Boxy Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 4 minutes ago, Nicklord said: Čitam malo reddit i fb (dobri izvori 😄 ) i izgleda mi da se većina ljudi nervira na ta dva sajta zbog toga što su oni morali da prime vakcinu a Đoković ne mora sve sam antivaxer do antivaxera, a ovamo kritikuju Djokovica da je antivaxer! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Lepo da im Novak umesto bezveznih srca na kamere posle svake pobede nacrta špric. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Političari ovde jedva dočekali da nađu žrtveno jagnje i odvrate pažnju od svojih svinjarija. Tipično. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 1 minute ago, Darko said: Političari ovde jedva dočekali da nađu žrtveno jagnje i odvrate pažnju od svojih svinjarija. Tipično. To sam i ja pomislila, kad su ga vec pustili, onda neka istpre sve, a ne da sad nesto pametuju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshmor Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Hm,da...može lako da se desi da ga vrate i kažu jači smo,jel vidite Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 I ranije je cesto umeo da se dovede u idiotske situacije, ali sada je prevazisao sebe. Nedostatak obrazovanja ponekad tera ljude da pametuju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Koja sapunica. Sve bi ovo bilo izbegnuto da se vakcinisao. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 (edited) Cekaj sad, ima sve validne dokumente, prosao ceo taj proces, I sad ce da ga vrate, zbog? Edited January 5, 2022 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Ako sam dobro shvatila, drzava Viktorija nece da mu da vizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Kako li bi se ponasali kenguri da neki drugi teniseri zbog medicinskih razloga nisu vakcinisani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 5, 2022 Author Share Posted January 5, 2022 ova australijska administracija je golo govno .... ne zna se ko pije ko placa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 8 minutes ago, Elias said: Cekaj sad, ima sve validne dokumente, prosao ceo taj proces, I sad ce da ga vrate, zbog? Jedna stvar je zdravstvena organizacija, sasvim druga je vlada neke teritorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 (edited) Sto su ga koji klinac onda uopste zvali da krece na toliki put, ako vlasti drzave Viktorija nece da mu izdaju vizu za ulazak? I sta je sa preostalih par igraca/ igracica koji su trazili medicinsko izuzece, da li su svi oni dobili ulaznu vizu? Ako jesu, Novak moze komotno da ih tuzi, ali od ucesca na AO ocigledno nema nista .................... fasizam i komunizam u svom najboljem izdanju ...................... Edited January 5, 2022 by jevrem69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 6 minutes ago, Boxy said: Ako sam dobro shvatila, drzava Viktorija nece da mu da vizu nije drzava Viktorija nego savezna vlast - Australija. Sad se kao savezni premijer nasao pametan da isteruje strogocu nad tamo nekim teniserom iz neke zabiti s Balkana. Valjda je drzava Viktorija organizovala ta dva panela medicinskih strucnjaka koji su proveravali sve zahteve za izuzece od obavezne vakcinacije, a sve po instrukcijama na saveznom nivou. A ocigledno se nisu dogovorili ko je za sta zaduzen, tj. sad iznenada savezna vlada ne priznaje organe u Viktoriji Covek bi pomislio da pricamo o balkanskim drzavicama ili ex-yu pred raspad. A ako mu je trebala viza za ulazak u Australiju onda ju je on definitivno morao dobiti pre polaska za Australiju. Sad je samo pitanje da li ce carina da mu ponisit tu vizu ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Trenutno je stanje, pogrešan formular za pogrešnu vizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Just now, wwww said: nije drzava Viktorija nego savezna vlast - Australija. Sad se kao savezni premijer nasao pametan da isteruje strogocu nad tamo nekim teniserom iz neke zabiti s Balkana. Valjda je drzava Viktorija organizovala ta dva panela medicinskih strucnjaka koji su proveravali sve zahteve za izuzece od obavezne vakcinacije, a sve po instrukcijama na saveznom nivou. A ocigledno se nisu dogovorili ko je za sta zaduzen, tj. sad iznenada savezna vlada ne priznaje organe u Viktoriji Covek bi pomislio da pricamo o balkanskim drzavicama ili ex-yu pred raspad. A ako mu je trebala viza za ulazak u Australiju onda ju je on definitivno morao dobiti pre polaska za Australiju. Sad je samo pitanje da li ce carina da mu ponisit tu vizu ili ne. Onda je savezna pitala ove iz Viktorije da oni garantuju, a oni nisu hteli Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshmor Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Ako ga vrate, ubili su ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 (edited) Kakva blamaža braćo i sestre! Mada mislim - pustiće ga na kraju, ovo je samo da bi se političari pravili jaki. U suprotnom, ogroman blam za sve. Edited January 5, 2022 by Darko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshmor Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Ja mislim da neće Majstorski odigrano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 4 minutes ago, Darko said: Mada mislim - pustiće ga na kraju, ovo je samo da bi se političari pravili jaki. U suprotnom, ogroman blam za sve. Da prespava na nekoj klupici pa izjutra polako da se vidi sta fali od papira da ga puste. Malo maltretiranja antivax kenjatora nije na odmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 1 minute ago, Darth Steva said: Da prespava na nekoj klupici pa izjutra polako da se vidi sta fali od papira da ga puste. Malo maltretiranja antivax kenjatora nije na odmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts