Stiletto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 20 minutes ago, Elevator Operater said: https://n1info.rs/vesti/sapic-ukinucemo-skretanja-ulevo/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2025-10-28-api-Ukinuemo-sk Ovo nije njuz.net.... 🥲🥲🥲 Nekada je Broz osuđivao Đilasa za "lijeva skretanja", sad će Šapić sadašnjeg Đilasa...
Klotzen Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ukida se levo skretanje da bi se dozvolila vožnja pijanicama. 2 3
Kooineeperk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nisu toliki problem kruzni tokovi koliko guranje kruznih tokova tamo gde nema prostorno mesta za njih i sto to urade neki caci-strucnjaci i onda naprave jos veci haos nego sto je bio pre kruznog toga. 7
Smrtokapa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ukinite automobile. Kad već nismo u stanju da se izborimo sa poštovanjem propisa, eliminišimo uzrok. Bez zezanja. Jutros na Autokomandi zastoj koji je trajao dva sata. Neka idu svi peške. 10
Perkos2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 minutes ago, Smrtokapa said: Ukinite automobile. Kad već nismo u stanju da se izborimo sa poštovanjem propisa, eliminišimo uzrok. Bez zezanja. Jutros na Autokomandi zastoj koji je trajao dva sata. Neka idu svi peške. nije orginalno, radio to već gadafi, mora da je nešto što samo hulja može da smisli
Volter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ovih dana baš žestoko krenuli na Dijanu Hrku. Vidim danas da se pojavio snimak iz picerije gde je radila i gde je navodno ubola čoveka nožem. Koliko sam video onaj krupni bilmez joj prilazi, unosi u lice i pljuje. Vidi se zamah nožem, ali nije ga ni takla. Posle toga je ovaj ošamario, ali su taj deo isekli.
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 37 minutes ago, Volter said: Ovih dana baš žestoko krenuli na Dijanu Hrku. Vidim danas da se pojavio snimak iz picerije gde je radila i gde je navodno ubola čoveka nožem. Koliko sam video onaj krupni bilmez joj prilazi, unosi u lice i pljuje. Vidi se zamah nožem, ali nije ga ni takla. Posle toga je ovaj ošamario, ali su taj deo isekli. Goveda.Provociraju je i onda kada ona odreaguje onda ona kriva.Pa ce DJV i ostala goveda da ispinuju do maksa kako je eto ona prva i to ce se kod nekih primiti. Goveda.
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 hours ago, Kooineeperk said: Nisu toliki problem kruzni tokovi koliko guranje kruznih tokova tamo gde nema prostorno mesta za njih i sto to urade neki caci-strucnjaci i onda naprave jos veci haos nego sto je bio pre kruznog toga. Ovo. I to sto se smejemo jer prica doktor Nambija, ali u Evropi u gradovima koji su velicine Beograda pitanje da li je ostalo skretanje levo u gradu. Nigde gde sam bio nije. Mozda Sofija i druga divljina 1
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovi krimosi su ladno izglasali ovaj zakon o ozakonjenju objekata po hitnom postupku. Majko mila. 3
Geronimo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, McLeod said: Ovo. I to sto se smejemo jer prica doktor Nambija, ali u Evropi u gradovima koji su velicine Beograda pitanje da li je ostalo skretanje levo u gradu. Nigde gde sam bio nije. Mozda Sofija i druga divljina Kod dr Nambije i slicnih SNS bizgova - to je samo skretanje paznje. Imalo ili nemalo smisla - nema nikakve veze, oni samo izbacuju neke tamo reci... Fakti su da mali tatini kreteni koji voze 120km/h po gradu, gaze ljude i prolaze nekaznjeno, a da su njegov jebeni semafori na jos jebanijem kruznom toku su veci problem za saobracaj u BGu i od prokletog Cacilenda. 4
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 hours ago, Chaos Is Me said: Ovi krimosi su ladno izglasali ovaj zakon o ozakonjenju objekata po hitnom postupku. Majko mila. ...koji će da služi da oni legalizuju svoje objekte. Svi ostali će čekati administrativne procedure koje će trajati eonima. 2
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedno dete poginulo, sedmoro povređeno: Prevrnuo se kombi koji je prevozio članove džudo kluba Partizan https://www.nin.rs/drustvo/vesti/93362/u-saobracajnoj-nesreci-kod-novog-sada-jedno-dete-poginulo 2
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 hours ago, Geronimo said: Kod dr Nambije i slicnih SNS bizgova - to je samo skretanje paznje. Imalo ili nemalo smisla - nema nikakve veze, oni samo izbacuju neke tamo reci... Fakti su da mali tatini kreteni koji voze 120km/h po gradu, gaze ljude i prolaze nekaznjeno, a da su njegov jebeni semafori na jos jebanijem kruznom toku su veci problem za saobracaj u BGu i od prokletog Cacilenda. Ne pricam o izjavi i kontekstu izjave, samo kazem da ako pricamo generalno o skretanju ulevo, cuo sam ljude kako se smeju i kazu, parafraziram, kakav retard, gde li je to video odakle mu je palo na pamet. Pa se vidi da iz sela nisu izasli, jer u velikom broju gradova u Evropi i Americi je zabranjeno skretanje ulevo, bar za vreme spica. I generalno je mnogo rizicnije skretanje ulevo nego udesno i guzve mogu da se stvaraju. Kruzni tokovi su bolji za saobracaj od semafora, treba da ih bude sto vise. To sto ovi ne znaju da naprave ni kruzni tok, to je potpuno druga prica. Ali znam da su ljudi i generalno protiv tih stvari, jer su i sami zaostali ili losi vozaci. Pa ogroman broj vozaca ne zna da prodje kroz kruzni tok kako treba. 2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ova situacija nema nikakve veze sa klasičnim levim skretanjima i smanjenom bezbednošću u tom slučaju. Na tom mestu, kao i na još nekim raskrsnicama na NBG (ako ne i na većini), semafor koji daje skretanje levo kratko pušta (da prođe nekoliko vozila) a za to vreme je u suprotnom smeru crveno kao kuća. Bukvalno je isto kao da su poginuli dolazili iz poprečne ulice. Šapić trabunja kao i obično. On 10/27/2025 at 5:45 PM, Henry Chinaski said: Recidiv. Sve ovo što je naveo plus da je bio osudjivan ranije, za ista ili slična djela. Znam i hvala. Odavno se se.em u pravni sistem. Ako je isti raspon od minimalne (5) do očekivane kazne (10 godina), kao i od očekivane do maksimalne (15), za ovakav slučaj (jbt, najjače da se očekuje recidiv ovsko nečeg), da spalimo lepo sve pravne knjige i krenemo ispočetka. 2
Edinburgh Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) 1 hour ago, McLeod said: Ne pricam o izjavi i kontekstu izjave, samo kazem da ako pricamo generalno o skretanju ulevo, cuo sam ljude kako se smeju i kazu, parafraziram, kakav retard, gde li je to video odakle mu je palo na pamet. Pa se vidi da iz sela nisu izasli, jer u velikom broju gradova u Evropi i Americi je zabranjeno skretanje ulevo, bar za vreme spica. I generalno je mnogo rizicnije skretanje ulevo nego udesno i guzve mogu da se stvaraju. Kruzni tokovi su bolji za saobracaj od semafora, treba da ih bude sto vise. To sto ovi ne znaju da naprave ni kruzni tok, to je potpuno druga prica. Ali znam da su ljudi i generalno protiv tih stvari, jer su i sami zaostali ili losi vozaci. Pa ogroman broj vozaca ne zna da prodje kroz kruzni tok kako treba. U dobrom delu sveta, narocito u Americi, skretanje u desno kada je na semaforu upaljeno crveno svetlo je dozvoljeno, osim na onim mestima gde je to dopunskom tablom na semaforu zabranjeno (No right turn on red). Dakle, nisu potrebne uslovne strrelice na semaforu za skretanje u desno, vec se podrazumeva kao da su uvek ukljucene. Kako to da se niko nije setio da ovo uvede i kod nas? Poenta je da se saobracaj u spicu ubrza (do normalne brzine), unesto sto se mnogobrojnim kruznim tokovima usporava. Edited 37 minutes ago by Edinburgh
Recommended Posts