Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Smrtokapa said: Koliko se sećam, Milompar je pre nekoliko meseci u jednom intervjuu izjavio da nije zainteresovan za eventualnu poziciju na studentskoj listi. Naravno, ne bi bio prvi čovek koji je slagao, nego samo kažem. Što se tiče tipova poput Kovića, studentima se svašta može zameriti, ali mislim da nisu baš retardirani da njega stave na listu. Tačnije rečeno, izjavio je da nema nameru da bude na listi a i ako bi hteli da ga stave da to bude neko neprolazno mesto jer nije zainteresovan za tako nešto. Kao što rekoh, izlio se tviter i raznorazna poturanja sa istog. Ima toga i u drugom smeru i takođe je kontraproduktivno ali ovo je baš zanimljivo. 2 minutes ago, rodriguez said: uh sa kavčićem, jovom revolucionarom i sličnima prilično mi je svejedno ko će biti na toj listi, može i miša ćurković i milo lojpur ali neću da vam hvalim ugodno prepodne utorkom, posvećujem se ispijanju kahve. Da ti je svejedno, ne bi se time bavio. Ali dobro, bitno je da ti znaš zašto to radiš.
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Barkley#34 said: Da ti je svejedno, ne bi se time bavio. Ali dobro, bitno je da ti znaš zašto to radiš. ko što reče cenjeni kolega @fancy CИA snajka CИA @Dzo23 ma nema potrebe, samo da ne bude likova u čiju politiku ne verujem ama baš ni malo. ako je problem što sam pomenuo bakića, meni je on ozbiljna štetočina kao i svako ko koristi medijski prostor za širenje nepolitičkih ideja (jurićemo vas niz ulice) koje su štetne. ali dobro, da ne ulazimo u bespotrebne konflikte i rasprave ko može a ko ne može, prihvatam da je problem u meni, mojim godinama koje su ozbiljne pa i životnom iskustvu svedoka srpske nesrećne borbe za demokratiju u kojoj kao i neki od vas živim ceo život. prosto, više ne dajem svoj glas svakome, bitno mi je da postoji POLITIKA a ne sve ovo drugo što vidimo, vučićpederizam i borba PROTIV bez jasne ideje ZA. svako dobro. Edited 1 hour ago by rodriguez
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, rodriguez said: uh sa kavčićem, jovom revolucionarom i sličnima prilično mi je svejedno ko će biti na toj listi, može i miša ćurković i milo lojpur ali neću da vam hvalim ugodno prepodne utorkom, posvećujem se ispijanju kahve. Ajde daj molim te listu koja bi tebi bila po mjeri, i koja bi te, jelte, natjerala da glasaš za nju. Daj mi 5-6 imena, ne bilo ti zapovjeđeno. Apsurdno je nakon svega, i ovog višedecenijskog zla, da pričamo o imenima koji će biti na listi, izabrani od studenata. Čemu to cjepidlačenje? Mislim svako ima pravo na stav, ali meni je to nepojmljivo.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Dzo23 said: Ajde daj molim te listu koja bi tebi bila po mjeri, i koja bi te, jelte, natjerala da glasaš za nju. Daj mi 5-6 imena, ne bilo ti zapovjeđeno. Apsurdno je nakon svega, i ovog višedecenijskog zla, da pričamo o imenima koji će biti na listi, izabrani od studenata. Čemu to cjepidlačenje? Mislim svako ima pravo na stav, ali meni je to nepojmljivo. Ne pecaj se. 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, rodriguez said: uh sa kavčićem, jovom revolucionarom i sličnima prilično mi je svejedno ko će biti na toj listi, može i miša ćurković i milo lojpur ali neću da vam hvalim ugodno prepodne utorkom, posvećujem se ispijanju kahve. Vidi, @DJ_Vasa je samo jedan, tako da ti prilično loše ide ovo oponašanje njega. Edited 1 hour ago by DameTime
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Dzo23 said: Ajde daj molim te listu koja bi tebi bila po mjeri, i koja bi te, jelte, natjerala da glasaš za nju. Daj mi 5-6 imena, ne bilo ti zapovjeđeno. Apsurdno je nakon svega, i ovog višedecenijskog zla, da pričamo o imenima koji će biti na listi, izabrani od studenata. Čemu to cjepidlačenje? Mislim svako ima pravo na stav, ali meni je to nepojmljivo. To je onaj stari narativ, Vucicevi bi izašli glasali za sns u 99% slučajeva i da javno se druži sa đavolom, dok glasači opozicije gledaju i pertle opozicionim kandidatima. 2
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Tex_Willer said: To je onaj stari narativ, Vucicevi bi izašli glasali za sns u 99% slučajeva i da javno se druži sa đavolom Vučićevi glasači bi glasali čak i za studentsku listu da se on nađe na njoj. (Nisam za ovu soluciju, da napomenem za svaki slučaj.) 1 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, DameTime said: Vidi, @DJ_Vasa je samo jedan, tako da ti prilično loše ide ovo oponašanje njega. misliš da je za jedan forum previše da ima dva člana koji misle svojom glavom? hmmmmmm.
