Kooineeperk Posted Friday at 03:45 PM Posted Friday at 03:45 PM 36 minutes ago, DameTime said: Znači, smrdim? Aman bre, kakva vise neutralnost 🙂 pa evo sad ce dve godine kako smo raspravljali o neutralnosti i apstinirnanju na izborima. Secas se da smo i privatnu prepisku imali 😄 Mene, ako se sete na dan posle izbora, sete se, ako se ne sete - nikom nista! Najvece zadovoljstvo bice mi misao da smo Dejm izveli na pravi put. p.s. kad si mogla da izadjes iz kosarkaske neutralnosti, mozes i glasacke 😏
DJ_Vasa Posted Friday at 03:47 PM Posted Friday at 03:47 PM 10 minutes ago, Don Dusko said: .... Baš me zanima šta će reći EU. Hoće li lupati packe ili će se i dalje baviti švajsovanjem plastičnih čepova?
Smrtokapa Posted Friday at 03:55 PM Posted Friday at 03:55 PM (edited) On 3/6/2025 at 12:20 PM, fancy said: Iz jedne moje stručne IT grupe: Stvarno ne znam koliko je legit, ali delim, pa svako neka proceni za sebe: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMmAOpOVqH57NidhNPL6hq6ny6JzST3HZY6Zua59eC57TgZg/viewform Mreža Solidarnosti za PROSVETU Priključi se – Pomozimo prosvetnim radnicima sada! Mere smanjenja plata su već stupile na snagu, što znači da moramo odmah reagovati. Hitno nam je potrebno više donatora! Broj ugroženih nastavnika raste iz dana u dan, a vremena je sve manje. Prijavite se odmah i pomozite da zaštitimo što veći broj prosvetnih radnika putem direktne materijalne podrške. * Obavezno je da donatori ostave svoju mejl adresu kako bismo im mogli pravovremeno poslati tačne i personalizovane instrukcije za uplatu. Želite više informacija? Pripremili smo dokument koji sadrži odgovore na sva ključna pitanja vezana za ovaj model podrške. Molimo vas da ga pažljivo pročitate. 📎 Važna pitanja i odgovori: https://drive.google.com/file/d/1MEnYGGyp0wWojRV5gSPg3LC_pxBX2JLJ/view?usp=sharing Takođe, možete se detaljnije informisati putem naših društvenih mreža. IT Srbija - Neformalna grupa IT Stručnjaka U vezi sa ovim, danas npr. čujem od drugara kako na njegovoj roditeljskoj Viber grupi neki lik tvrdi da zna lika koji "zasigurno" zna da je ovo scam. Apsolutno ne mislim da je ovo relevantna informacija (treća ruka), ali bi bilo kul da ako neko ima/dobije info o tome da je akcija legit, podeli to, čisto radi otklanjanja mogućih nedoumica kod nekih (ja već ostavio mejl inače). Usput jedan info za Beograđane, u Makiš marketu se mogu kupiti jaja po ceni od 9 dinara komad. Edited Friday at 04:02 PM by Smrtokapa
DameTime Posted Friday at 04:04 PM Posted Friday at 04:04 PM 17 minutes ago, Kooineeperk said: Aman bre, kakva vise neutralnost 🙂 pa evo sad ce dve godine kako smo raspravljali o neutralnosti i apstinirnanju na izborima. Secas se da smo i privatnu prepisku imali 😄 Mene, ako se sete na dan posle izbora, sete se, ako se ne sete - nikom nista! Najvece zadovoljstvo bice mi misao da smo Dejm izveli na pravi put. p.s. kad si mogla da izadjes iz kosarkaske neutralnosti, mozes i glasacke 😏 Ja uopšte ne pričam o političkoj neutralnosti 😂
McLeod Posted Friday at 04:16 PM Posted Friday at 04:16 PM 18 minutes ago, Smrtokapa said: U vezi sa ovim, danas npr. čujem od drugara kako na njegovoj roditeljskoj Viber grupi neki lik tvrdi da zna lika koji "zasigurno" zna da je ovo scam. Apsolutno ne mislim da je ovo relevantna informacija (treća ruka), ali bi bilo kul da ako neko ima/dobije info o tome da je akcija legit, podeli to, čisto radi otklanjanja mogućih nedoumica kod nekih (ja već ostavio mejl inače). Usput jedan info za Beograđane, u Makiš marketu se mogu kupiti jaja po ceni od 9 dinara komad. Legit je. Ti sto pricaju da je "zasigurno scam" su popusili pricu od egotripera Nenada Milanovica cake.com bossa, kojem hvala sto je bio ostar i izasao jos pre vise od mesec dana i rekao kako ce uloziti ozbiljne pare da padne Vucic, ali od tog trenutka bukvalno svako iz IT sfere (a nastalo je 50 hiljada grupa da to vise ne moze da se isprati) ko nije u nekom njegovom krugu (koji je uzak) je "sigurno" ubaceni element, BIA/SNS i slicno. 1
Kooineeperk Posted Friday at 04:21 PM Posted Friday at 04:21 PM 16 minutes ago, DameTime said: Ja uopšte ne pričam o političkoj neutralnosti 😂 OK znaci uspeli smo... hvala! ❤️ ✅ Navija za Partizan iako je bila neutralna ✅ Glasace za opoziciju iako je bila neutralna/apstinent ⭕ Sta nam je sledece... ?
DameTime Posted Friday at 04:32 PM Posted Friday at 04:32 PM 9 minutes ago, Kooineeperk said: OK znaci uspeli smo... hvala! ❤️ ✅ Navija za Partizan iako je bila neutralna ✅ Glasace za opoziciju iako je bila neutralna/apstinent ⭕ Sta nam je sledece... ? Ja nikad nisam bila neutralna, vrlo sam decidno antirežimski nastrojena, samo nisam imala poverenja u opoziciju. Nemam ni danas, ali nažalost nemamo nijednu drugu opciju trenutno. 1 1
vilhelmina Posted Friday at 05:22 PM Posted Friday at 05:22 PM Definitivno nije zdravo ovako gledati televiziju, ali kad ne mogu da se uzdrzim 😁: Kakvi paralelni svetovi, nestvarno. 2 1
duško matić Posted Friday at 05:28 PM Posted Friday at 05:28 PM (edited) Vučić rekao: Kontrarevolucija Savetnici razumeli: Kontraevolucija Rezultat: Sudenti pevaju himnu Edited Friday at 05:29 PM by duško matić 5
sasha arsenal Posted Friday at 06:06 PM Posted Friday at 06:06 PM 3 hours ago, fancy said: Jedan lep transparent, a primenjiv na više popularnih tema ovde na forumu,,, šteta samo što je neće svi videti. Baš je jedna profesorka na skupu u Čačku održala odličan govor u kojem je citirala Dantea: „Najvrelija mesta u paklu rezervisana su za one koji u vreme moralnih kriza čuvaju svoju neutralnost."To mi je ostavilo baš jak utisak. 3
Marvin Posted Friday at 07:36 PM Posted Friday at 07:36 PM @Smrtokapa jeste legit. IT Srbija je organizacija koja je postojala i pre ovih protesta, nisu prevaranti niti ubačeni elementi 1
handys Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM 51 minutes ago, Clash said: Šta je ovo, neki before i after, ili? Door no1, door no2? Ili samo no1, no2?
40Wins Posted Friday at 08:11 PM Posted Friday at 08:11 PM Ovaj kad nas zajase za 30 godina ima vise da se sveti od političkog mu lca. 1
Don Dusko Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM 5 minutes ago, 40Wins said: Oca Seselj ->Vucic->Milos Pavlovic !
Klotzen Posted Friday at 08:29 PM Posted Friday at 08:29 PM jesu to studenti lojalisti napustili "bojno polje" ?
Don Dusko Posted Friday at 08:37 PM Posted Friday at 08:37 PM Sta se ovo desava ispred predsednistva?Vidim rezimski mediji bruje o napadu?
nemanjaol Posted Friday at 08:44 PM Posted Friday at 08:44 PM 6 hours ago, Maharaja said: Problem je što ne možemo da pobedimo na izborima sve dok kartel kontroliše izborni proces. Oni kradu lopatama glasove čim izađeš kilometar od centra bilo kog mesta u Srbiji. Ima dva načina: 1. da se svi studenti, i ostali građani iscimaju i budu kontrolori u svakom selu u Srbiji. Spremni da se biju za svaki glas. (Teško će se desiti) 2. da neka prelazna vlada pre izbora preuzme izborni proces i uz aparat sile garantuje da izbori neće biti pokradeni. (Neće se desiti jer kartel neće dozvoliti) Zasto mislis da bi se pod 1 tesko desilk Meni je to skroz realno, kad ce ako ne sad U kragujevcu i nisu je bilo 100+ hiljada ljudi Lagano bi bilo kontrolora kolko god treba 1
Kooineeperk Posted Friday at 08:46 PM Posted Friday at 08:46 PM Nike trenerka, LaCoste majica... mogli su barem na to da mu skrenu paznju. 4
Clash Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM 2 minutes ago, Kooineeperk said: Nike trenerka, LaCoste majica... mogli su barem na to da mu skrenu paznju. Ne mislis valjda da mogu da dobace do takvih detalja. 11 minutes ago, Don Dusko said: Sta se ovo desava ispred predsednistva?Vidim rezimski mediji bruje o napadu? Nista posebno, malo se narod okupio i napusava sudente. Zvala odmah poslao kordon zandarmerije i odma na tv ide prica kako strani placenici hoce da kolju nasu decu koja hoce samo da uce. 1
Don Dusko Posted Friday at 08:53 PM Posted Friday at 08:53 PM Tako sam i mislio. On ovim kordonom pokusava da iscenira sukobe. 2
Clash Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Tako sam i mislio. On ovim kordonom pokusava da iscenira sukobe. Ma da. Sad sam prebacio na Pink, razusla se masa, ostalo par ljudi i dobacuje im pomalo. Utom glavni Ćaci sa koleginicom daje izjavu za Pink. Sta je ono krv ti jebem? Ne znaju oboje zajedno dve suvisle recenice da sastave. Uzas.
Recommended Posts