Smrtokapa Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) ^^ Nazvao bih ga Aleksandar Ujedinitelj ali bi se onda pojavile vesti da i bugarske službe spremaju atentat na njega. Spoiler Ne, neću da elaboriram ovu sliku. Edited 15 hours ago by Smrtokapa 3
vilhelmina Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Danas nam je u Viber grupu Podrska Studentima Stockholm dosla informacija da je Brnabicka danas u Sthlm i da ce je primiti predsednik ovdasnjeg parlamenta Andreas Norlén. Bilo je prekasno da se organizujemo i pozelimo joj dobrodoslicu pred parlamentom, ali sam ja iskoristila priliku da Norlénu napisem mejl, predstavim kratko situaciju u Srbiji i ulogu osobe koju je danas ugostio, kao i da ga pozovem na nas skup kod Nobelovog muzeja u nedelju 16 marta u 11:30. Nije mi jos odgovorio, ali ne sumnjam da hoce, kao i da ce nam doci na skup 😁. A ako me i iskulira, bas se dobro osecam jer sam bar nesto uradila kad vec nisam u prilici da ucestvujem u protestima u Srbiji. 19 4 1
Nikola Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago O čemu oni mogu da pričaju? O ljudskim pravima, slobodnim medijima, radu parlamenta, čistom vazduhu? Znam! Pravićemo patosnice za volvo.
Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago https://n1info.rs/vesti/nastavnik-iz-sajkasa-prijavio-zloupotrebu-maloletnika-na-pinku-predstavili-ga-kao-studenta-iz-pionirskog-parka/?fbclid=IwY2xjawI9V9BleHRuA2FlbQIxMQABHbFMlzT6hGkn7mAFwjmCoer1SeUFWgaFdLOojv18Dd9gpdgBJIWH8ESjCw_aem_HAS3Kp_Gk5rzwaWo5pZnXA 1 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, 40Wins said: hahahaha pumpaj Gde je divizija caci JSO???? 3
Recommended Posts