Jump to content

Novak vs State


double fault

Recommended Posts

47 minutes ago, NikadProtivKaline said:

nisam ispratio, kad smo odustali od moguce opcije da je to ID pdf-a koji je mozda kreiran kasnije od samog testiranja?

Ajmo ovako pdf kao dokument je nebitan. Taj pdf se generise na zahtev i moze se generisati nebrojeno puta. ID koji je napisan na tom pdf-u je onaj koji odgovara datumu 26.12. i on se ne moze promeniti nikako. Takav ID meni ukazuje da je rezultat nekog testa zvanicno unet u sistem Batuta 26.12. i to je jedino sto je sigurno (to dokazuje i onaj grafik na kome je prikazano kako rastu ID-jevi sa protokom vremena). Da li je to bio test koji je radjen 16.12. ili je to neki fiktivni test sa izmanipulisanim podacima (datum, potvrdjeno prisustvo virusa) - to niko od nas ne moze sa sigurnoscu da tvdi. 

Link to comment
Share on other sites

Sta se desava, nisam stigao da ispratim sve, a i trebace mi bar sat dva dok to uradim 😄 Ako sam na brzinu ukapirao, ukinuli su mu vizu, na odluku ministra. Ali, sudija kaze da se odlaze za sutra. Da li to znaci da ce Djokovicevi advokati u medjuvremenu imati prava zalbe itd, i da postoji mogucnost da ostane na turniru? 

Link to comment
Share on other sites

Djokovicevi advokati insistiraju na tome da se raspravlja o stvarima koje se ne odnose na prvobitne tvrdnje granicne policije. Ne znam zasto je to validno u ovom slucaju, pogotovo sto imamo druge stvari koje su isplivale od prvog sudjenja.

 

Dalje, tvrde da su dobili materijal kasno i da je to namerno uradjeno od strane vlade, sto ce sudija najverovatnije da prihvati, problem je sto je efekat zakazivanje novog rocista koji ne moze da bude pre ponedeljka, sto automatski znaci da Djokovic ne moze da igra prvo kolo.

 

Znaci Kecmanovic na potezu xD

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...