Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tuzno koliko je Denis labilan.

To se vidi i kad na terenu sve ide kako treba, stalno mora preterano da se bodri, i deluje kao da je u njegovoj glavi svaki poen najbitniji, ali ne na nacin na koji treba da bude.

Steta jer igracki stvarno ima sva potrebna oruzja, nadam se da ce uspeti da se umiri u nastavku karijere, ima jos vremena za njega.

• Like 3
Posted (edited)

"Nadal s praznim rezervoarom servira za mec" :twak:

"Nadal fizicki na kraju snaga od 4 seta"

Kakav junacina! Totalno mrtav ipak pobedio!

Edited by wwww
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nije mogao ovu strategiju fejkovanja povrede Nadal da primeni na boljem igracu od Sapovalova. Mali i onako kuburi sa inteligencijom. 

• Like 1
Posted

Steta sto Shapo nije uspeo, ali makar ga je istrosio, nije Nadal u cvetu mladosti, mora ovo da ostavi neke posledice.

O Nadalu ne treba trositi reci,  a naslovi ce opet biti: gladijator, borac do kraja itd., a nekako svi zaborave da je klasican folirant i prevarant :puke:

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)

kako se Boxy i ja lepo slazemo :classic_biggrin:

Nadal jos nije odlucio koji problem je tacno imao...

Sad ima 2 dana da se oporavi

Edited by wwww
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Boxy said:

Steta sto Shapo nije uspeo, ali makar ga je istrosio, nije Nadal u cvetu mladosti, mora ovo da ostavi neke posledice.

O Nadalu ne treba trositi reci,  a naslovi ce opet biti: gladijator, borac do kraja itd., a nekako svi zaborave da je klasican folirant i prevarant :puke:

Ma 4:08 na terenu za njega nije nista. Od toga je bar sat vremena proslo na njegovo foliranje povrede i oduglovlacenje. U finale svakako ide. Jedino Medvedev moze da ga pobedi. 

Posted
1 minute ago, wwww said:

kako se Boxy i ja lepo slazemo :classic_biggrin:

Samo je potrebno da na turniru ne igraju ni Federer ni Đoković, a sudeći po perspektivi mogao bi to biti početak jednog divnog prijateljstva :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Ozu said:

Jel se prvo polufinale igra u cetvrtak ili petak?

Uvek je bilo tako u Australiji, ako nešto ove godine nisu menjali. 

Posted

Zamisli sad Djokovica u polufinalu protiv ovakvog Nadala.🤐 Inace ne sumnjam da ce jednonogi, umorni, povredjeni Nadal rutinirati Beretinija/Monfilsa bez problema.

Posted
Just now, Borko said:

Uvek je bilo tako u Australiji, ako nešto ove godine nisu menjali. 

Pitao sam? Ne znam kako je bilo. Cetvrtak ili petak?

Posted
1 minute ago, Elias said:

Zamisli sad Djokovica u polufinalu protiv ovakvog Nadala.🤐 Inace ne sumnjam da ce jednonogi, umorni, povredjeni Nadal rutinirati Beretinija/Monfilsa bez problema.

Pa i Đoković bi igrao protiv Beretinija koji je duplo teži protivnik. Jedan je od razloga zašto Novak nije osvojio USO.

Posted
1 minute ago, Ozu said:

Pitao sam? Ne znam kako je bilo. Cetvrtak ili petak?

Pa da, kazem ti, jedno (u ovom slucaju Nadalovo) polufinale u četvrtak, drugo u petak, ali ne znam da li su nesto menjali za ovu godinu, mada kad prosle godine nisu, ne vidim zasto bi ove. 

Posted
Just now, Dracarys said:

Pa i Đoković bi igrao protiv Beretinija koji je duplo teži protivnik. Jedan je od razloga zašto Novak nije osvojio USO.

Mislis da ce Beretini biti tezi protivnik Nadalu od Shapovalova?

Posted
3 minutes ago, alcesta said:

Samo je potrebno da na turniru ne igraju ni Federer ni Đoković, a sudeći po perspektivi mogao bi to biti početak jednog divnog prijateljstva :classic_biggrin:

a to nam vacas malo za komente?

:classic_dry:

:classic_biggrin:

Posted
4 minutes ago, Elias said:

pa ako ovo sad ne natera Novaka da se vakcinise i  vrati tenisu... 

onda mu i treba sve ovo sto mu se desava. :mad:

• Like 2
Posted
Just now, Elias said:

Mislis da ce Beretini biti tezi protivnik Nadalu od Shapovalova?

Imam reći na to da možda bolje leži Nadalu, zbog slabijeg bekhenda, ali i to se tek treba videti. Nije kao Šapo koji šalje mlake udarce. 

Beretini je na slemovima ubojit.