033zero330 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 28 minutes ago, shonke said: To Lučić trtlja već mesec dana. PPF je prodao većinski paket u yettelu u istocnoj evropi za preko 2 mlrd eur i sad imaju dosta keša. I to je jedno od pitanja, da li je češki ili arapski deo yettela. Svejedno, isto će biti na kraju, napisano gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 11 minutes ago, Mina D. Harker said: Zapravo, kad god vidim narod u imenu ili paroli neke stranke - ne samo u Srbiji - znam da je desničarska. To im je dog whistle. Razne narodne republike, zaključno sa Sjevernom Korejom, su pokradene ovim postom. Prosto kad čujem narodni, nebitno da li na lijevo ili na desno uvo, ja automacki zavlačim ruku u džep u kojem mi je novčanik. EDIT: važi i za narodnu "muziku" 😁 Edited 2 hours ago by Beonegro 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Op op 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Clash said: ...NARODNA DEKLARACIJA O VOJVODINI?! Izduvaće opasno. ... samo ka'em 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 54 minutes ago, Clash said: Dodaje Acika gas, mamatata angazovani, separatizam u Vovodini, evo i litijum je pokrenuo u Mačvi, dijalog,dijalog i samo dijalog, sve čini da skrene fokus sa studenata i prebaci na teren gde se snalazi. Rizična strategija...otvara nova (stara) žarišta a ima požar u kući. Već 15og se fokus vraća na sudente i protest u KG, ne znam kako misli da ovim davno prežvakanim pričama o separatizmu u pokrajini gde se 65 - 70 odsto stanovništva izjašnjava kao srpsko vrati kontrolu nad situacijom. Što se kopanja litijuma i ostalog tiče, evo mu ga Bogatić kao lakmus papir, može samo da pogorša situaciju za sebe ako to sada forsira. Videćemo... Edited 1 hour ago by implant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Uzgred, otkud ovo proljeće u februaru u Bogatiću, zar nije to bio ljuti stronghold pravovjernog zlobodanizma i sps-a? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 31 minutes ago, srlepajce said: Op op 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Jadni Vucicevi roditelji brinu se za svoju decu koja su sprcala 50 i kusur godina u dupe, a i dalje imaju oba roditelja, ja sam ostao bez oba nisam 35 napunio. Gde su jadni roditelji Sanje koja je pregazena, one dece sto su prebijeni bejzbolkama u NS, gde su jadni roditelji studenata koje sikaniraju svaki dan jer se bore za bolje drustvo? Znam da njega nicega nije sramota, i znam da lupeta gluposti evo vec 13 godina, ali ovo je probijanje novog dna. Nasa je krivica sto nam jedan iskompleksirani antisocijalni mediokritet kroji sudbinu toliko dugo. Ne cutimo mu vise, ne plasimo se njegovih batinasa i kriminalaca. Manje ih je. Ceka ih robija. 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 29 minutes ago, implant said: Rizična strategija...otvara nova (stara) žarišta a ima požar u kući. Već 15og se fokus vraća na sudente i protest u KG, ne znam kako misli da ovim davno prežvakanim pričama o separatizmu u pokrajini gde se 65 - 70 odsto stanovništva izjašnjava kao srpsko vrati kontrolu nad situacijom. Što se kopanja litijuma i ostalog tiče, evo mu ga Bogatić kao lakmus papir, može samo da pogorša situaciju za sebe ako to sada forsira. Videćemo... Ne znam, što kažeš videćemo. Ovo u Bogatiću će biti napad onih koji podržavaju studente na institucije koje nude dijalog i mir. Da narod zna. Zato mislim da sve radi da prebaci na svoj teren. Indikativno je da su sad izbori na Kosovu, da je sve normalno tupio bi svaki dan o tome, sad nije ni spomenuo to ima mesec dana. Sav trud je na tome da prebaci fokus na stvari gde zna kako da odigra i da odbrani svojim golim grudima zemlju od unutrašnjeg i spoljnog neprijatelja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 17 minutes ago, 40Wins said: Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. For all you pičkaz out there, što reko Mikri 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 53 minutes ago Share Posted 53 minutes ago 28 minutes ago, 40Wins said: Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. I za to postoji osnovana sumnja u ispravnost dokumenata i cinjenicno stanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted 49 minutes ago Share Posted 49 minutes ago (edited) 35 minutes ago, Clash said: Ne znam, što kažeš videćemo. Ovo u Bogatiću će biti napad onih koji podržavaju studente na institucije koje nude dijalog i mir. Da narod zna. Zato mislim da sve radi da prebaci na svoj teren. Indikativno je da su sad izbori na Kosovu, da je sve normalno tupio bi svaki dan o tome, sad nije ni spomenuo to ima mesec dana. Sav trud je na tome da prebaci fokus na stvari gde zna kako da odigra i da odbrani svojim golim grudima zemlju od unutrašnjeg i spoljnog neprijatelja. Pa vidi, na dnevnom redu te sednice u Bogatiću je bilo prostorno planiranje za narednih 10 godina, što uključuje i potencijalno istraživanje isplativosti rudarenja ko zna čega sve. Nije bilo nikakvog dijaloga između vlasti i opozicije, niti je tema bila direktno vezana za studentske proteste. Slažem se da to sve može da se predstavi i ovako i onako, a biće verovatno onako. Indikativno mi je bilo ponašanje predsednika opštine koji je kukao da je i on protiv istraživanja dok su ga izbacivali iz opštine... kako će to sve da se primi u narodu i da li će ta izanđala fora sa skretanjem pažnje uspeti, bumo videli, ja mislim da neće. Inače, Bogatić i cela Mačva leže na izvorima termalne i pijaće vode, to je bukvalno neprocenjivo bogatstvo... edit - što se prebacivanja fokusa tiče, mislim da više nigde nema lakih poena. Meni sve ovo liči na shooting in the dark, pa ako negde pogodi, vajdica je i to. Svi ti potezi ne ostavljaju utisak da ih vuče neko ko je siguran u to da ima kontrolu... Edited 36 minutes ago by implant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 47 minutes ago Share Posted 47 minutes ago (edited) Jbt Kronose, ni na Vučića ne možeš da baciš nešto bolje od tako seljačke fore. 1 hour ago, srlepajce said: Op op Konačno radikalizacija protesta, pošto time, naravno, ne treba da se bave studenti. Nema više ćutanja i puštanja da vršljaju kako hoće. Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". 52 minutes ago, 40Wins said: Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. Treći put se vraćam na ovaj post i mnogo se smejem, nek sam grešna koliko sam teška. Edited 31 minutes ago by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 33 minutes ago Share Posted 33 minutes ago Ritchmond City, District of Machva! 👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 25 minutes ago Share Posted 25 minutes ago Je li to on sad prica uzivo na RTS-u? Evo nesto pominje proteste neke i Promenadu kad su za to protestovali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted 19 minutes ago Share Posted 19 minutes ago 26 minutes ago, DameTime said: Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". Zašto? Ljudi su se samo priključili javnoj raspravi i iskazali svoje mišljenje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 12 minutes ago Share Posted 12 minutes ago Samo bogatićki scenario bajo moi 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts