Klotzen Posted Friday at 11:52 AM Posted Friday at 11:52 AM Ne možete biti kvalitetan patološki lažov ako ne savladate patologiju. Zato je i poneo tu knjigu 🙂 5
uvrnuto Posted Friday at 12:09 PM Posted Friday at 12:09 PM ahahahaha, jebote koja GNARČINA hahahahaha jujuju 1
Kooineeperk Posted Friday at 12:35 PM Posted Friday at 12:35 PM 2 hours ago, DameTime said: Hahhahaahahahahha Samo trpaaaj 😄 Neka me ispravi neko ko je ucio iz ove knjige, ali lekcije o srcu koje pominje su tek tamo neko 10+ poglavlje, 2/4 knjige, a njegova knjiga izgleda kao da je izasla iz stamparije. Samo kazem.
nemanjaol Posted Friday at 12:41 PM Posted Friday at 12:41 PM Ja sam fasciniran koliko je ovo sve glupo. Oni su definitivno izgubili one stare savetnike, nisu imali nijedan uspešan propagandni potez otkako je sve ovo počelo. Jedino nas jebu sa ovom farsom i neusvajanjem ostavke Vučevića koji je podneo ostavku ppre skoro mesec i po dana. Mislim da je 15. dan kada studenti treba da kažu da je sve što su do sada videli jasan znak da vlast sprovodi državni udar (znam da je oksimoron 😄 ) i da su jedini izlaz iz svega izbori i da će oni kao studenti podržati ujedinjeni opozicioni front koji bi posle pobede na izborima imao ograničen mandat da stvori uslove za fer izbore. Neka se lista zove 'Za studente' i to je to. Ovi neće dati prelaznu vladu bez izbora. 15
Kooineeperk Posted Friday at 12:47 PM Posted Friday at 12:47 PM 3 minutes ago, nemanjaol said: ujedinjeni opozicioni front koji bi posle pobede na izborima imao ograničen mandat da stvori uslove za fer izbore. Ovo. To sam predlagao ovde vec nekoliko puta. Bilo da je to prelazna vlada ili neki izbori na kojima bi mogla jedna opoziciona kolona da pobedi (i mislim da ipak mora jedna kolona sa ovako jasnim ciljem), kako god, to mora da dovede do preciscavanja svega sto su ovi zasrali i da recimo mozda vec na jesen imamo nove izbore na svim nivoima. Ne znam da li je to dovoljno vremena, mozda ipak prolece sledece godine, da se vidi ko je ko i kako ce posle da se podele.
Klotzen Posted Friday at 01:18 PM Posted Friday at 01:18 PM U ovom Nedeljnik Vreme YT videu kaže Georgijev da bi Vučić sam mogao da organizuje eksperstku vladu a da ga na to pozovu ovi lojalisti studenti. Pa da bude mirotvorac u narodu.
Smrtokapa Posted Friday at 01:25 PM Posted Friday at 01:25 PM Zanimljiv scenario za pokušaj izvlačenja tepiha ispod nogu. Mada ovi sudenti izgledaju kao da nisu u stanju da pozovu ni automat za tačno vreme. 2 7
fancy Posted Friday at 01:26 PM Posted Friday at 01:26 PM Ima tu jedan..hm, tehnićki problem - gde će da nađe eksperte? Budući da on nema nameru da dopusti da se bilo šta odigrava bez njegove apsolutne kontrole eksperti koje bi - on - odabrao bi bili nivo ovih studenata koji glume ludilo u Pionirskom parku. Što naravno vodi u dalji cirkus... 8
Clash Posted Friday at 01:47 PM Posted Friday at 01:47 PM Mogli bi malo novinari da pitaju Brnabićku, Malog, Vučevića, Glišića, Jovanova i tu vrhušku SNS-a šta oni mile o Žvalinim izjavama o njegovom ubistvu. U smislu može prelazna vlada ako mene ubiju, može ovo može ono ako mene ubiju. Da li to znači da ako ne bude Žvale da su oni nesposobni da vode fejsbuk grupu a ne državu? Znamo da su nesposobni, ali malo da ih podsete na njihov status kućnih ljubimaca. Zlostavljanih. Znači konkretno pitanje Brnabićki, Vučeviću and co: -Da li mislite da su pretnje ubistvom Vučiću stvarne? Ovi bi to jedva dočekala : Naravno da mislim , bla,bla bla.... -Da li se slažete sa vašim šefom da je prelazna vlada moguća jedino ako njega nema, on to eksplicitno naglašava, nijednom nije spomenuo da bi vi i vaše kolege mogli to da sprečite bez njega?
Klotzen Posted Friday at 01:52 PM Posted Friday at 01:52 PM 25 minutes ago, fancy said: Ima tu jedan..hm, tehnićki problem - gde će da nađe eksperte? Budući da on nema nameru da dopusti da se bilo šta odigrava bez njegove apsolutne kontrole eksperti koje bi - on - odabrao bi bili nivo ovih studenata koji glume ludilo u Pionirskom parku. Što naravno vodi u dalji cirkus... On nije išao u datalje ali kontam da je ovo scenario njegovog pristanka na to gde to neće biti na poziv opozicije nego lojalista i pride će on javno da glumi da je protiv toga ali stranka i narod to hoće.
implant Posted Friday at 02:07 PM Posted Friday at 02:07 PM (edited) https://www.instagram.com/reel/DG5eJjjtCG9/?igsh=eGd0cWZocDZuajBu Edited Friday at 02:11 PM by implant 7
DameTime Posted Friday at 02:08 PM Posted Friday at 02:08 PM 7 dana po 100e - toliko košta da budeš lažni student za sns
DJ_Vasa Posted Friday at 02:27 PM Posted Friday at 02:27 PM 12 minutes ago, DameTime said: 7 dana po 100e - toliko košta da budeš lažni student za sns Priča mi prijatelj da je moguće da SNS-studenti sami polako odu kućama relativno brzo. Mnogi od njih su već razotkriveni na društvenim mrežama, pri čemu mislim na one koji su skrivali lica, a ako je tačno što je rekao, frka im je što ih ljudi gledaju kao poslednji ološ. Bilo bi dobro da je on u pravu i da se Ćaci polako povuče samostalno, što bi bio velik udarac za oštećeni brod SNS-a. Koleginica sa studija koja predaje u školi mi javlja da su zarade smanjene i osoblju škole koje jeste radilo, a to su sekretari, psiholozi, pedagozi, računovodstva, tetkice i domari. Ovo je krivično delo jer ti ljudi jesu radili, a kod nje u školi su upravo ti oštećeni počeli da jebu mater SNS-u i Vučiću, a nekada su bili za njih. Ne znam da li je ovo što pišem samo kap u moru, ali dobro je da bar neki napuštaju brod koji tone. Znam da je mali uzorak, ali mislim da je sada i najmanji pozitivan korak dobra vest. 6
implant Posted Friday at 02:34 PM Posted Friday at 02:34 PM 5 minutes ago, DJ_Vasa said: Priča mi prijatelj da je moguće da SNS-studenti sami polako odu kućama relativno brzo. Mnogi od njih su već razotkriveni na društvenim mrežama, pri čemu mislim na one koji su skrivali lica, a ako je tačno što je rekao, frka im je što ih ljudi gledaju kao poslednji ološ. Bilo bi dobro da je on u pravu i da se Ćaci polako povuče samostalno, što bi bio velik udarac za oštećeni brod SNS-a. Misliš da smeju da odu? 1
fancy Posted Friday at 02:37 PM Posted Friday at 02:37 PM Jedan lep transparent, a primenjiv na više popularnih tema ovde na forumu,,, šteta samo što je neće svi videti. 20
Maharaja Posted Friday at 02:39 PM Posted Friday at 02:39 PM 1 hour ago, nemanjaol said: Mislim da je 15. dan kada studenti treba da kažu da je sve što su do sada videli jasan znak da vlast sprovodi državni udar (znam da je oksimoron 😄 ) i da su jedini izlaz iz svega izbori i da će oni kao studenti podržati ujedinjeni opozicioni front koji bi posle pobede na izborima imao ograničen mandat da stvori uslove za fer izbore. Problem je što ne možemo da pobedimo na izborima sve dok kartel kontroliše izborni proces. Oni kradu lopatama glasove čim izađeš kilometar od centra bilo kog mesta u Srbiji. Ima dva načina: 1. da se svi studenti, i ostali građani iscimaju i budu kontrolori u svakom selu u Srbiji. Spremni da se biju za svaki glas. (Teško će se desiti) 2. da neka prelazna vlada pre izbora preuzme izborni proces i uz aparat sile garantuje da izbori neće biti pokradeni. (Neće se desiti jer kartel neće dozvoliti) 1
nunilo Posted Friday at 02:46 PM Posted Friday at 02:46 PM (edited) 3 hours ago, JPM said: Ima li ih 20 a da su stvarno studenti? Heh ... ko bi ga znao ali evo iz prve ruke, prosao sam jel .. da bih snimio kako izgleda. Pa ... (sada bi me moja uciteljica srpskog izvukla za zuluf jer se recenica nikada ne pocinje sa pa) vise tuzno izgleda. Ima mozda dvadesetak satora, nesto mladjarije ima, po slobodnoj proceni tesko da bi ih se nakupilo 100. Ima nesto i starijih, kao i neke gajbe jabuka, tu je i neizostavna ekipa Informera ali su naisli nasi u Kralja Milana, par uaaa prema sudentima od strane nasih, nista spec, a ja sam nastavio sa nasima do platoa na Filozofskom. Edited Friday at 03:16 PM by nunilo
DJ_Vasa Posted Friday at 02:48 PM Posted Friday at 02:48 PM 12 minutes ago, implant said: Misliš da smeju da odu? Kako shvatam šta mi kaže, i njima je frka. Ne bih da ga sada cimam za dodatna objašnjenja, ali dobro je ako im je zaista frka. Nisu imali prilike da prave ozbiljna sranja da bi ih ucenili, a obećanja su ionako na dugom štapu. Voleo bih da sam u pravu, ali ne u smislu ko će pobediti u diskusiji jer smo ovde svi na istoj strani, već u smislu da se Ćaci ukakio. 1
DameTime Posted Friday at 03:03 PM Posted Friday at 03:03 PM 26 minutes ago, fancy said: Jedan lep transparent, a primenjiv na više popularnih tema ovde na forumu,,, šteta samo što je neće svi videti. Znači, smrdim?
Recommended Posts