Sunshine State Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 17 minutes ago, Devil In My Pants said: Ne, napisao sam da branite antivaksera. Sa nekim foricama a veze nemate sta pisete. Druze, secas se kako smo raspravljali da bi i trudnice trebalo da se vakcinisu, ti branio svoju zenu koja veruje svom ginekologu, pa nece.... mozda i Djokovic, kao i tvoja zena, ima nekog svog lekara kom veruje? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 22 minutes ago, Devil In My Pants said: Znaci Australija ne postuje svoje zakone. Dobro, a Nole ih je striktno postovao. Mislim, da li ste vi ljudi realni. Nole je tamo osvojio 9 titula, jedini problem jeste sto je antivakser i ako podelimo te dve licnosti ili jos bolje da je neki sta znam ajde cak i ovaj nas drugi teniser npr imao taj problem, niko ga ne bi hebo dva posta, o strancima da ne pricam. Prica celo vreme da je protiv vakcine i sad eto ima nekih zdravstvenih problema zbog kojih ne moze da primi vakcinu..pa nekog je onda lagao... haha..ne mogu vise..Odustajem. Skroz ste nerealni, skoro kao Srdjo Djokovic.. I odustao si? Ja lepo taman odustala a sad moram još ovo, kad si već zapeo... 16 minutes ago, Devil In My Pants said: Ne, napisao sam da branite antivaksera. Sa nekim foricama a veze nemate sta pisete. Ti inače svakodnevno pratiš tenis i situaciju u Australiji? Od koliko nas ovde imaš više veze šta pišeš? Napisao si da bi sve nas povakcinisao. Zašto ako nismo antivakseri? 11 minutes ago, Devil In My Pants said: Kakve veze ima to? Covek da veruje u vakcinu, vakcinisao bi se. Zato sam ga nazvao antivakserom. Sad bacate neke price kako hoce na NDJ da zarade poene. Imace castan i nepristrasan sud koji ce uz sve dokaze doneti pravednu odluku. Verujem u institucije Australije jer su pomogle mnogim Srbima..ne znam koja se fama digla oko ovog. S' postovanjem Devil Nisi ga samo nazvao antivakserom, u gornjem citatu si rekao: Quote Prica celo vreme da je protiv vakcine i sad eto ima nekih zdravstvenih problema zbog kojih ne moze da primi vakcinu..pa nekog je onda lagao.. Molim linkove i citate, koliko je puta pričao protiv vakcine prošle a koliko ove godine, poželjno s datumima i mesečnim prosekom. Kakve je to tačno zdravstvene probleme rekao da ima i kada zbog kojih ne može da primi vakcinu? Link i citat. Koga je lagao i kada, i kako znamo da je lagao? Link i citat. Gde tačno piše da je dobio izuzeće zbog zdravstvenih problema? Link i citat. Ja sam tvoje citate stavila. Pošto mi nemamo pojma, prosvetli nas malo. Ako može za promenu činjenicama. S poštovanjem i srećni praznici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 2 minutes ago, Sunshine State said: Druze, secas se kako smo raspravljali da bi i trudnice trebalo da se vakcinisu, ti branio svoju zenu koja veruje svom ginekologu, pa nece.... mozda i Djokovic, kao i tvoja zena, ima nekog svog lekara kom veruje? Ima. Nestorovića. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 4 minutes ago, Sunshine State said: Druze, secas se kako smo raspravljali da bi i trudnice trebalo da se vakcinisu, ti branio svoju zenu koja veruje svom ginekologu, pa nece.... mozda i Djokovic, kao i tvoja zena, ima nekog svog lekara kom veruje? Jao pusti ga, molim te. Nemojmo dozvoliti da ponos bude jaci od nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 9 minutes ago, Dl91 said: @implant Na kraju videa izjavljuje to konkretno. Primerena izjava za ovaj trenutak, svakako će smiriti strasti i doprineti da se problem reši, nema šta... Edited January 6, 2022 by implant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Da vam pravo rečem, za sportistu i ljudsku gromadu kakav je Novak, puca mi ona stvar jel se vakcinisao ili nije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 2 minutes ago, Eddard said: Ima. Nestorovića. Samo kazem da ni jedno ni drugo ne bi bas slepo trebali da slusaju te svoje Nestorovice! Devil spocitava