srlepajce Posted Sunday at 09:26 PM Posted Sunday at 09:26 PM (edited) Bolje se cuje ovde Edited Sunday at 09:28 PM by srlepajce
MarkoKep Posted Sunday at 09:27 PM Posted Sunday at 09:27 PM Na osnovu ovih zapisnika koji su objavljeni na sajtu RIK-a, izračunao sam 63 glasa više za opoziciju. Nisu objavljena sva biračka mesta.
robespierre Posted Sunday at 09:29 PM Posted Sunday at 09:29 PM 5 minutes ago, Smrtokapa said: Nema padanja, ali ne valja ni coping. Makar za Kosjerić mora da se nađe način da se odbrani. Teško, za to bi morale da reaguju institucije, a reagovaće kao u Nišu što su. Je l' se seća neko danas tih pokradenih izbora?? Mi ovde pričamo ka da su ti neki sledeći parlamentarni izbori za mesec dana, a ne cca za godinu ipo. I pored svega što su uradili zadnjih meseci ne mogu da izgube izbore, to je katastrofa. 1
badenac Posted Sunday at 09:29 PM Posted Sunday at 09:29 PM (edited) Peta kolona: https://crta.rs/ Ne postoje i dalje rezultati izbora u Zajecaru. Edited Sunday at 09:30 PM by badenac
Kooineeperk Posted Sunday at 09:32 PM Posted Sunday at 09:32 PM 4 minutes ago, Kooineeperk said: Ja sam licno pregledao ceo Kosjeric, nemam jos 9 od 29 birackih mesta. Ujedinjeni vode. Sad idem mesto po mesto i proveravam racun, vec sam nasao jedno na kome je glasalo 157 ljudi, SNS 101, Ruska 1, Ujedinjeni 59, nevazecih 0 = 161 ukupno, a 157 glasalo... pa kako?! Update, obradio sam jos koji su se pojavili, imam 23 od 29 zapisnika. SNS 2586 Ruska 39 Ujedinjeni 2683 2 5
Smrtokapa Posted Sunday at 09:33 PM Posted Sunday at 09:33 PM 3 minutes ago, robespierre said: Teško, za to bi morale da reaguju institucije, a reagovaće kao u Nišu što su. Je l' se seća neko danas tih pokradenih izbora?? Mi ovde pričamo ka da su ti neki sledeći parlamentarni izbori za mesec dana, a ne cca za godinu ipo. I pored svega što su uradili zadnjih meseci ne mogu da izgube izbore, to je katastrofa. Ajde da vidimo prvo koliko će biračkih mesta pasti.
Nicklord Posted Sunday at 09:34 PM Posted Sunday at 09:34 PM (edited) 8 minutes ago, MarkoKep said: Na osnovu ovih zapisnika koji su objavljeni na sajtu RIK-a, izračunao sam 63 glasa više za opoziciju. Nisu objavljena sva biračka mesta. Isto radim, još 4 fale a razlika 70 glasova trenutno Edited Sunday at 09:36 PM by Nicklord
NMX Posted Sunday at 09:34 PM Posted Sunday at 09:34 PM Just now, Kooineeperk said: Update, obradio sam jos koji su se pojavili, imam 23 od 29 zapisnika. SNS 2586 Ruska 39 Ujedinjeni 2683 Koin >>> Rasa Nedeljkov 6 1
Kooineeperk Posted Sunday at 09:35 PM Posted Sunday at 09:35 PM Just now, NMX said: Koin >>> Rasa Nedeljkov 2 3
Ikac Posted Sunday at 09:35 PM Posted Sunday at 09:35 PM Just now, Smrtokapa said: Ajde da vidimo prvo koliko će biračkih mesta pasti. Što se tiče padanja biračkih mesta i ponavljanja izbora, tu se hulja namešta za dodatan pritisak za parlamentarne izbore. 4
ras kass Posted Sunday at 09:37 PM Posted Sunday at 09:37 PM Crta nema iskustva niti znanja sa procenama i ovo sto su uradili je bas neozbiljno. Ne izlazi se sa procenama kad je razlika u 50 glasova, to je bas amaterski. I odradili su posao za nepomenika. 10
Klipan Posted Sunday at 09:38 PM Posted Sunday at 09:38 PM (edited) @Kooineeperk Zanima me koliko ima nevazecih prema tim podacima koje imas? Ako se ne varam, CRTA i psiho su spominalji nekih 119? Vidim sada tabelu iznad, hvala. Edited Sunday at 09:39 PM by Klipan 1
