Jump to content

ras kass

Član foruma
  • Posts

    4,218
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

3,454 profile views

ras kass's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

4.8k

Reputation

  1. ras kass

    La Liga

    Nadam se da ce Cavi ostati u trenerskim vodama. Mozda da preuzme neku serie a ekipu. Barsi je doneo jednu titulu. E sad sto oni ocekuju stalne uspehe sa omladincima I bez para....
  2. Pa niko nije za bojkot, nego je trebalo insistirati na pomeranju za jesen. Ovako su skocili na prvu kosku, a realno nista dobili nisu. Uglavnom su prvi progutali oni sa slabijom infrastrukturom, sto mi govori da im je cilj da pokupe neka odbornicka mesta, dobiju neke pare.. Npr Dobrica Veselinovic deluje kao neko ko bi slavio dan i noc ukoliko bi bio predsednik opstine Stari Grad ili Savski Venac. Ukoliko propadnu, niko im na ulice vise izaci nece.
  3. Ja bih rekao suprotno, da je zainteresovanost daleko manja, jer nista promenjeno nije. Kad krenu fantomske liste, preglasavanje u gik-u, nove kupovine i sl. jos ce vise opasti. Deluje mi da zeleni, psg i ostali pre zele da se vise osamostale nego sto misle da mogu da pobede. Imace problema i uzi centar da osvoje.
  4. A na koje to izbore izlaze, na ove majke mi bice spojeni 02.Juna?!
  5. E pa to reci zelenima pre svega koji su na prvu jos pre 7 dana skakali da treba izaci.
  6. Pa ko kaze da su se raspali? Ok nisu se dogovorili veceras ali ajd sad odma uzas.
  7. Nije samo opozicija da izadje na izbore, opozicija treba da ubedi glasace da izadju na izbore za koje zna da su nefer. E to vec lako ici nece.
  8. Arsenal prvo golmana da kupi. Broj jedan krivac sto ispadoste od losije ekipe je Raya.
  9. Martineli omasio zicer a sad mu pobeze i igrac.
  10. Jes vala, bolje da osvoji ekipa koja od 2009. redovno krsi ffp pravila. Kad Pep krene da kaki kako jedva ceka da se odluka donese, treba mu reci da se sve rasteze jer City odbija da saradjuje.
  11. Gostuje na kurir TVu i izdominira nad rezimskim botovima. Izrazito antirezimski nastupa. Ima I boljih emisija gde je daleko ostriji, al naletoh na ovu.
  12. Meni nije penal. Preocigledno Saka isao na kontakt.
×
×
  • Create New...