Djokovicu nevakcinisanje, a ni njegova zena nije htela da se vakcinise. .budimo dosledni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 8 minutes ago, Eddard said: Ako nešto ne volim, to je ovo tipično “pravimo se ludi” ponašanje. A jeste, “navođenje istinitih istorijskih činjenica” je na ovoj temi u ovom trenutku rađeno zato što smo na diskusionom forumu istorije Australije, jel’te. Ko vas ne zna, još bi vam i poverovao. @wwww A kako želiš da te okarakterišem ako daš podršku jednoj takvoj ogavnoj fašističkoj generalizaciji? Zarad nekog tamo sportiste, pa makar bio i najbolji na svetu, je u redu čitav narod nazvati ološem i šta sve ne, a na osnovu pravimo-se-englezi istorijskih činjenica. Moźda u vašem svetu. U mom je to samo za poslednju reč u mom prethodnom postu upućenom tebi. Sve ok, a zasto nisi onda reagovao na poslednji supak Evrope i balkanoidi, sa tim se slazes? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 1 minute ago, Cavani said: Sve ok, a zasto nisi onda reagovao na poslednji supak Evrope i balkanoidi, sa tim se slazes? Postoji razlika između “stanovnici šupka evrope” i “šta očekivati od potomaka zatvorenika, kengur idiota i ološa”, a ako je ti ne vidiš, šta da ti kažem. A država Srbija jeste šupak Evrope. To nije istorijska, već aktuelna činjenica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 27 minutes ago, svi pjevaju said: Konačno sam našao Ovo je bilo sa one rasprave o GOAT-u, sad sam ipak brže odustala 20 minutes ago, Wingwalker said: Nemoj da je neko opet tražio đavola...samo progutajte. E pih, kasno sam videla 12 minutes ago, shonke said: Ovo je nesto najgluplje u istoriji foruma što je neko napisao. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Ti kao da ne dolaziš ovamo često 5 minutes ago, Sunshine State said: Samo kazem da ni jedno ni drugo ne bi bas slepo trebali da slusaju te svoje Nestorovice! Devil spocitava Djokovicu nevakcinisanje, a ni njegova zena nije htela da se vakcinise. .budimo dosledni Dobro, ne treba uvlačiti članove porodice sad u ovo samo zato što neko voli da troluje po forumu. Edited January 6, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 4 minutes ago, Cavani said: Sve ok, a zasto nisi onda reagovao na poslednji supak Evrope i balkanoidi, sa tim se slazes? Evo pridružujem se pitanju i ja @Neme. Originalno pitah i Eddarda, ali objasnio je čovek, nema se šta pitati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 1 minute ago, Eddard said: Ima. Nestorovića. A kakvih sve strucnjaka ima na Kelebiji, Jarinju i ostalim granicnim prelazima sirom sveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 2 minutes ago, Eddard said: Postoji razlika između “stanovnici šupka evrope” i “šta očekivati od potomaka zatvorenika, kengur idiota i ološa”, a ako je ti ne vidiš, šta da ti kažem. A država Srbija jeste šupak Evrope. To nije istorijska, već aktuelna činjenica. Aha, nisam znao da smo na forumu najvecih supaka Evrope pa je to prihvatljivo, a Balkanoidi kao cistu generalizaciju naroda ovde si preskocio. To su ti dupli arsini po meni, generalno ne vidim da je iko kaznjen za autosovinizam ovde a nije da nije bilo osnova, dok se na naznake sovinizma dele banovi samo tako(sa razlogom). 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Nema opcije da se moderatori stavljaju na IL.Fuck Da ne citam bljuvotine clana kinikove ekipe na bivsem forumu. 17 minutes ago, Eddard said: Postoji razlika između “stanovnici šupka evrope” i “šta očekivati od potomaka zatvorenika, kengur idiota i ološa”, a ako je ti ne vidiš, šta da ti kažem. A država Srbija jeste šupak Evrope. To nije istorijska, već aktuelna činjenica. Nista manje ni Hrvatska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Da vam pravo rečem, za sportistu i ljudsku gromadu kakav je Novak, puca mi ona stvar jel se vakcinisao ili nije. Onda nemoj da kukas kad antivaksera spakuju u karantin, pre nego ga iscipelaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Sustina je da ne mozes da udjes u avion ako nemas immigration clearance. U ovom slucaju propust je ili aviokompanije ili Australije, pre ce biti da su kenguri zeznuli. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) E samo nam još fale rasprave sa politike ovde Edited January 6, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Umesto sto se svadjate dajte play by play Srkija da se zabavljamo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 24 minutes ago, Eddard said: Postoji razlika između “stanovnici šupka evrope” i “šta očekivati od potomaka zatvorenika, kengur idiota i ološa”, a ako je ti ne vidiš, šta da ti kažem. A država Srbija jeste šupak Evrope. To nije istorijska, već aktuelna činjenica. E pa bravo za moderata Daj ljudima vlast da bi pokazali pravo lice Sram te bilo covece!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 f.lopez podrzao novaka. nisam ocekivala, iskreno, da neko od spanskih tenisera javno progovori. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 35 minutes ago, alcesta said: Ne mogu da otvaram slike, ali u ovom delu koji si citirao pominje se samo quarantine-free entry, što implicira da ni drugima ulaz nije zabranjen ako islune uslove i odu u karantin. Pa moguce da se ta opcija, quarantine-free entry, jedina i podrazumevala ove godine za sve tenisere, jer se ne secam da je bilo price o opciji sa 2 nedelje karantina kao prosle godine, no? U svakom slucaju, jebe lud zbunjenog… a ocigledno da fed. gov. moze da se izivljala koliko hoce i nista ih ne obavezuje da to sto su Victoria i TA odobrili da i oni moraju da ispostuju vec mogu da traze dodatne dokaze za exemption. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 35 minutes ago, Sunshine State said: Druze, secas se kako smo raspravljali da bi i trudnice trebalo da se vakcinisu, ti branio svoju zenu koja veruje svom ginekologu, pa nece.... mozda i Djokovic, kao i tvoja zena, ima nekog svog lekara kom veruje? Kakve to veze ima? Da zakon kaze moras, vakcinisala bi se. Nema tu price, dobro ajde ja nisam za postovanje zakona u Srbiji i da se ne placa porez ali mi nismo drzava...mi smo narko kartel. Ovo o Nstorovicu necu da komentarisem,moja zena je za vakcinaciju ali nije znala sta da radi tacno kad je vec bila u trudnoci..porediti slucaj moje zene i Novaka nema vezivno tkivo. Hteo sam da odem, ali sad ubacujete moju prodicu u temu, nema smisla. Nadam se da nec biti vise pitanja ili cu se vratiti...Jedini krivac je Novak za celu pricu i tacka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 8 minutes ago, McLeod said: Umesto sto se svadjate dajte play by play Srkija da se zabavljamo Pa nemoj još i njega na ovu temu, zna se koja je za njega Inače ja sam prijatno iznenađena kad god neko od tenisera podrži Novaka. U suštini oni i nemaju o čemu da se izjašnjavaju jer očigledno nikom nije jasno ovo zamešateljstvo s australijskim zakonima i vizama, zašto bi oni znali nešto o tome? Oni znaju da su morali da se vakcinišu da bi igrali pa su to i uradili. Nemaju nikakvu obavezu da podrže Novaka koji to nije uradio, jer ni oni ne znaju njegove razloge. U očima većine sveta on je budala najblaže rečeno, a svrstavati se uz budalu i nije neka zasluga, čak i kad je broj 1 i eventualni GOAT. Zato treba još više ceniti kad se ovi malobrojni usude da ga podrže iako je to trenutno smrt za PR. Edited January 6, 2022 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 10 minutes ago, deez nuts. said: Onda nemoj da kukas kad antivaksera spakuju u karantin, pre nego ga iscipelaju. Ja ljude ne djelim na vakcinisane i nevakcinisane, nisam poludio da to radim. Šta treba da se odreknem prijatelja i rodbine koji nisu vakcinisani? Sumnjam da i ti to radiš a Novaka ne bi volio sve i da je prvi čovjek na planeti koji se vakcinisao, da se ne lažemo. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts