Clash Posted Saturday at 06:31 PM Share Posted Saturday at 06:31 PM 2 hours ago, shonke said: Evo da zvanično i javno kažem da karleuši ne bih dao ni da mi pljugne. Brate, shvatam ja euforiju i sve ali treba malo razmisliti pre ovakvih izjava. Nemoj posle da ti bude zao kad ti budemo prepricavali. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 06:31 PM Share Posted Saturday at 06:31 PM Sps preletaci nista cudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 06:33 PM Share Posted Saturday at 06:33 PM (edited) Prva vest dešavanja u Novom Sadu. Evo uživo uključenja ali novinarki RTS-a ne daju da priča, okružili je. Sad joj dozvolili. Edited Saturday at 06:34 PM by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted Saturday at 06:38 PM Share Posted Saturday at 06:38 PM Upravo sam na Bulevaru gdje je masa opkolila reporteru RTS-a, i ne daju da izveštava 😀 what a day to be alive:) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Saturday at 06:42 PM Share Posted Saturday at 06:42 PM Prilog RTS je bio ok, sad da vidimo dokle će da izveštavaju ovako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Saturday at 06:42 PM Share Posted Saturday at 06:42 PM (edited) 7 hours ago, DameTime said: To je okej, ima i u Srbiji 500k fanova Baje Malog Knindže. Your point? Jedna lasta ne čini proleće, žao mi je što rušim sneška ali u Hrvatskoj o obnovi Jugoslavije ne sanja ni 1% tamošnjih stanovnika. Edited Saturday at 06:44 PM by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Saturday at 06:42 PM Share Posted Saturday at 06:42 PM Prva vest u Dnevniku, live uključenje i pun detaljan opis protesta. Zatim prilog o odavanju pošte kod stanice, sa izjavama prisutnih, među njima i veterana 63. padobranske. Onda izveštaj o dolasku pešaka od juče. Pa izjave prisutnih od danas. Finiš, još jednom live uključenje uz snimke iz drona mora ljudi između NIS-a i mosta. Total osam minuta. Posle toga čitanje optužbe SNS prema RTS od danas u celosti. Bez odgovora RTS-a. Onda izjava mr Propera "samo bez ekscesa, mi smo za mir". Tek onda izveštaj o poseti Firera rasinskom kraju. E više nisam mogao sa gledam. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 06:44 PM Share Posted Saturday at 06:44 PM Sad cemo da vidimo koliko su mediji bitni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 06:44 PM Share Posted Saturday at 06:44 PM Već vidim naslov u Svinjformeru: Đilas, Šolak, ustaše, CIA, Vatikan i domaći izdajnici preuzeli RTS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 06:46 PM Share Posted Saturday at 06:46 PM 13 minutes ago, srlepajce said: Sps preletaci nista cudno Odjebati ih u sirokom luku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted Saturday at 06:51 PM Share Posted Saturday at 06:51 PM 8 hours ago, srlepajce said: Ovo je isto jako vazno Radnici "Apoteka Beograd" sutra Ljudi tri meseca nisu primili platu a hoce da ih "kupi" ni manje ni vise Mocart kladionica 🤮 Ovo za Mocart kladionice sam i ja čuo. Baš me je bacilo u bedak. Jbt. ukidaš apoteke zbog kladionica (verovatno finansijer stranke bacio oko na poslovni prostor). Taman kad pomisliš da ne postoji dno koje oni nisu u stanju da dosegnu, iznenade te iznova, i iznova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 06:53 PM Share Posted Saturday at 06:53 PM 5 minutes ago, Perkos2 said: Jedna lasta ne čini proleće, žao mi je što rušim sneška ali u Hrvatskoj o obnovi Jugoslavije ne sanja ni 1% tamošnjih stanovnika. A brate, ko prica o obnovi Jugoslavije i tim stvarima? Cela prica je da neko iz Hrvatake podrzava nekoga u Srbiji u borbi protiv korupcije, javasluka i bahatosti i u borbi za pravdu. I niko ne prica o Jugoslaviji, Tompsonu, BMK, Kosovu, Oluji… Kako treba reagovati na, po meni, cistu i iskrenu podrsku? Hvala Vam ali Tompson, Oluja sta imate reci o tome? 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 06:55 PM Share Posted Saturday at 06:55 PM 38 minutes ago, DJ_Vasa said: Možda je Bujošević rešio da ode u partizane četres' pete 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted Saturday at 06:55 PM Share Posted Saturday at 06:55 PM mogu i oni da potegnu tricu djordjevica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 07:03 PM Share Posted Saturday at 07:03 PM 😄 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 07:06 PM Share Posted Saturday at 07:06 PM 12 minutes ago, Clash said: A brate, ko prica o obnovi Jugoslavije i tim stvarima? Cela prica je da neko iz Hrvatake podrzava nekoga u Srbiji u borbi protiv korupcije, javasluka i bahatosti i u borbi za pravdu. I niko ne prica o Jugoslaviji, Tompsonu, BMK, Kosovu, Oluji… Kako treba reagovati na, po meni, cistu i iskrenu podrsku? Hvala Vam ali Tompson, Oluja sta imate reci o tome? Pisi cesce 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Saturday at 07:09 PM Share Posted Saturday at 07:09 PM (edited) Kakvi ludaci su ovi na protestz što nisu pustili novinarku RTS da priča u dnevniku ali ajde, bar smo imali 7-8 minuta uključenja sa protesta, još jednu vest pa tek onda poglavicu. Edited Saturday at 07:09 PM by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted Saturday at 07:12 PM Share Posted Saturday at 07:12 PM (edited) 23 minutes ago, Clash said: A brate, ko prica o obnovi Jugoslavije i tim stvarima? Cela prica je da neko iz Hrvatake podrzava nekoga u Srbiji u borbi protiv korupcije, javasluka i bahatosti i u borbi za pravdu. I niko ne prica o Jugoslaviji, Tompsonu, BMK, Kosovu, Oluji… Kako treba reagovati na, po meni, cistu i iskrenu podrsku? Hvala Vam ali Tompson, Oluja sta imate reci o tome? Uzalud pises, Clash. Perkos sve gleda kroz nacionalno (nacionalisticko?) socivo. Moja porodica je "mesana" (ako cemo "nacionalno/etnicki). A ipak sam na Mostu slobode u NS - samo virtualno. Netjaci iz Beograda su tamo, svako malo mi posalju neku fotku. Netjakinja me malo i ukljuci "uzivo" da nesto kazem preko WhatsApp (ne drzi me stalno na "live" vezi da prebrzo ne potrosi bateriju). Tokom godina, ziveci u USA, ponekad sam netjacima poslao nesto malo. Da pitas Perkosa, to moju beogradsku familiju cini "zapadnim placenicima." edit: gramatika Edited Saturday at 07:18 PM by zoran59 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 07:17 PM Share Posted Saturday at 07:17 PM 3 minutes ago, Урош19 said: Kakvi ludaci su ovi na protestz što nisu pustili novinarku RTS da priča u dnevniku ali ajde, bar smo imali 7-8 minuta uključenja sa protesta, još jednu vest pa tek onda poglavicu. Pogrešili su, korektno je izveštavala i trebali su da joj dozvole da se čuje. Kamerman u jednom trenutku namerno pomera kameru levo kako bi se video kompletan transparent. Tako da je bio okej izveštaj. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted Saturday at 07:19 PM Share Posted Saturday at 07:19 PM Lajk ako si za Cacak metodu 2 2 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 07:21 PM Share Posted Saturday at 07:21 PM 17 minutes ago, srlepajce said: 😄 Hahahahah najeba on u Rasinskom okrugu... k'o žuti 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 07:22 PM Share Posted Saturday at 07:22 PM 2 minutes ago, Volter said: Pogrešili su, korektno je izveštavala i trebali su da joj dozvole da se čuje. Kamerman u jednom trenutku namerno pomera kameru levo kako bi se video kompletan transparent. Tako da je bio okej izveštaj. Govorila je posle. A pogrešili nisu, mnogo im je trebalo da se sete da su novinari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 07:25 PM Share Posted Saturday at 07:25 PM 1 minute ago, PorodicneVrijednosti said: Lajk ako si za Cacak metodu Meni je otac iz tih krajeva i imam familiju koja tamo živi, pa mogu nešto da kompetentno kažem: Čačani su zeznuti kad im neko stane na žulj i nije uputno zezati se sa njima. I ovi iz Rasinskog okruga su bili fini kao Novosađani, ali mislim da bi mu bukvalno rekli to što piše da se tamo kojim slučajem zatekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 07:25 PM Share Posted Saturday at 07:25 PM (edited) 3 minutes ago, Helena said: Govorila je posle. A pogrešili nisu, mnogo im je trebalo da se sete da su novinari. Jeste kasnije, mada i tada nije se baš jasno čula zbog zvižduka. Ona da ima pameti i hrabrosti pre uključenja je mogla da kaže ljudima da je bolje ne zviždati kako bi ljudi čuli istinu, da će korektno pričati, izvestiti o ogromnom broju ljudi i nikad većem skupu u Novom Sadu. Edited Saturday at 07:26 PM by Volter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 07:25 PM Share Posted Saturday at 07:25 PM 3 minutes ago, DameTime said: Hahahahah najeba on u Rasinskom okrugu... k'o žuti Kako reče narodna mudrost - tovari magare dok su mu noge u blatu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts