ja ogresih dusu misleci da si to ti pa cudom ne mogu da se nacudim, znala sam te drugacijeg🧡 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 03:14 PM Share Posted Friday at 03:14 PM 31 minutes ago, Stiletto said: Ja molim da se precizira koji Stiletto je u pitanju jer sa @Stiletto87 ja ne delim ni slovo s u stavu prema Novaku. Đoković i njegova porodica su in my humble opinion pokvarene gramzive gnjide i molim da to uđe u zapisnik. Ti si original Stiletto, ovaj je s Temua. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Friday at 03:36 PM Share Posted Friday at 03:36 PM 35 minutes ago, Selina said: I ja ogresih dusu misleci da si to ti pa cudom ne mogu da se nacudim, znala sam te drugacijeg🧡 Isto, reko koju drogu ovaj uzima 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted Friday at 03:42 PM Share Posted Friday at 03:42 PM Djokovic se napada samo zato sto je Srbin. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 03:44 PM Share Posted Friday at 03:44 PM 7 minutes ago, Eddard said: Isto, reko koju drogu ovaj uzima 😅 Činjenica da je opet momak je opojna droga 😎 Spoiler ❤️ u @Stiletto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Friday at 03:46 PM Share Posted Friday at 03:46 PM 2 minutes ago, DJORDJE said: Djokovic se napada samo zato sto je Srbin. Eh, umesto da studenti stave krstače, popove na čelo protesta i Pahomija kao počasnog vođu vožda i da organizuju litije, pa da ih podrži sa sve podignuta tri prsta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Friday at 03:48 PM Share Posted Friday at 03:48 PM 9 minutes ago, Eddard said: Isto, reko koju drogu ovaj uzima 😅 Kad mi ovo napiše lekar, treba li da se zabrinem? 🤔 2 minutes ago, DameTime said: Činjenica da je opet momak je opojna droga 😎 Hide contents ❤️ u @Stiletto Nemam ti ja para, Dame, da doplatim razliku u godinama, vidi s ovim nemeckim doktorom, ti su obično puni ko brod 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 03:51 PM Share Posted Friday at 03:51 PM Teško je prepoznati koji je Stiletto u pitanju zbog veličine Novakovih muda koja nam zaklanjaju vidik. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 03:51 PM Share Posted Friday at 03:51 PM 2 minutes ago, Stiletto said: Nemam ti ja para, Dame, da doplatim razliku u godinama, vidi s ovim nemeckim doktorom, ti su obično puni ko brod 😁 Imam ja pare ☺️ Mada nije to bila ideja, ali okej 😄 Više sam u fazonu da te ne uvredim što sam se našalila na taj račun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Friday at 03:52 PM Share Posted Friday at 03:52 PM P.S. poslednjih nekoliko postova bi mogla moderacija da prebaci na Forumaš Forumašu temu. 🙂 1 minute ago, DameTime said: Imam ja pare ☺️ Mada nije to bila ideja, ali okej 😄 Više sam u fazonu da te ne uvredim što sam se našalila na taj račun. Ma opušteno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted Friday at 05:37 PM Share Posted Friday at 05:37 PM (edited) Djokovic je prvih 15-tak godina karijere predstavljao Srbiju i nasu nadu da ce Srbija biti onakva kakva bi mogla postati i kakvu smo zeljeli - uljudjena, pristojna, komunikativna, razumna, otvorena, kosmopolitiska ali i ambiciozna, spremna da radi tesko i disciplinovano da bi postigla velike rezultate, uspjesna. Hvala mu za taj period, i za nadu koju je pruzao u vrijeme kada je nije bilo nigdje drugo. A onda je doslo otreznjenje - kao prvo Novaku je dodijalo da glumi uljudjenost, pristojnost, kosmopolitizam i pod dva, shvatili smo da Srbija jednostavno nije nista od navedenog. Edited Friday at 05:57 PM by ters 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 08:33 PM Share Posted Friday at 08:33 PM Ja baš mislim da Novak u sebi sabira ogroman broj tako nekih srpskih osobina, što dobrih što loših. Još uvek gajim neke nade i u pogledu njega i u pogledu ove zemlje da taj dobar deo može da se izvuče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Friday at 09:24 PM Share Posted Friday at 09:24 PM (edited) 7 hours ago, McLeod said: Djokovic tesko da je i najvoljeniji sportista kod nas, kamoli licnost. Ponekad se pitam da li pišeš iz nekog paralelnog univerzuma, to jest da li postoji neki quantum effect koji te je podelio tako da živiš u dva sveta u isto vreme. 