JohnnyDragon Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Znatiželja da vidim koliko ljudi posećuju Informerovog pobratima 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Da, rob sam navike. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ne, nekad davno je to bio medij vredan pracenja, kada ga je Veran Matic prodao i razjurila se ekipa, ostao je samo Forum - a i on se neslavno ugasio u svom preteranom jednoumlju i nesposobnosti moderatora da obezbede diskusiju svih misljenja. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Isto kao i @urosg3 da me pitas zasto idem tamo, ne bih mogao da objasnim...ali idem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ne više, ali hoću kad se u Srbiji promeni vlast. Biće to opet okej, nemam dileju, a ne bi me čudilo ni da se neki vrate na posao... Što se mene tiče, otkačinjanjem od b92 & smeća, zakinuo sam ih mesečno najmanje za par stotina kllikova. Dugo sam bio rob nevike, što vele @urosg3 i @Edward Louis Severson III, ali sam prestao kad sam grubo sabrao klikove koje sam, u traganjima za vestima, mesečno ostavljao po celom tom đubretu. Definitivno se može živeti i biti informisan i bez toga. Moje klikove više ne dobijaju. Dno je b92 odavno probio u tuđim rukama. Vesti o Kristijanu i zadrugama, Dara bubakvara na Sejšelima, etc. su bili poslednji zakucani ekser u kovčeg, uz linkovano smeće (u vidu Objektiva i Alo) na dnu svake strane. Da mi je neko rekao pre 10 godina da će DOTLE doći, ne da mu ne bih poverovao nego bih mu rekao da je lud čovek. Kad ono megjutim... Ali vratiće se sve to u normalu kad padnu ovi bez padobrana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ja odem na sport sekciju, navika. Koji drugi naš sajt preporučujete za sport? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 (edited) 8 hours ago, Neme said: Ali vratiće se sve to u normalu kad padnu ovi bez padobrana. Po meni, promena uređivačke politika kad se promeni vlast nije vraćnje u normalu, kad je Pink podržavao DOS, DS i ekipu, meni i dalje nisu bili normalni, nisam im verovao. TV b92 preskačem, kao i Pink, Hapy, Studio B, RTS gledam redovno Spoiler ali samo Slagalicu. Inače, pogledam sajt B92, obično samo naslovnu stranu, retko otvaram neki tekst, informišem se, uglavnosm sa N1, Nova S i Danasa. Edited January 22, 2022 by Div 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Posecujem redovno zbog sporta, navikao sam, najpregledniji mi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 3 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Posecujem redovno zbog sporta, navikao sam, najpregledniji mi je. "Posecujes" i Politiku...... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Just now, Kronostime said: "Posecujes" i Politiku...... Ma jok, Politiku i Novosti zaobilazim, opasno kandisu. Ali kad se nesto krupno desi odem na Kurir i Informer da se ismejem njihovom kukumavcenju i spinovanju 🙂 Posle malo budem tuzan kad shvatim da postoje ljudi koji im actually veruju, pa me prodje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 6 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Ma jok, Politiku i Novosti zaobilazim, opasno kandisu. Ali kad se nesto krupno desi odem na Kurir i Informer da se ismejem njihovom kukumavcenju i spinovanju 🙂 Posle malo budem tuzan kad shvatim da postoje ljudi koji im actually veruju, pa me prodje. Jbg, jednom ce ti slika izaci u novinama, makar i kad se budu oprastali od tebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 13 hours ago, Neme said: Ne više, ali hoću kad se u Srbiji promeni vlast. Biće to opet okej, nemam dileju, a ne bi me čudilo ni da se neki vrate na posao... Što se mene tiče, otkačinjanjem od b92 & smeća, zakinuo sam ih mesečno najmanje za par stotina kllikova. Dugo sam bio rob nevike, što vele @urosg3 i @Edward Louis Severson III, ali sam prestao kad sam grubo sabrao klikove koje sam, u traganjima za vestima, mesečno ostavljao po celom tom đubretu. Definitivno se može živeti i biti informisan i bez toga. Moje klikove više ne dobijaju. Dno je b92 odavno probio u tuđim rukama. Vesti o Kristijanu i zadrugama, Dara bubakvara na Sejšelima, etc. su bili poslednji zakucani ekser u kovčeg, uz linkovano smeće (u vidu Objektiva i Alo) na dnu svake strane. Da mi je neko rekao pre 10 godina da će DOTLE doći, ne da mu ne bih poverovao nego bih mu rekao da je lud čovek. Kad ono megjutim... Ali vratiće se sve to u normalu kad padnu ovi bez padobrana. Više nikad on neće biti tamo gde je bio. Jednom kada izgubiš renome više ga nikad ne vraćaš. Pogledaj Politiku ili kod nas u NS Dnevnik. Oni se jesu upristojili posle 5. oktobra ali uvek ih ja pratio taj imidž iz 90-ih. Vratili su starije koji su navikli da tamo gledaju "maturante" ali se nikad nisu oporavili. Isto važi i za B92, verovatno će se upristojiti ali više nikad neće imati značaj koji su imali do 2012. to znači da neće imati ni poznate novinare koji bi mogli da ih poguraju i to je kraje priče. Ja sam bliži tome da će oni u istoriju čim Vučić izgubi potrebu da ih čuva da ih neko drugi uzme. Njih kada kupe, novi vlasnik će odma promeniti ime i nastaviti nekim drugim putem. Ja sam ga postepeno napuštao od 2012. do 2014. jer su oni postepeno postali vučićev mediji. Nekako mi se u to vreme to tako činilo. 