Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

4 hours ago, DameTime said:

Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju".

Snimak je zapravo plus, a razlog je jednostavan. Pošto se tamo uglavnom međusobno poznaju, ne bi bio problem da onaj što su ga izveli navede imena i da kaže na sudu da su ga tukli, a mogao bi i da od nekog lekara iz stranke dobije i potvrdu o povredama. Tada bi mogli da zaglave iza rešetaka zbog nanošenja povreda i ko zna čega drugog. Snimak može da ih zaštiti od ovog scenarija, a znajući koja stranka je u pitanju i za šta je sve sposobna, mislim da im je u ovom slučaju snimak veoma koristan.

Edited by DJ_Vasa
  • Thanks 1

4 minutes ago, dali_man said:

Nije u redu da daješ bombastične naslove koji ništa ne znače i podsećaju na klasičan clickbait, mada to zapravo i jeste slučaj. U pitanju je pijačarsko nadgornajvanje lokalnih odbornika.

Moći ćemo da se radujemo tek kada Putler bude javno rekao до свидания. Nezadovoljni udbaški šupak na lokalnom nivou ne zaslužuje ni reč.

• Like 1

Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk.

Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti.

• Like 1

2 minutes ago, Knipex said:

Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk.

Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti.

Ako se ispostavi da je vest tačna, biraj šta piješ.

• Like 1

18 minutes ago, Knipex said:

https://www.instagram.com/reel/DFuw5fJI5vE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

• Like 3