Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evropski Zeleni: Fon der Lajen mora da zauzme stav o Vučiću, on ne sme da se oseća nedodirljivim

https://n1info.rs/vesti/evropski-zeleni-fon-der-lajen-mora-da-zauzme-stav-o-vucicu-on-ne-sme-da-se-oseca-nedodirljivim/

Ajkhut smatra da je vreme da EPP nešto uradi povodom pitanja članstva SNS.

"Oni odlučuju na kraju, mi možemo da politički pritisnemo, a o tome odlučuje EPP. A moram da budem jasan, EPP ima dugu listu grešaka što se tiče takvih partija, a jedna od njih je Fides . Koliko je dugo trebalo da shvate da Fides u EPP daje moć takvim strankama i moć Vučiću. To je velika greška koju EPP ne treba da ponovi... Vreme je da nešto uradi povodom Vučića jer on ne može da bude deo EPP", kazao je on.

• Like 2
Posted
56 minutes ago, MetalHead said:

- ukupno sam izbrojao 14 promena sto je vise od 2 generacije, dakle vise od 25% "birackog tela" se promenilo.

Da se dopunim jer se situacija menja iz sata u sat - jos 2 izmene i sada, cini mi se, imamo i prvog zvanicnog cacija. Doslo je dotle da moraju da se bacaju i kecevi iz rukava i isticu cak i izvrsni direktori SNS firmi.

Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Nedeljnik piše da su neka dvojica, Kinez i Britanac, koji su čekali izručenje Amerima zbog ozbiljnih optužbi, pobegli iz, pazi sad, kućnog pritvora.

https://www.nedeljnik.rs/kinez-i-britanac-cije-izrucenje-traze-sad-pobegli-iz-kucnog-pritvora-u-beogradu/

Nas će stvarno da bombarduju svi zajedno.

"Cujev i Milerov advokat Goran Petronijević"

american-psycho-christian-bale.gif

jbg, dešava se, šta ćeš. sigurno ovo bekstvo nema veze sa tim što im je advokat udba 1/1

• Like 1
Posted

Sve mi je manje nerealno da se Putin, Si, Fonderlajen, Rute, Makarona i Tramp cuju na brzom online meetingu kako da rese ovog padavicara, pa da se vrate ozbiljnijim stvarima. 

• Like 2