Malkolm Brogdon Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Tuzno koliko je Denis labilan. To se vidi i kad na terenu sve ide kako treba, stalno mora preterano da se bodri, i deluje kao da je u njegovoj glavi svaki poen najbitniji, ali ne na nacin na koji treba da bude. Steta jer igracki stvarno ima sva potrebna oruzja, nadam se da ce uspeti da se umiri u nastavku karijere, ima jos vremena za njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Kvarcovani od kada je poceo da vodi nijednom se nije pozalio na bolove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) "Nadal s praznim rezervoarom servira za mec" "Nadal fizicki na kraju snaga od 4 seta" Kakav junacina! Totalno mrtav ipak pobedio! Edited January 25, 2022 by wwww 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Bravo Rafa💪💪💪💪, nekako na zadnje atome snage. Dobro se odmoriti za polufinale pa sta bude. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Nije Denis taj kalibar jednostavno, treba i glavu imati koliko god tehnika bila dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Nije mogao ovu strategiju fejkovanja povrede Nadal da primeni na boljem igracu od Sapovalova. Mali i onako kuburi sa inteligencijom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Ne sekirajte se ljudi, tu je Beretini, dogovorice se sa Nadalom da nema slanja na BH. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Steta sto Shapo nije uspeo, ali makar ga je istrosio, nije Nadal u cvetu mladosti, mora ovo da ostavi neke posledice. O Nadalu ne treba trositi reci, a naslovi ce opet biti: gladijator, borac do kraja itd., a nekako svi zaborave da je klasican folirant i prevarant 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Nadal nekako nasao snage da proslavi pobedu iako mu je rezervoar bio totalno prazan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Glupan. Mozak kolibrija. Ne može da dobije Nadala u 35oj, na 35 stepeni, gde je ovaj maltene u kolicima, ne pomera se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) kako se Boxy i ja lepo slazemo Nadal jos nije odlucio koji problem je tacno imao... Sad ima 2 dana da se oporavi Edited January 25, 2022 by wwww 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 2 minutes ago, Boxy said: Steta sto Shapo nije uspeo, ali makar ga je istrosio, nije Nadal u cvetu mladosti, mora ovo da ostavi neke posledice. O Nadalu ne treba trositi reci, a naslovi ce opet biti: gladijator, borac do kraja itd., a nekako svi zaborave da je klasican folirant i prevarant Ma 4:08 na terenu za njega nije nista. Od toga je bar sat vremena proslo na njegovo foliranje povrede i oduglovlacenje. U finale svakako ide. Jedino Medvedev moze da ga pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozu Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Jel se prvo polufinale igra u cetvrtak ili petak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, wwww said: kako se Boxy i ja lepo slazemo Samo je potrebno da na turniru ne igraju ni Federer ni Đoković, a sudeći po perspektivi mogao bi to biti početak jednog divnog prijateljstva 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, Ozu said: Jel se prvo polufinale igra u cetvrtak ili petak? Uvek je bilo tako u Australiji, ako nešto ove godine nisu menjali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Zamisli sad Djokovica u polufinalu protiv ovakvog Nadala.🤐 Inace ne sumnjam da ce jednonogi, umorni, povredjeni Nadal rutinirati Beretinija/Monfilsa bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozu Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Just now, Borko said: Uvek je bilo tako u Australiji, ako nešto ove godine nisu menjali. Pitao sam? Ne znam kako je bilo. Cetvrtak ili petak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, Elias said: Zamisli sad Djokovica u polufinalu protiv ovakvog Nadala.🤐 Inace ne sumnjam da ce jednonogi, umorni, povredjeni Nadal rutinirati Beretinija/Monfilsa bez problema. Pa i Đoković bi igrao protiv Beretinija koji je duplo teži protivnik. Jedan je od razloga zašto Novak nije osvojio USO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, Ozu said: Pitao sam? Ne znam kako je bilo. Cetvrtak ili petak? Pa da, kazem ti, jedno (u ovom slucaju Nadalovo) polufinale u četvrtak, drugo u petak, ali ne znam da li su nesto menjali za ovu godinu, mada kad prosle godine nisu, ne vidim zasto bi ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Just now, Dracarys said: Pa i Đoković bi igrao protiv Beretinija koji je duplo teži protivnik. Jedan je od razloga zašto Novak nije osvojio USO. Mislis da ce Beretini biti tezi protivnik Nadalu od Shapovalova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 minutes ago, alcesta said: Samo je potrebno da na turniru ne igraju ni Federer ni Đoković, a sudeći po perspektivi mogao bi to biti početak jednog divnog prijateljstva a to nam vacas malo za komente? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 U petak su muška polufinala, tako je svake godine koliko ja znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 2 minutes ago, Dracarys said: Pa i Đoković bi igrao protiv Beretinija koji je duplo teži protivnik. Jedan je od razloga zašto Novak nije osvojio USO. Jel to imas Beretinija u fantaziju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 4 minutes ago, Elias said: Zamisli sad Djokovica u polufinalu protiv ovakvog Nadala.🤐 Inace ne sumnjam da ce jednonogi, umorni, povredjeni Nadal rutinirati Beretinija/Monfilsa bez problema. pa ako ovo sad ne natera Novaka da se vakcinise i vrati tenisu... onda mu i treba sve ovo sto mu se desava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Just now, Elias said: Mislis da ce Beretini biti tezi protivnik Nadalu od Shapovalova? Imam reći na to da možda bolje leži Nadalu, zbog slabijeg bekhenda, ali i to se tek treba videti. Nije kao Šapo koji šalje mlake udarce. Beretini je na slemovima ubojit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts