DJ_Vasa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 4 hours ago, DameTime said: Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". Snimak je zapravo plus, a razlog je jednostavan. Pošto se tamo uglavnom međusobno poznaju, ne bi bio problem da onaj što su ga izveli navede imena i da kaže na sudu da su ga tukli, a mogao bi i da od nekog lekara iz stranke dobije i potvrdu o povredama. Tada bi mogli da zaglave iza rešetaka zbog nanošenja povreda i ko zna čega drugog. Snimak može da ih zaštiti od ovog scenarija, a znajući koja stranka je u pitanju i za šta je sve sposobna, mislim da im je u ovom slučaju snimak veoma koristan. Edited 1 hour ago by DJ_Vasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 hours ago, srlepajce said: Op op Tako se to radi, za rucicu pa napolje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Rusi okrenuli ledja Vucicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 minutes ago, dali_man said: Rusi okrenuli ledja Vucicu! Nije u redu da daješ bombastične naslove koji ništa ne znače i podsećaju na klasičan clickbait, mada to zapravo i jeste slučaj. U pitanju je pijačarsko nadgornajvanje lokalnih odbornika. Moći ćemo da se radujemo tek kada Putler bude javno rekao до свидания. Nezadovoljni udbaški šupak na lokalnom nivou ne zaslužuje ni reč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Samo Jovinom buktinjom zbori se kroz tmine Ljubav za Bogatince ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Knipex said: Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. Ako se ispostavi da je vest tačna, biraj šta piješ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Knipex said: Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. https://www.instagram.com/reel/DFuw5fJI5vE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts