Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo jednog iskrenog političara. Ovako funkcioniše i naša vlast, mada nisu ni oni pre njih bili operisani samo ne na ovom nivou.

• Ha-ha 2
Posted

Ja bih SPSu tajno prišao i obećao i što nisu mogli sanjati da će dobiti, pričao im priče kako su baš oni tas koji će prevagnuti na našu stranu... I kad dodje vrijeme lustracije krenuo prvo od njih i to baš žestoko.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Ako dođemo u situaciju da SPS bude tas na vagi i oni odlučuju ko će formirati većinu, možemo da pišemo propalo. SPS-u možemo obećati koju godinu manje robije ako u izbornoj noći, dok mi na ulici branimo našu pobedu, proglase nas kao pobednike i time olakšaju smenu režima. :smiley53:

Posted
7 hours ago, Ne sam Safete said:

Ja bih SPSu tajno prišao i obećao i što nisu mogli sanjati da će dobiti, pričao im priče kako su baš oni tas koji će prevagnuti na našu stranu... I kad dodje vrijeme lustracije krenuo prvo od njih i to baš žestoko.

Posebno čestitati gospodinu Ružiću na neprikosnovenoj borbi za istinu, pravdu i poštovanje zakona svih ovih godina. Zaslužuje poseban tretman. 

Spoiler

dog-arrested.gif

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
7 hours ago, Ne sam Safete said:

Kako da ti kažem, ako oni budu taj tas, mislim da baš i neće rado glasati za zakon o sopstvenoj lustraciji.

Što bi rekao Trampara

sounds-good-doesnt-work.gif

Posted

Kaže Balint Pastor Braca II da je "sada neophodna sigurnost, izvesnost i razvoj, a ne izbori" i da je ključni cilj EXPO. Dakle, i vrhuška Saveza vojvođanskih mađioničara se ugradila..sve ih je kupio i svima je EXPO postao crkva kojoj se mole. 

• Like 8
Posted

Top su uloge podeljene, on hoće izbore ako treba i na Vidovdan, ali drugi ga mole nemoj ove godine, nije vreme za njih.

On će naravno njih da posluša...

Posted
On 4/3/2026 at 10:01 AM, Drug Crni said:

Čisto radi diskusije koja se vodila.

Pokušava da se umije, al' ne ide. Presmešno.

Posted

Namazan je, on i Ivica igraju good cop-bad cop, ali po svemu je savršen Dačićev učenik. Čak se i liče.

A činjenica je da je valjda jedini ministar koji je podnio ostavku iz odgovornosti prema svome resoru. U modernoj istoriji Srbije. Pa mu se tu može pisati jedan plusić.

• Like 3
Posted

Pisao sam prošle god da postoji lični beef na relaciji Vučić - Ružić, jer Psiho nije hteo da Ružić podnosi ostavku nakon Ribnikara, kako ne bi ispalo da "vlast" preuzima deo krivice ili odgovornosti. Msm smešne su ove Ružićeve priče i pokušaj balansiranja na dve stolice, ali svakako da je u pitanju samo lopovčić tankog morala, nije bolesnik kao ona usahla žvalava spodoba.

• Like 4
Posted

Ruzic može biti koristan jedino ako javno istupi pred izbore da sps ne udje u koaliciju sa sns, sve van toga je nebitno oko njega. 

Da uspe i 10% sps glasaca da time odvuče uradio je ok posao i 0,4% u ovim trenucima znači ipak.

Posted
1 hour ago, Volter said:

Vučić: Pronađen eksploziv razorne moći u blizini gasne infrastrukture

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vucic-pronadjen-eksploziv-razorne-moci-u-blizini-gasne-infrastrukture/

Bolest, pre neki dan najavio ovako nešto i evo odmah planirano sproveo u delo.

Zvalavi danas zestoko od samog jutra.

Nasao eksploziv a i usmerio istrazne organe koji treba da je rezultat istrage.

A nije jis ni podne.

"Devojka je slala normalne poruke samo 18 minuta pre smrti. Ništa nije ukazivalo na to da bi učinila bilo šta protiv sebe, ništa čudno u njenom ponašanju. Ona je na to bila naterana, na koji način će utvrditi istraga.  Ali ono što je meni najstrašnije to je taj nedostatak empatije na fakultetima", naveo je Vučić. 

• Ruke su vam krvave! 2
Posted
22 minutes ago, Clash said:

Zvalavi danas zestoko od samog jutra.

Nasao eksploziv a i usmerio istrazne organe koji treba da je rezultat istrage.

A nije jis ni podne.

"Devojka je slala normalne poruke samo 18 minuta pre smrti. Ništa nije ukazivalo na to da bi učinila bilo šta protiv sebe, ništa čudno u njenom ponašanju. Ona je na to bila naterana, na koji način će utvrditi istraga.  Ali ono što je meni najstrašnije to je taj nedostatak empatije na fakultetima", naveo je Vučić. 

Hahahahahah kaze on koji je jedva docekao da smrt devojke iskoristi za napad na te iste univerzitete.Pu majku mu.

• Like 2