Stiletto Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 11 minutes ago, rodriguez said: vučićpederizam i borba PROTIV bez jasne ideje ZA. Jasna ideja ZA je ukloniti sa vlasti i poslati na robiju sve aktere (a naročito kolovođe) "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" politike Srbije od 1990. do danas (sa kratkom pauzom početkom dvehiljaditih). Svako ko se makar i malo nećka oko ovog ZA nedvosmisleno mu odgovara taj narativ i Firer ovdašnji. Da li će Studentska lista to da uradi? Ne znam. Ali sam voljan da joj dam šansu. Pa ako ne uspeju, da smenim i njih i probam s nekim trećim. Pa četvrtim. Pa petim. Dok ne nađemo pravog. 4
DameTime Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 2 minutes ago, rodriguez said: misliš da je za jedan forum previše da ima dva člana koji misle svojom glavom? hmmmmmm. To što veruješ da je misliti svojom glavom akko misliti drugačije nego neki drugi ljudi, je samo tvoja oholost i ništa više. Nemam ništa protiv, možeš da misliš i pišeš šta hoćeš, samo ti je ovo vrlo jeftino trolovanje.
Smrtokapa Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Da labavo parafraziram pijanog Čerčila, najbolji argument protiv razmišljanja svojom glavom je sadržina prosečne glave.
Volter Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 25 minutes ago, Barkley#34 said: Tačnije rečeno, izjavio je da nema nameru da bude na listi a i ako bi hteli da ga stave da to bude neko neprolazno mesto jer nije zainteresovan za tako nešto. https://nova.rs/emisije/milo-lompar-stojim-studentima-na-raspolaganju-ali-nemam-politickih-ambicija/ 13:44 Ti se već preneo, al evo i video.
rodriguez Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago @Stiletto mislim da se ne razumemo. nisam nigde napisao da neću glasati za SL. svakako da hoću ali ne bezusvlovno, sve zavisi koga stave na nju. moj je (neprijatan) osećaj da je SL posle godinu i više dana došla bliže ideologiji šajkača&feredža koja nije moja, barem nacionalnih (da ne kažem nacionalističkih) identiteta imamo za izvoz u sve susedne zemlje. nadam se da to nije proizvod studentskog političkog pokreta već ogromnog rada i upliva duboke države ali se nadam da još uvek nisu toliko izbušeni kao što mi se ponekad čini. ja i dalje verujem da se ovi desni ili poludesni (u slučaju FF i polulevi) šoveni neće naći na listi, i da je za mene preterano prisustvo nacionalnih simbola u funkciji oduzimanja jednog jakog asseta naprdnjacima, ako je tako onda svaka čast za kvalitetan joga bonito politički rad i proturanje lopte kroz noge protivniku.
nemanjaol Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Mislim da ova SIA ima dosta potencijala - u smislu onoga sto su njima ciljevi. Hrani sve one bakan info porive, ali je zaogrnuta nekim akademskim plastom. Deluje mi da bi se ljudi na to lozili. Samo je pitanje koliko ima njih koji su spremni da plate. Verovatno bi im najbolje bilo da se povezu sa nekim od onih brendova odece koji promovisu srpstvo. Meni je veci problem sto ‘nasa’ strana gubi relevantnost i privlacnost. Ne mogu trenutno da zamislim kako izgleda neki moderni Dositej koji treba da malo edukuje i unormali ovaj narod 1
robespierre Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Ković i Antonić su režimski ljudi i neće biti na listi sigurno. Odnosno, oni će reći, pošto su na toj studentskoj listi X, Y i Z oni su iznad situacije i na dan izbora će ostati kući. S druge strane, mislim da je gotovo izvesno da će Lompar biti na listi.
Recommended Posts