Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Evo npr. teme oko koje bi se opozicija mogla okupiti i organizovati protest paralelno sa studentima, SNS im daje municiju svakodnevno ...

Ovo naročito, penalčina samo takva ...

Dakle tema za protest ima više nego dovoljno, ne treba čekati studente da to pokreću ...

• Like 7

Definidvno,objava filozofa u blokadi je aktivirala mnostovo botova i "neutralnih" Vucicevih spavaca.

Jedno je biti nezadovoljan losom komunikacijom sa kolegama ali sasvim drugo je primiti,bez reakcije, podrsku od izvesnog Barbe aka Vlade Georgijeva,jednog od najeskponiranijih SNS robova.

Ta RTS ekipa je bila prilično daleko od centralnog mesta protesta tako da to i nisu radili studenti. Problem RTS-a je što ne može da se ispravi 13 godina apsolutnog ignore i demonizacije u par dana normalnog rada. Za to će trebati vreme, samo neka nastave ovako i za mesec dva će biti sasvim normalno prihvaćeni.

• Like 4

2 hours ago, dzakala said:

Sa tobom tek ne bih ulazio u diskusiju kada ti vidim ovaj Azov logo, sustinu ne bi ukapirao, a diskusija bi bila uzaludna i po mene i tebe.😆😆😆

Albert Einstein lepo reče...

2 hours ago, deez nuts. said:

Nista, onda moram reci poznaniku saobracajcu da mu platu nije uplatio mozzart. 

Piše mu na izvodu da je mozzart doo platio? Mislim, ne sumnjam ja u to zato što je nemoguće da se tako nešto desi nego zato što ta kompanija prosto nema para da mupu plaća plate za 40 hiljada ljudi.

Jedino ako taj saobraćajac nije na platnom spisku iz nekih drugih razloga...

• Like 1

22 minutes ago, freethrow said:

Svako kome Proglas nije u redu i kome smeta što članovi postojećih opozicionih stranaka idu na proteste, mogu da odjebu što se mene tiče.

tenor.gif

To jos i nekako, kriticnije je sto mu je Sirli dobra riba. Kad sam ja isao u skolu bilo 50 takvih.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7