Don Dusko Posted Friday at 10:13 AM Posted Friday at 10:13 AM 1 minute ago, McLeod said: Krenuli da identifikuju, one dve studentkinje malopre sto su pricale nisu ni studentkinje, obe botulje poznate, jedna radi u opstini, druga kao medicinska sestra Ne mogu ni studente naci kako treba. Sta ti je sudent. 1
Smrtokapa Posted Friday at 10:18 AM Posted Friday at 10:18 AM Velika je šteta što će do sledećeg vikenda biti lepo i toplo vreme, jedino se za utorak najavljuju pljuskovi. Nadam se provali oblaka. Gde je onaj HAARP u Barajevu sada kada nam je konačno potreban? 1
woolgatherer Posted Friday at 10:25 AM Posted Friday at 10:25 AM sudent: 300eur sns: 200eur sudent: 250eur sns: 200eur al moze od 6. marta kad otopli sudent: dogovoreno
Geronimo Posted Friday at 10:26 AM Posted Friday at 10:26 AM (edited) 1 hour ago, Smrtokapa said: Baš mi se sviđa što su došli. Umesto da se snsektaši sklupčaju u položaj ježa, isture bodlje i samo čekaju, oni otkrivaju slabe tačke ovim kontrama u vidu idiotskih performansa. Dobro je što su na taktičkom planu glupi ko tri kurca. Jbg, kad ti je osnovna strategija 'nateraj ljude da misle da su svi isti', onda ti se taktika svede na 'monkey see, monkey do', odnosno puko kopiranje i relativizacija poteza druge strane. Al sto kazu Vasa i Perkos (razlicite, a dobre poente), ovde je i realizacija osrednje bedna - sto cini ovaj potez usmeren samo homogenizaciji najtvrdjeg jezgra SNS vernika (odnosno onih bez previse mozga). Siri impact imati nece, osim sto mi vec crkavamo od kombinacije napada smeha i jeda 😄 . Drugim recima, dobro je sto su zaglibili toliko da moraju da salju poruku onim najdublje njihovima (da ih zamajavaju i ne pogube slucajno), a lose sto ce se jaz izmedju normalnosti i SNSoidnosti produbljivati. Nece se ovo mirno zavrsiti... Edited Friday at 10:48 AM by Geronimo 2
Урош19 Posted Friday at 10:28 AM Posted Friday at 10:28 AM 20 minutes ago, DameTime said: Hahhahaahahahahha Samo trpaaaj 😄 Hvala ti što si podelila ovaj snimak, baš to mi je trebalo da povratim i olakšam mamurluk. 1 2 7
Don Dusko Posted Friday at 10:31 AM Posted Friday at 10:31 AM 23 minutes ago, DameTime said: Hahhahaahahahahha Samo trpaaaj 😄 Bez ikone i Visokih Decana ne idem nigde. 101 kako prepoznati laznog pa tri o tu ! 14 1
Mina D. Harker Posted Friday at 10:35 AM Posted Friday at 10:35 AM Ovi jedino znaju da plagiraju, tako i sUdentske proteste. Ali ovaj Miloš, zvezda je rođena 🤩(🤮) 1
Урош19 Posted Friday at 10:41 AM Posted Friday at 10:41 AM Inače zašto studenti koji hoće da uče kampuju umesto da uče? 8 1 1
Clash Posted Friday at 10:56 AM Posted Friday at 10:56 AM Treba kontaktirati Noleta da nazove Federera, posto je on brend ambasador Rolexa, da isporuci ovoj deci po jedan Rolex kad vec toliko pate za njim. Mislim ima skupljih i boljih satova ali Rolexica je vrh. Inace, skroz levo i skroz desno stisnuta pesnica na ovakav nacin stisnuta prilikom udarca 100% garantuje lom sake. 2 4
DameTime Posted Friday at 11:00 AM Posted Friday at 11:00 AM Pogledajte samo koga prate, neke od najvećih sns botova na Twitteru.
Урош19 Posted Friday at 11:02 AM Posted Friday at 11:02 AM I Dodik posetio studente koji hoće da uče Spoiler 1 1 20
uvrnuto Posted Friday at 11:09 AM Posted Friday at 11:09 AM 1 hour ago, DameTime said: Hahhahaahahahahha Samo trpaaaj 😄 Mislim da bi trebalo da otvorimo kontra studentsku temu, a ne da se ovde komentariše... 2 3
JPM Posted Friday at 11:13 AM Posted Friday at 11:13 AM Ali lik koji citira jebenog Friedmana...gospode bože. 2
Don Dusko Posted Friday at 11:16 AM Posted Friday at 11:16 AM 6 minutes ago, uvrnuto said: Mislim da bi trebalo da otvorimo kontra studentsku temu, a ne da se ovde komentariše... Pa ovo su SNS SUDENTI pa moze i ovde.
forumko topic Posted Friday at 11:22 AM Posted Friday at 11:22 AM 20 minutes ago, DameTime said: Pogledajte samo koga prate, neke od najvećih sns botova na Twitteru. Šok... Neverica... Ma ne bi oni. To su sUdenti, bdućnost naš zmlje.
uvrnuto Posted Friday at 11:29 AM Posted Friday at 11:29 AM Morao sam da pustim Pink, da vidim da li ima još nekih snimaka sa sudentske blokade. Meni je ono jako dobro, navukao sam se. Najavljuju konferenciju za 13č, ne mogu da dočekam! 😄 😄 😄 2
JPM Posted Friday at 11:30 AM Posted Friday at 11:30 AM Super, studenti koji žele pravično građansko društvo Vs Sudenti koji žele da uče. Učite deco, a ja biram ove prve.
suptil Posted Friday at 11:30 AM Posted Friday at 11:30 AM (edited) 12 minutes ago, srlepajce said: Питање је зашто колона не иде улицом у којој се налази ТВ Палма плус и зашто она није засута јајима. Симбол корупције, персонификација је управо Палма плус и то Палимино наслеђе. Неформални симболи корупције, криминала и безчашћа. У формалном смислу и општина или чак и просторије СНС-а су мала беба ако се посматрају суштински симболи тј. суштина проблема. Edited Friday at 11:31 AM by suptil слово
JPM Posted Friday at 11:30 AM Posted Friday at 11:30 AM 1 minute ago, uvrnuto said: Morao sam da pustim Pink, da vidim da li ima još nekih snimaka sa sudentske blokade. Meni je ono jako dobro, navukao sam se. Najavljuju konferenciju za 13č, ne mogu da dočekam! 😄 😄 😄 Ima li ih 20 a da su stvarno studenti?
Don Dusko Posted Friday at 11:32 AM Posted Friday at 11:32 AM (edited) 3 minutes ago, uvrnuto said: Morao sam da pustim Pink, da vidim da li ima još nekih snimaka sa sudentske blokade. Meni je ono jako dobro, navukao sam se. Najavljuju konferenciju za 13č, ne mogu da dočekam! 😄 😄 😄 Dolaze im kolega sa dalekog Juga! Edited Friday at 11:35 AM by Don Dusko
Mina D. Harker Posted Friday at 11:40 AM Posted Friday at 11:40 AM Odlična Ova Situacija, Bodrožić se baš iznervirao zbog sindroma kojeg i mi ovdje komentarišemo i povremeno kritikujemo, da li je Tramp Toma Nikolić, a Mask Vučić? Saznajte u novoj epizodi: 2
Don Dusko Posted Friday at 11:40 AM Posted Friday at 11:40 AM Ja ne znam koji problem imaju ovi sto hoce da uce?Sta je njima problem? Pa ucite niko vam ne brani. Kada pocnu fakulteti da rade opet valjda cete biti u prednosti nad ovima koji nece da uce. He he. 1
uvrnuto Posted Friday at 11:41 AM Posted Friday at 11:41 AM 7 minutes ago, JPM said: Ima li ih 20 a da su stvarno studenti? Jedna likuša je dala izjavu, s obzirom da su se neki pajvani sakrivali pognutih glava. A ona ne zna 2 rečenice da sastavi. U stvari me je iznervirala. Onaj Miloš mi je simpatičan izgleda. 😄 5 minutes ago, Don Dusko said: Dolaze im kolega sa dalekog Juga! Da, da, odmah su napomenuli da su ih podržali profesori sa Kosova i Metohije. Valjda im je glavno da razmišljaju gde mogu KiM da uglave.
srlepajce Posted Friday at 11:42 AM Posted Friday at 11:42 AM Kako ih niko ne pita gde im se nalaze zgrade fakulteta 7
Recommended Posts