2014. sam prešao na Danas i ostao tamo, a kada je neki breaking news idem na N1 pošto Danas dosta sporo dodaje nove vesti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 (edited) 6 hours ago, Div said: Inače, pogledam sajt B92, obično samo naslovnu stranu, retko otvaram neki tekst, informišem se, uglavnosm sa N1, Nova S i Danasa. Ja više ni naslovnu. I to je jedan klik. 6 hours ago, Div said: Po meni, promena uređivačke politika kad se promeni vlast nije vraćnje u normalu, kad je Pink podržavao DOS, DS i ekipu, meni i dalje nisu bili normalni, nisam im verovao. Upravo zato i mislim da će se b92 vratiti u normalu. Imidž televizije koja je nosila promene se ne može izbrisati gumicom, kao ni prošlost Pinka. Što jedna baba preko puta kaže "ni golom guzicom na ringlu da mi sednu". 1 hour ago, Klotzen said: Više nikad on neće biti tamo gde je bio. Jednom kada izgubiš renome više ga nikad ne vraćaš. Pogledaj Politiku ili kod nas u NS Dnevnik. Oni se jesu upristojili posle 5. oktobra ali uvek ih ja pratio taj imidž iz 90-ih. Upravo se o tom imidžu i radi. Ovi su ih unepristojili poslednjih 10 godina, ali B92 je bio i ostao sinonim otpora diktaturi. Ne bi me čudlio uopšte da prvo njihovu redakciju posete demonstranti kad se bude rušila ova diktatura, em ima nacionalnu frekvenciju... Pošto, jelte, kod nas nije ni moguće promeniti ovakve tipove vlasti, osim na silu. Tvrdim, dakle, prvi će b92 da se okrene i mislim da ne postoji argument koji će me ubediti u suprotno. No, zanimljiva je tema. U isto vreme budi nostalgiju i gnev... Edited January 22, 2022 by Neme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 2 hours ago, Kronostime said: "Posecujes" i Politiku...... Gleda deda umrlice u Politici ... Prilazi mu unuk i kaže : Šta je deda,opet visiš na fejsbuku ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 2 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Ma jok, Politiku i Novosti zaobilazim, opasno kandisu. Ali kad se nesto krupno desi odem na Kurir i Informer da se ismejem njihovom kukumavcenju i spinovanju 🙂 Posle malo budem tuzan kad shvatim da postoje ljudi koji im actually veruju, pa me prodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Iz Srbije otvaram Vreme, NIN, Danas, Sport Klub i ponekad N1 i Nedeljnik. Beonegrica i ja imamo kućno pravilo da gadovi ni za jedan klik od nas ne smiju da se ovajde. I još jedna stvar, aktuelnosti iz Srbije mogu vrlo lijepo da se prate i preko podgoričkih Vijesti, oni pišu o svemu bitnom što se dešava u Srbiji, ali mi taman malo isfiltriraju sajkove, vulvinove, čaletove i slinine psihodrame, plus se na ove drugorazredne zlikovce tipa bizon, orlić ometač, toma mona & co ni ne osvrću. A i sajt im je sasvim pregledan. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohumilo Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 (edited) Što se tiče tog portala, mogu da ponudim opkladu bilo kome ko misli da tamo može da pronađe makar jedan tekst koji u sebi ne sadrži logičku ili gramatičku grešku. Edited January 23, 2022 by bohumilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Mozda par puta godisnje sto neko rece iz navike, tako sam i sazno da je forum ugasen. Realno, ima najmanje 15 godina od kada na istom portalu nema sta da se procita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 2 hours ago, bohumilo said: Što se tiče tog portala, mogu da ponudim opkladu bilo kome ko misli da tamo može da pronađe makar jedan tekst koji u sebi ne sadrži logičku ili gramatičku grešku. Treba reći, ne radi odbrane B92, da ni drugi portali ne stoje bitno bolje. A, evo jednog bisera sa B92 (znači bio sam, kliknuo, priznajem): Quote ... Dodaje da je porastao broj kredita koji ljudi uzimaju, te da se tu u proseku radi o par stotina hiljada stredstava. ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Forum B92, sajt i TV - hvala, ja ne bih, nikad vise. Suvise je to velika izdaja bila da bi se oprostilo ikad. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 On 1/22/2022 at 1:40 PM, Beonegro said: I još jedna stvar, aktuelnosti iz Srbije mogu vrlo lijepo da se prate i preko podgoričkih Vijesti, oni pišu o svemu bitnom što se dešava u Srbiji, ali mi taman malo isfiltriraju sajkove, vulvinove, čaletove i slinine psihodrame, plus se na ove drugorazredne zlikovce tipa bizon, orlić ometač, toma mona & co ni ne osvrću. A i sajt im je sasvim pregledan. Pametno, imam druga Hrvata koji prati samo srpske medije kad pisu o Hrvatskoj, jer je to nezasecereno, kao nasi o njima. On 1/23/2022 at 2:22 AM, bohumilo said: Što se tiče tog portala, mogu da ponudim opkladu bilo kome ko misli da tamo može da pronađe makar jedan tekst koji u sebi ne sadrži logičku ili gramatičku grešku. To je zato sto portale ne uredjuju novinari vec nepismeni botovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Umro Dušan Mašić, možda nije pravo mesto ali ne mogu sad da jurim gde da pišem. Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Neka mu je večna slava. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Foto: Dušan Basarić 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Od kada je B92 postao još jedno tabloidno glasilo sns-a ne gledam B92, ne ulazim na portal B92. Nadam se da će posle ovih izbora medijska slika Srbije da se promeni...Nedostaju mi i B92 i radio Index. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts