Tunji Awojobi Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) 5 minutes ago, dzoneee said: I sta je sad od ovoga? Ja sam nisam izrazio dobro. Advokat kida, ali ovaj član zakona daje ogromnu prednost ministru, tako da deluje da advokat ima gotovo nemoguć posao. U suštini, on igra na tezu da ministar nije razmotrio kakav uticaj na antivaks sentiment može imati oduzimanje vize. Tačnije, da li to može naneti veću štetu nego Novakov ostanak u AUS. Edited January 15, 2022 by Tunji Awojobi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Nista ako se ne pojavi neki zasticeni svedok sa pikselizovanom facom i izmenjenim glasom. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 minute ago, Clash said: Nista ako se ne pojavi neki zasticeni svedok sa pikselizovanom facom i izmenjenim glasom. Time for Cat Filter.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Just now, Clash said: Nista ako se ne pojavi neki zasticeni svedok sa pikselizovanom facom i izmenjenim glasom. Ako to bude jedan indijanac koji jedva sklapa recenice na engleskom posle 20 godina na turu, svi cemo znati ko je taj odrpanko. 2 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) 6 minutes ago, Clash said: Nista ako se ne pojavi neki zasticeni svedok sa pikselizovanom facom i izmenjenim glasom. To se inače dogodilo, kad se advokat države zavalio u svoju fotelju i blurovao samog sebe. Edited January 16, 2022 by 033zero330 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Nešto razmišljam, sreća pa su disableovali komentare ispod videa, inače bi ga spakovali za Srbiju u roku od 15 minuta. 😂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Sansa postoji jedino ako je sudija "Djilasovac" pa hoce da udara kontru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 4 minutes ago, KfJ said: Time for Cat Filter.... Da, bas je prigodno😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 minute ago, Clash said: Da, bas je prigodno😄 Ne bi bilo prvi put: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Just now, momohyoideus said: Ne bi bilo prvi put: Da, na to sam misllo i ja i @KfJ Malo je ovaj prenos zajeban za ljude sa OCD. Trebaju sudije da budu gore u jednom redu, levo ovaj iz ministarstva a desno odbrana. Nisu ovo poslozili kako treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Uzrok jacanja antivaks pokreta nije Novak i njegovi stavovi nego omikron koji hara po Australiji u kojoj je 93% stanovnistva vakcinisano. Kako sad da ih ubedis da prime i trecu kad ni ove dve nisu primili sa zadovoljstvo. Spoiler Slicna situacija je kod mene ovde, 86% vakcinisano, skoro polovina od toga (44%) primila i trecu dozu i mislili da su bezbedni, kad ono banuo omikron i ni briga ga nije ko je koliko puta bocnut. Sad je pocelo negodovanje kod onih na koje je dosao red da prime trecu dozu pa je malo usporila vakcinacija. Ovo me danas bas nasmejalo Kako bi povecali broj vakcinisanih vlada se obratila ekspertima iz inostranstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 hour ago, n4l1m said: ja sam pak vise za opciu, da ga sad osvoji, iskenja im se u trofej i nikad vise ne kroci u australiu, sve i da mu sledece godine daju kljuceve pocasnog gradjinana melburna.❤️ Ako si stigao do šestog, sixpack je tamo nomenklatura. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Hoce li izlagati nesto celafuto, ili ti advokat vlade? Ako hoce, mozda zavrse do 5pm po njihovom vremenu, taman za caj. Nik Vud, kao da mu je dr covic spremao ovu obimnu dokumentaciju, nikad kraja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) Priznajem da ja nekako ne mogu da verujem da Novaku sude jer je antivakser - jel to zakonom zabranjeno? (na stranu sto ga i ne smatram za antivaksera nego kao nekog ko sebe nece da vakcinise ali misli da drugi treba da se vakcinisu ako zele ) Edited January 16, 2022 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Imam utisak da vrti 3 stvari u krug vec sat vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 16, 2022 Author Share Posted January 16, 2022 vrti se oko tih stavki zato sto je ministar to uzimao kao dokaz za deportaciju .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Ceka da izmori sudije pa onda da zada konacni udarac Cubaka odbranom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Izvinjavam se sto kasnim 😁 Losmi zatvorio topik 😄 Idemo Noleeee ❤ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Odoh na spavanje, nece ovo brzo. Nemojte da padate! 💙 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) mozda je plan da ovo izlaganje traje dok se turnir ne zavrsi, a meanwhile da Djoka igra svoje meceve 😄 Edited January 16, 2022 by Krava kaze mu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 minute ago, vanjabarsa said: vrti se oko tih stavki zato sto je ministar to uzimao kao dokaz za deportaciju .... Jeste malo smorio, ali nije to nuzno lose, verovatno hoce da usadi tih par stvari u glavu sudija. Nema on tu sta novo ni da prica, samo da sto uverljivije iznese svoje argumente. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 20 minutes ago, KfJ said: Time for Cat Filter.... 13 minutes ago, momohyoideus said: Ne bi bilo prvi put: Gde su reakcije kad ti trebaju, ovo nema smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) 10 minutes ago, Neme said: Ako si stigao do šestog, sixpack je tamo nomenklatura. otvaram sesto, a ovu poslednju rec sad ne znam vise ni da izgovorim a kamoli da znam sta je 😄 Edited January 16, 2022 by n4l1m 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) Ako sam dobro razumeo, advokat nije osporavao pasus koji se odnosi na snimanje s Lekipom, i kad ga je sudija pitao zašto, on je odgovorio "zato što ne moram", i objasnio da je ono pomenuto samo kao dodatni faktor, uz primarni argument koji je "misquoted i recontextualised" intervju s BBC-ijem, što bi značilo da ako obore taj prvi argument, ovaj drugi automatski nije dovoljan da opravda odluku. I onda se pozvao i na neki presedan u vezi s tim. Ne znam da li će mu to proći, ali svakako deluje kao propust tužioca. Edited January 16, 2022 by Tunji Awojobi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts