Jump to content

ras kass

Član foruma
 • Content Count

  2,346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,301 Excellent

Recent Profile Visitors

840 profile views
 1. Ja sam pio cipralex tada, otisao da dam krv, rekli mi ne moze.
 2. Moja koleginica je imala istu reakciju, veliki otok, crvenilo i bol u ruci. Isto dva kineza i fajzer buster.
 3. Od jutros sam cuo za dve osobe kojima su lekari preporucili da se ne vakcinisu: - ujak, onkoloski pacijent, onkolog mu rekao da se ne vakcinise jer ima visok nivo leukocita - sestrina koleginica, ima neku vrstu artritisa, savetovali je da se na vakcinise
 4. Pitanje, zasto ljudi koji piju antidepresive ne mogu da budu davaoci krvi?
 5. Ne znam za fudbalere i kosarkase, ali Olimpijci su snimili video gde su pozvali ljude da se vakcnisu,ne mogu da ga nadjem sada. Milica Mandic i jos neki.
 6. Zna li se kako se buster daje na zapadu, DE, NL, UK... svima ili samo najosetljivijama??
 7. Dobro ne vide se jos uvek efekti ovih 10 napisanih kaznih u gspu. Tek ce cifre padati, kad krenu da kaznjavaju po maksiju
 8. Ma uopste nije prica o tome kome je i koliko donirao, vec njegov antivax stav koji je jako opasan a koji on pokusava da uvije u foliju nekih prava i korektnosti. On to predstavlja kao da ga pitaju da li vise voli plavu ili zelenu boju. Plus promovise neko nadrilekarstvo bosanskih piramida. Generalno jedna ogranicena osoba.
 9. Semafor koalicija nacelno dogovorila formiranje vlade, sad jedino ako ne FDP povuce kocnicu u zadnji cas ponovo. Mada su SDP i Zeleni navodno prihvatili njihov zahtev da se ne povecavaju porezi. Deluje da ce Zelenima ici ministarstvo spoljnih poslova. I Babis je priznao poraz, rekao je da nece pokusati da napravi vladu, ide u opoziciju. Nadamo se da su Orban i Jansa sledeci za odstrel. Deluje da ce sa Jansom to ici mnogo lakse.
 10. Toeto https://nova.rs/vesti/drustvo/doktorka-koja-leci-studente-oni-veruju-da-su-neunistivi-i-otporni-na-kovid/
×
×
 • Create New...