Jump to content

Recommended Posts

Posted

Citam pustili ga posle par minuta.

More mrs znate studente da privodite na mesec dana al zato ove likove pustate posle par minuta.

Nema pravde.Msm ima al ne za njega.

Posted

I sa snimka je jasno da ovo može biti samo neki našibani naprednjački sin degenerik. Stvarno se igraju sa novim Baba Coka scenarijom, tresnuće ih neko bez fitilja pa će biti dani kmeketanja na televizijama sa kanalizacionim frekvencijama. 

• Like 5
Posted

Bio drugar na licu mesta. Sve kao što kažeš, sin vlasnika neke firme za auto delove. Pijan kao letva i drogiran. Panduri ga pustili da sedne u kola i ode kući a roditelji hteli da podave pandure. Posle su naravno morali da ga uhapse ali to je farsa. 

• Like 4
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
18 hours ago, DJ_Vasa said:

Zna li neko koja je funkcija tih barijera? Koliko znam, svinjci se ograđuju mnogo lakše i jeftinije.

Ne odgovaram direktno tebi, već me je tvoj post podsetio na jednu pojavu koju želim da prokomentarišem.

Godinama sam iz bližeg i daljeg okruženja bukvalno bombardovan svakodnevnim pošalicama i ismevanjima na račun psihoa i radikala. Moram da priznam da je odavno prestalo da mi bude smešno. Ne mogu da se podsmevam nekom ko me 13 godina jaše, čitaj jebe, utiče na svaki aspekt mog života, uplovio je u svaki molekul mog prostora, krade me neprestano i žestoko i od mojih para plaća bandite koji mi nekada indirektno a nekada i direktno ugrožavaju život.

Vremenom sam sve to počeo da posmatram malo drugačije i stavljam u stranu to što je psihopata, hodajući krindž, žestoko iskompleksiran itd. On je vremenom postao veliki majstor svog zanata (zanat = ostanak na vlasti i neograničeno širenje moći i bogatstva) i veoma ozbiljan, praktično nepobediv protivnik svima nama sa druge strane sistema vrednosti. Da bi se takav protivnik pobedio, za početak mora da bude najozbiljnije shvaćen. I da svakom bude jasno da boriti se protiv njega znači žrtvovati nešto što nam je vredno. Ne postoji drugi način. A mi nekako i dalje imamo taj stav da i njega i celu njegovu kliku gledamo sa visine i da im se smejemo. 

Ne bih zaboravio ni činjenicu da je ovo što je dovelo do toga da mu se prvi put uzdrma vlast u stvari perfect storm, započeta na žalost strašnom tragedijom, a nastevljena neočekivanom silom koja se iznenada pojavila u vidu studenata. Bez tog spleta okolnosti još uvek bi bio nedodirljiv.

Eto i taj ćacilend, nepresušni izvor sprdnje i zgražavanja, pokazao se kao izuzetno važno strateško mesto prilikom održavanja velikih skupova. Novi veliki skupovi u bg se očekuju uskoro, a on radi nešto što liči na utvrđivanje položaja. A zauzimanje i utvrđivanje strateških položaja su deo ratne taktike. Mirni protesti su prošlost.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
20 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Ne odgovaram direktno tebi, već me je tvoj post podsetio na jednu pojavu koju želim da prokomentarišem.

Razumem, ali biću slobodan da se nadovežem.

Znam da su se neki nasmejali kada sam napisao da je to svinjac, ali namera mi je bila da prvenstveno iskažem prezir prema tim oblicima života, za koje je i poređenje sa svinjama kompliment. Svinja je pametna i korisna životinja, ali živi u prljavštini i hrani se pomijama. Ovi iz Ćacilenda žive u radikalskoj prljavštini, koja je gora od one u kojoj žive svinje, premda se po potrebi valjaju po blatu. I oni se hrane pomijama, i to radikalskim, koje su takođe gore od onoga čime se hrane svinje.

Naravno da ih ne treba potcenjivati, ali osećaj prezira i gađenja se kod mnogih podrazumeva.

Mogu oni da ograđuju svinjac, obor ili kako ga već nazivamo, ali građanska neposlušnost, neplaćanje računa i protest na svakom ćošku će boleti mnogo više nego batine. Reče neko nekada da udarac po džepu najviše boli, pa jered da i njega zadamo.

• Like 1
Posted

Moj školski iz osnovnjaka je, pre cirka 25.godina, na kanalu skuterom udario jednu devojčicu od 13-14 godina..nije bio ni pijan, ni drogiran..čak nije ni bio njegov skuter, već je uzeo od vlasnika da se provoza..nije ju jednostavno video u vodi.
Zadobila je teške povrede glave i mozga i danas ima velike posledice u životu.

• Tuzno 1