7 hours ago, fancy said: Kapiram da poseduješ dovoljno i znanja i prakse da to što pričaš sigurno ne pričaš napamet, zato ti sigurno neću protivrečiti, verujem ti na reč. Ali možda da malo prikočiš u odbrani neodbranjivog. Novak jeste najbolji teniser svih vremena, ali oko studentskog protesta poneo se poprilično bojažljivo i tu nema spora. Obzirom koliko se angažovao po pitanju drugih, "svetskih" problema i nepravdi, ove nemušte reči koje je uputio "mladima" _u_svojoj_rođenoj_zemlji_ mu definitivno nisu na čast. Potpis. Edited Friday at 09:25 PM by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Friday at 09:26 PM Share Posted Friday at 09:26 PM 1 minute ago, Darko said: Ponekad se pitam da li pišeš iz nekog paralelnog univerzuma, da postoji neki quantum effect koji te je podelio tako da živiš u dva sveta u isto vreme. Ne znam gde se vi krecete kad mislite da je opste omiljen. Omiljen je otprilike kao Vucic, koji procenat gore dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Friday at 09:27 PM Share Posted Friday at 09:27 PM (edited) 1 minute ago, McLeod said: Ne znam gde se vi krecete kad mislite da je opste omiljen. Omiljen je otprilike kao Vucic, koji procenat gore dole. Neću da se pecam. I've been down this road before. Kao i ceo forum, uostalom Edited Friday at 09:28 PM by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Friday at 09:37 PM Share Posted Friday at 09:37 PM Ne pecam te, samo sto se tice demografije, statistike i osecanja prosecne Srbende bar da ja znam na ovom forumu nema nikoga ko moze da se takmici sa mnom jer sam godinama imao pred sobom statistiku i klikove 500k+ ljudi iz Srbije. Djokovic je top 3 srpski sportista po popularnosti, ali je top 3 i po hejterima. Jokic je neprikosnoveni broj jedan i granicni top 5 po hejterima. Sto vise fanova, to vise hejtera, samo sto je Djokovic tu bitku izgubio od Jokica. Najpozitivnije ocenjene javne licnosti u Srbiji koji izazivaju snazna osecanja su Tramp, Putin, Robert de Niro, Majkl Dzordan kod 45+, kod 30-45 Kijanu Rivs i Mesi, a kod 25- verovao ili ne Mr. Beast. Kod Srba se Djokovic pojavljuje u top 5 samo u 45+ kategoriji. Jokic je popularniji u svakoj nizoj, kao i kod muskaraca svih starosnih dobi do penzionera. Djokovica "vade" tetke i babe. Kao i Vucica. Njih fan pool je neverovatno slican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 09:41 PM Share Posted Friday at 09:41 PM (edited) 1 hour ago, McLeod said: Omiljen je otprilike kao Vucic, koji procenat gore dole. Pretera ga sad, ali baš Mislim da nije omiljen onoliko koliko lažni Stiletto tvrdi da jeste, ali sigurno ima dosta veću popularnost od Vučića. Edited Friday at 10:43 PM by DameTime slovca Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Friday at 09:48 PM Share Posted Friday at 09:48 PM Popularniji je u smislu da manji broj ljudi ima negativno misljenje o njemu, ali ultra pozitivno misljenje je slicno. Mnogo veci broj ljudi se oseca indiferentno prema njemu nego prema Vucicu, sto je i logicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 14 hours ago, McLeod said: Ne znam gde se vi krecete kad mislite da je opste omiljen. Omiljen je otprilike kao Vucic, koji procenat gore dole. Svasta Boze!!! Pa ja nekada, kada igra nocu, ujutru cim se probudim pogledam u nadi da je pobedio Jeste on najomiljeniji Srbin medju Srbima, pa i Srbima po belom svetu. Mene sport dibiduz ne zanima, ali mi je toplo oko srca kad vidim da je jel Srbin pobediJo. Zato sam i ogorcena na njega da nema mooda da jasno i glasno kaze kako stvari stoje, ali je trebalo da znam da ja zivim u zabludi misleci da je je 1 svetski sportist i 1 veliki covek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts