djura.net Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Jebeš ga, u to doba je cvetala energentska ljubav sa Rujama širom kontinenta, ništa se nismo izdvajali. Niko se nije (pro)dao kao mi. Svi su radili na cuvenoj diverzifikaciji, jedino smo mi resili da se uhvatimo za samo jednu granu. I nije tacno da se mi nista ne pitamo, imali smo opcija, imamo i sada mogucnost da napravimo novu drzavnu firmu, ali ne, nasa suverena odluka je da nista ne radimo po ovom pitanju.
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pod nacionalizacijom NIS se ne misli na ono što su komunisti radili. Nego na sličan postupak kao kod eksproprijacije zemljišta kada se gradi nešto. Dakle država proceni vrednost kompanije i isplati vlasnika, vlasnik može da tuži ako misli da je malo pa se to na kraju zavrsi.
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, Utopista said: Ti Rusi da nam misle dobro, još na početku njihove agresije na Ukrajinu rekli bi: Uvedite nam braćo Srbi sankcije, mi to nećemo bukvalno ni osetiti a vi ćete se spasiti mnogih problema. Ali baš ih briga, vole nas do poslednje kapi naše krvi - jer smo njihovi korisni idioti bili i ostali... Siguran sam da nam se smeju koliko smo glupi i jeftini. Rusi nam ne misle ni loše ni dobro, bio sam u Sankt Peterburgu, imaju daleko bolje mišljenje o Bugarima, recimo, a za nas ih doslovno boli kurac. Tu našu mitomaniju o Rusima oni samo koriste da bi proširili svoj uticaj. U zabludi smo mi, ne oni. Mi sami sebi sečemo granu na kojoj sedimo, a oni to samo koriste. Ok, mogli bi da budu "fer" pa da ne koriste, ali koja budala ne bi iskoristila političku priliku koja se sama nudi? Dakle, ne raduju se oni našoj nesreći, ali smo im bukvalno zadnja rupa na svirali. 4
berti Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, Utopista said: Ti Rusi da nam misle dobro, još na početku njihove agresije na Ukrajinu rekli bi: Uvedite nam braćo Srbi sankcije, mi to nećemo bukvalno ni osetiti a vi ćete se spasiti mnogih problema. Ali baš ih briga, vole nas do poslednje kapi naše krvi - jer smo njihovi korisni idioti bili i ostali... Siguran sam da nam se smeju koliko smo glupi i jeftini. Pa i Ameri da nam zele dobro ne bi nam uvodili sankcije. Nema sta da se ljutimo na bilo koga. Ovi uvode sankcije iz svog interesa, drugi nas jebu iz svog interesa. Nasa dzukeletina je uspela da se posvađa sa svima. Sa zemljama u regionu i susedima, sa Amerima, EU i Rusima. Kineze boli kurac da se svađaju, smeškaju se dok nam isisavaju krv iz dana u dan.
Utopista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, berti said: Pa i Ameri da nam zele dobro ne bi nam uvodili sankcije. Nema sta da se ljutimo na bilo koga. Ovi uvode sankcije iz svog interesa, drugi nas jebu iz svog interesa. Nasa dzukeletina je uspela da se posvađa sa svima. Sa zemljama u regionu i susedima, sa Amerima, EU i Rusima. Kineze boli kurac da se svađaju, smeškaju se dok nam isisavaju krv iz dana u dan. Slažem se. Samo što ja za preko pola veka bitisanja u ovoj dolini plača, nikada nisam čuo baš nikoga da govori Amerika majka, ili nas i Evropljana 700 miliona...a ovi se u velikom delu naroda obožavaju, pa bi onda red bio da budu bolji prema nama? Mislim što se mene tiče daleko im lepa kuća. Ubedjen sam da gomila naših problema potiče baš zato što nas zapad vidi kao male Ruse, što i nije daleko od istine. Edited 4 hours ago by Utopista
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, berti said: Pa i Ameri da nam zele dobro ne bi nam uvodili sankcije. Posle brojnih upozorenja ne bih ja svaljivao ovo na Amere.Koliko na nasu nesposobnost da i pored tolikih upozorenja ne preduzmemo nesto. Da tebe neko upozorava 10x puta da ne radis nesto i onda te kazni.Ko je kriv?On ili ti?
Recommended Posts