berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imam prijatelja doktora koji vozi audi. Biblioteka duz celog zida, vrhunski intelektualac. Dakle, ne mora da znaci. A to da neko sluša Flojde i Priju... Ja za takve nisam čuo, ne poznajem takve. Jedno je na svadbama, pa udari alkohol, svi đipaju, ripaju... Ali, bas iz cista mira... Naravno, sve je stvar ukusa, izbora... Moze neko reci sta je taj Dostojevski i da mu vise lezi Danijela Stil. Njegova stvar.
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, berti said: Imam prijatelja doktora koji vozi audi. Biblioteka duz celog zida, vrhunski intelektualac. Dakle, ne mora da znaci. Naravno, uvek ima izuzetaka. Jednom sam video čak i da je vozač BMW-a dao migavac. Neki stariji model je bio u pitanju, a za volanom jedan sredovečni brka. 2
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo da dodam kako je šteta što se više ne pita "šta slušaš" (ako je istina) To je bila zgodna tema za upoznavanje i eventualno povezivanje ljudi. 1
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja delim ljude na osnovu boje kauca/garniture koju imaju u stanu. Svetlija nijansa = intelektualci, tamnija = seljacine. 3 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, berti said: Imam prijatelja doktora koji vozi audi. Biblioteka duz celog zida, vrhunski intelektualac. Dakle, ne mora da znaci. Pratim i podižem za: da li znate da je knjigu o liderima Teheran - Podrinje melosa, grupi Južni Vetar, sasvim afirmativno priredio profesor BU Miša Đurković 1
MarkoKep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, berti said: A to da neko sluša Flojde i Priju... Ja za takve nisam čuo, ne poznajem takve. Zato što razmišljaš u okvirima svoje generacije i ne shvataš da slušanje muzike nije stvar identiteta kao što je bilo nekada. Kako god to tebi delovalo, slušanje Flojda i Prije nije uopšte neuobičajeno kod mlađih generacija. 2 1
Volter Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Nikada nisam bio ograničen na jedan žanr muzike. Sve ono što mislim da je kvalitetno, iz svakog žanra muzike, slušam.
berti Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 32 minutes ago, MarkoKep said: Zato što razmišljaš u okvirima svoje generacije i ne shvataš da slušanje muzike nije stvar identiteta kao što je bilo nekada. Kako god to tebi delovalo, slušanje Flojda i Prije nije uopšte neuobičajeno kod mlađih generacija. Pa dobro, verovatno si u pravu. Eto sada nama Karleuše, da ruši ta zastarela shvatanja 44 minutes ago, rodriguez said: Pratim i podižem za: da li znate da je knjigu o liderima Teheran - Podrinje melosa, grupi Južni Vetar, sasvim afirmativno priredio profesor BU Miša Đurković Teofil je svojevremeno imao kolumne o Sinanu Sakicu i Tomi Zdravkovicu. Cak je i hvalio Tomu.
McLeod Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 52 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ja delim ljude na osnovu boje kauca/garniture koju imaju u stanu. Svetlija nijansa = intelektualci, tamnija = seljacine. Materijal od kog je kauc napravljen kolega. Koza - seljacina. 1
quentin Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: Samo da dodam kako je šteta što se više ne pita "šta slušaš" (ako je istina) To je bila zgodna tema za upoznavanje i eventualno povezivanje ljudi. Da, to je zato što muzika više nije identitetska stvar, kao što kaže i @MarkoKep. Nekad si prema tome koje su joj omiljene tri grupe mogao svašta o osobi da saznaš. Više ne. Iako zapravo ne shvatam zašto se ovolika rasprava o tome povela na političkoj temi.
Stiletto Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 40 minutes ago, MarkoKep said: Zato što razmišljaš u okvirima svoje generacije i ne shvataš da slušanje muzike nije stvar identiteta kao što je bilo nekada. Kako god to tebi delovalo, slušanje Flojda i Prije nije uopšte neuobičajeno kod mlađih generacija. To nije okvir, već linija manjeg otpora ili što neko već napisa, lenjost. To je onaj "volim sve što vole mladi" stav, u staro vreme ono što je aktuelno i što se vrti na radiju i TV, danas ono što ti podmetnu YouTube i Spotify algoritam. Lenjost.
Barkley#34 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Ne mora da znači. Ima takvih, ofkors ali nekome se jednostavno sviđaju različiti, međusobno nepovezani melosi a u okviru njih tačno znaju šta im se dopada a šta ne. Ne moraju nužno te pesme da budu popularne ili aktuelne.
Malkolm Brogdon Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 19 minutes ago, McLeod said: Materijal od kog je kauc napravljen kolega. Koza - seljacina. Ovca - intelektualac
Recommended Posts