Losmi17 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Ja bih poceo izlaganje sa video izjavom Morisona, Tajlija i ministarke sporta na dan kad je exemption objavljen. A onda bih pokazao izjavu Morisona dan kasnije i pocetak pretnji....bukvalno je to pola odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 mora ovo da stavim i necu vise.neka moja imenjakinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 4 minutes ago, alcesta said: Zar se već zna i izlaganje optužbe? Pa nije im sudija dozvolio/la odlaganje do srede, inače bi bilo više strana i kod njih Pada, stavio erwin mislim - to ti je onaj trenutak nepaznje i promakne ti pet strana odmah Ja samo navijam da to prodje sto brze i da se Novak vrati kod svoje obozavateljke Charlen de Monako i odande lepo u sigurnosti pljuje na Skota i trazi odstetu i sprema se za RG, mada je Makron poceo opasno takodje da zateze blago receno glede nevakcinisanih Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 8 minutes ago, alcesta said: Zar se već zna i izlaganje optužbe? Pa nije im sudija dozvolio/la odlaganje do srede, inače bi bilo više strana i kod njih Valjda odbrane Djokovic se zali, ovi se brane Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Just now, Boxy said: Valjda odbrane Djokovic se zali, ovi se brane Pa lepo sam rekla da se ne razumem u pravo verovatno mi je zato i promaklo ako je pisalo odbrana, mislila sam da sam već pročitala. Šta će ovaj Faradž kod Đokovića, vidim pun mu je tviter ovakvih slika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 novak napustio smestaj, odvezli ga u sud.bas odvratna slika, na izlazu spalir policajaca ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 31 minutes ago, alcesta said: Meni stvarno nije jasno šta ima tu da se drvi 4 sata efektivno, plus još koliko za odluku suda, ali zato i nisam završila pravo MA pismo glava I a u qratz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 2 minutes ago, vanjabarsa said: novak napustio smestaj, odvezli ga u sud.bas odvratna slika, na izlazu spalir policajaca ..... Nole je sad kao Hari u VII delu Hari Potera - Nepoželjni br. 1 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 interesantno da ispred nije bilo srba samo novinari ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) 21 minutes ago, ciao said: Pada, stavio erwin mislim - to ti je onaj trenutak nepaznje i promakne ti pet strana odmah Ja samo navijam da to prodje sto brze i da se Novak vrati kod svoje obozavateljke Charlen de Monako i odande lepo u sigurnosti pljuje na Skota i trazi odstetu i sprema se za RG, mada je Makron poceo opasno takodje da zateze blago receno glede nevakcinisanih od australie sve krece, nova godina prva stize tamo, elte.. nece nolo nastupati ove godine na gs-ovima, posto ce na svim gs-ovima biti obavezna vakcinacija.. ☕ Edited January 9, 2022 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, vanjabarsa said: interesantno da ispred nije bilo srba samo novinari ..... Rade, posto su svi vakcinisani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 3 minutes ago, n4l1m said: od australie sve krece, nova godina prva stize tamo Novi Zeland ne odobrava ovu izjavu. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 2 minutes ago, n4l1m said: od australie sve krece, nova godina prva stize tamo, elte.. nece nolo nastupati ove godine na gs-ovima, posto ce na svim sg-ovima biti obavezna vakcinacija.. ☕ Ja sam optimista pa mislim da hoce, naravno uz karantin pre i svakodnevno testiranje naprimer. Steta za tajming nece Novaku ovih sest meseci da pokrije RG, taman istice pred RG a tesko ce se ponovo zaraziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Khm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, Don Juan said: Novi Zeland ne odobrava ovu izjavu. 😁 A Fidži, Kiribati i tako to? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, erwin said: Khm. Francuzima je ovo došlo kao kec na deset. Naravno da će oni prvi da se jave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 @ras kass da ne trazim tvoj post da te citiram - ako nije indiskretno ti si pisao da si u strogom karantinu, non stop testiranje itd i tako danima - gde si ako nije tajna? 2 minutes ago, erwin said: Khm. Njemu ne mogu da zabrane ulaz u Francusku jer je rezident Monaka a Monako je francuska jel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) 3 minutes ago, alcesta said: A Fidži, Kiribati i tako to? Kiribati delimično kao Novi Zeland, Fiđzi sat iza. U svakom slučaju NZ pre kengura 😁 Edited January 9, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, erwin said: Khm. Logicno da ce svaka zemlja da iskoristi ovaj fiasko Australijanaca. Potrebno je jako malo da izgledas kao kolevka demokratije naspram ovih retarda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 2 minutes ago, Don Juan said: Francuzima je ovo došlo kao kec na deset. Naravno da će oni prvi da se jave. To je bilo pre ovog fijaska sa L'Ekipom, ako to ispadne tačno mogla bi se situacija promeniti vrlo brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 (edited) @Boxyi treba da rade, treba ubrati porez za isplatu, pa i novaku 😉 Edited January 9, 2022 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Just now, LordOfTerror said: Logicno da ce svaka zemlja da iskoristi ovaj fiasko Australijanaca. Potrebno je jako malo da izgledas kao kolevka demokratije naspram ovih retarda. Trenutno su odnosi između Francuske i Australije jakoooo zategnuti i mislim da je ovo samo početak. 1 minute ago, alcesta said: To je bilo pre ovog fijaska sa L'Ekipom, ako to ispadne tačno mogla bi se situacija promeniti vrlo brzo. Nema šanse. Videćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts