Stiletto Posted April 3 Posted April 3 Svakom članu SPS-a od Dačića i Ružića pa naniže iskreno želim da im poslednja misao bude 1
Volter Posted April 3 Posted April 3 Voz iskočio iz šina kod Subotice, za Segedin vozom samo od Palića https://n1info.rs/vesti/voz-iskocio-iz-sina-kod-subotice-za-segedin-vozom-samo-od-palica/
Klotzen Posted April 3 Posted April 3 Evo jednog iskrenog političara. Ovako funkcioniše i naša vlast, mada nisu ni oni pre njih bili operisani samo ne na ovom nivou. 2
Ne sam Safete Posted April 3 Posted April 3 Ja bih SPSu tajno prišao i obećao i što nisu mogli sanjati da će dobiti, pričao im priče kako su baš oni tas koji će prevagnuti na našu stranu... I kad dodje vrijeme lustracije krenuo prvo od njih i to baš žestoko. 6 1
Smrtokapa Posted April 3 Posted April 3 Spsovcima koji čitaju forum samo da kažem da se šali Safet. 3 1 14
Volter Posted April 3 Posted April 3 Ako dođemo u situaciju da SPS bude tas na vagi i oni odlučuju ko će formirati većinu, možemo da pišemo propalo. SPS-u možemo obećati koju godinu manje robije ako u izbornoj noći, dok mi na ulici branimo našu pobedu, proglase nas kao pobednike i time olakšaju smenu režima.
fancy Posted April 3 Posted April 3 Ne znam ni da li oni i gde nastupaju samostalno na izborima?!? I šta uopšte imaju od poslanika...
Barkley#34 Posted April 3 Posted April 3 Samo su u Sečnju išli sami i ušunjali se u lokalnu skupštinu.
Molina23 Posted April 3 Posted April 3 7 hours ago, Ne sam Safete said: Ja bih SPSu tajno prišao i obećao i što nisu mogli sanjati da će dobiti, pričao im priče kako su baš oni tas koji će prevagnuti na našu stranu... I kad dodje vrijeme lustracije krenuo prvo od njih i to baš žestoko. Posebno čestitati gospodinu Ružiću na neprikosnovenoj borbi za istinu, pravdu i poštovanje zakona svih ovih godina. Zaslužuje poseban tretman. Spoiler 1 1
Eddard Posted April 3 Posted April 3 7 hours ago, Ne sam Safete said: Ja bih SPSu tajno prišao i obećao i što nisu mogli sanjati da će dobiti, pričao im priče kako su baš oni tas koji će prevagnuti na našu stranu... I kad dodje vrijeme lustracije krenuo prvo od njih i to baš žestoko. Kako da ti kažem, ako oni budu taj tas, mislim da baš i neće rado glasati za zakon o sopstvenoj lustraciji. Što bi rekao Trampara
Drug Crni Posted April 4 Posted April 4 Kaže Balint Pastor Braca II da je "sada neophodna sigurnost, izvesnost i razvoj, a ne izbori" i da je ključni cilj EXPO. Dakle, i vrhuška Saveza vojvođanskih mađioničara se ugradila..sve ih je kupio i svima je EXPO postao crkva kojoj se mole. 8
Tex_Willer Posted April 4 Posted April 4 Top su uloge podeljene, on hoće izbore ako treba i na Vidovdan, ali drugi ga mole nemoj ove godine, nije vreme za njih. On će naravno njih da posluša...
DameTime Posted April 4 Posted April 4 On 4/3/2026 at 10:01 AM, Drug Crni said: Čisto radi diskusije koja se vodila. Pokušava da se umije, al' ne ide. Presmešno.
Mina D. Harker Posted April 4 Posted April 4 Namazan je, on i Ivica igraju good cop-bad cop, ali po svemu je savršen Dačićev učenik. Čak se i liče. A činjenica je da je valjda jedini ministar koji je podnio ostavku iz odgovornosti prema svome resoru. U modernoj istoriji Srbije. Pa mu se tu može pisati jedan plusić. 3
40Wins Posted April 4 Posted April 4 Pisao sam prošle god da postoji lični beef na relaciji Vučić - Ružić, jer Psiho nije hteo da Ružić podnosi ostavku nakon Ribnikara, kako ne bi ispalo da "vlast" preuzima deo krivice ili odgovornosti. Msm smešne su ove Ružićeve priče i pokušaj balansiranja na dve stolice, ali svakako da je u pitanju samo lopovčić tankog morala, nije bolesnik kao ona usahla žvalava spodoba. 4
Tex_Willer Posted Saturday at 06:42 PM Posted Saturday at 06:42 PM Ruzic može biti koristan jedino ako javno istupi pred izbore da sps ne udje u koaliciju sa sns, sve van toga je nebitno oko njega. Da uspe i 10% sps glasaca da time odvuče uradio je ok posao i 0,4% u ovim trenucima znači ipak.
Volter Posted Sunday at 07:53 AM Posted Sunday at 07:53 AM Vučić: Pronađen eksploziv razorne moći u blizini gasne infrastrukture https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vucic-pronadjen-eksploziv-razorne-moci-u-blizini-gasne-infrastrukture/ Bolest, pre neki dan najavio ovako nešto i evo odmah planirano sproveo u delo.
Clash Posted Sunday at 09:47 AM Posted Sunday at 09:47 AM 1 hour ago, Volter said: Vučić: Pronađen eksploziv razorne moći u blizini gasne infrastrukture https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vucic-pronadjen-eksploziv-razorne-moci-u-blizini-gasne-infrastrukture/ Bolest, pre neki dan najavio ovako nešto i evo odmah planirano sproveo u delo. Zvalavi danas zestoko od samog jutra. Nasao eksploziv a i usmerio istrazne organe koji treba da je rezultat istrage. A nije jis ni podne. "Devojka je slala normalne poruke samo 18 minuta pre smrti. Ništa nije ukazivalo na to da bi učinila bilo šta protiv sebe, ništa čudno u njenom ponašanju. Ona je na to bila naterana, na koji način će utvrditi istraga. Ali ono što je meni najstrašnije to je taj nedostatak empatije na fakultetima", naveo je Vučić. 2
Mina D. Harker Posted Sunday at 10:07 AM Posted Sunday at 10:07 AM Jeste, i meni je najstrašniji njegov nedostatak empatije. Najviše vole da od smrti prave spektakl. 🤬 Ej, on govori o empatiji 🤬 3
Don Dusko Posted Sunday at 10:10 AM Posted Sunday at 10:10 AM 22 minutes ago, Clash said: Zvalavi danas zestoko od samog jutra. Nasao eksploziv a i usmerio istrazne organe koji treba da je rezultat istrage. A nije jis ni podne. "Devojka je slala normalne poruke samo 18 minuta pre smrti. Ništa nije ukazivalo na to da bi učinila bilo šta protiv sebe, ništa čudno u njenom ponašanju. Ona je na to bila naterana, na koji način će utvrditi istraga. Ali ono što je meni najstrašnije to je taj nedostatak empatije na fakultetima", naveo je Vučić. Hahahahahah kaze on koji je jedva docekao da smrt devojke iskoristi za napad na te iste univerzitete.Pu majku mu. 2
Recommended Posts