srlepajce Posted Sunday at 09:43 PM Posted Sunday at 09:43 PM Obracanje opozicije Ko zna koliko ce mesta oboriti
Volter Posted Sunday at 09:44 PM Posted Sunday at 09:44 PM 9 minutes ago, robespierre said: Teško, za to bi morale da reaguju institucije, a reagovaće kao u Nišu što su. Je l' se seća neko danas tih pokradenih izbora?? Mi ovde pričamo ka da su ti neki sledeći parlamentarni izbori za mesec dana, a ne cca za godinu ipo. I pored svega što su uradili zadnjih meseci ne mogu da izgube izbore, to je katastrofa. Pa izgubili su u Kosjeriću. S druge strane mogli su oni poslednjih meseci i duplo gore stvari uraditi opet bi nejgovi simpatizeri vikali - Aco Srbine. Na parlamentarnim izborima izlaze studenti, apsolutno sam sigran da ih gubi, čak sad mislim i da neće biti tesno. Da je siguran u pobedu, sutra bi ih raspisao. I da je bilo ubedljive pobede večeras i u Kosjeriću i u Zaječaru, pa nema povlačenja, borimo se dalje. 1
Kooineeperk Posted Sunday at 09:46 PM Posted Sunday at 09:46 PM uradio sam double check brojki, jedno mesto (BM3) je sumnjivo zbog neslaganja brojki, BM12 nedostaje zapisnik a BM23 cini se da je postalo BM24, tako da BM23 nedostaje. Tesno. Ide ovo svakako u overtime. 1
Smrtokapa Posted Sunday at 09:47 PM Posted Sunday at 09:47 PM Just now, Kooineeperk said: uradio sam double check brojki, jedno mesto (BM3) je sumnjivo zbog neslaganja brojki, BM12 nedostaje zapisnik a BM23 cini se da je postalo BM24, tako da BM23 nedostaje. Tesno. Ide ovo svakako u overtime. Koliko je to neslaganje na BM3? Na drugom mestu sam pročitao da je preko 100 glasova u pitanju.
nemanjaol Posted Sunday at 09:49 PM Posted Sunday at 09:49 PM Ja koliko razumem kod Crte nisu u pitanju procene i uzorci nego pune brojke na skroz izbrojanim glasovima sa svih birackih mesta Zabelezeno je dosta neregularnosti bice obaranja mesta, videcemo. Sutra je i protest profesora ispred Vlade, kampovace se ispred do ispunjenja zahteva, treba i to podrzati 2
Nicklord Posted Sunday at 09:49 PM Posted Sunday at 09:49 PM 1 minute ago, Kooineeperk said: uradio sam double check brojki, jedno mesto (BM3) je sumnjivo zbog neslaganja brojki, BM12 nedostaje zapisnik a BM23 cini se da je postalo BM24, tako da BM23 nedostaje. Tesno. Ide ovo svakako u overtime. BM3 je 55, nije 59. Neko ne ume da piše lepo samo
Kooineeperk Posted Sunday at 09:50 PM Posted Sunday at 09:50 PM Just now, Smrtokapa said: Koliko je to neslaganje na BM3? Na drugom mestu sam pročitao da je preko 100 glasova u pitanju. Neslaganje je u zbiru, ispada da je bilo vise glasova nego sto je glasalo. Pogledaj tabelu. I to je zvanicni zapisnik! Nisam ulazio u potpise i ko su ti ljudi koji su potpisali ali je to biracko mest na kom je navodno SNS dobio 40ak glasova vise. BM12 ima samo primedbu a BM23 nema jos nista. 1
NMX Posted Sunday at 09:50 PM Posted Sunday at 09:50 PM Ovaj info cuh sa vise strana. a ovih 51 vise su i Vucic i Crta predstavili kao konacni rezultat. Mrsh
Kooineeperk Posted Sunday at 09:51 PM Posted Sunday at 09:51 PM 1 minute ago, Nicklord said: BM3 je 55, nije 59. Neko ne ume da piše lepo samo Da, jbt, kako ruzan rukopis 🙂 Just now, Kooineeperk said: 2 minutes ago, Nicklord said: BM3 je 55, nije 59. Neko ne ume da piše lepo samo Da, jbt, kako ruzan rukopis 🙂 Kad to uradim onda je bukvalno nereseno!
Recommended Posts