Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, Volter said:

Ne zna čovek ni šta priča. To i ne čudi, većina koja je u SNS-u vremenom fijukne. Pametan brzo zaglupavi, normalan poludi. 

U njegovu odbranu imam da kažem da on nije nikad ni bio u vinklu. 

Ako mu je već bilo stalo da bude odd delicate flower trebalo je da se ugleda na Koturovića. 😁

• Like 2
Posted

Sta je motiv Tomasevica, pitam se?

Jel ima neki biznis? 

Funkciju u KSS je vec imao, mogao je i do FIBA-e da dogura. To bi mu bilo vise nego dovoljno. 

Sta hoce? Ministar sporta da bude? Ima li neku firmu, nesto nekom da namakne neke poslove? Ili je samo neupadljivo glup?

Posted
23 minutes ago, McLeod said:

Prica se da je bio duzan milione evra.

Na sta je potrosio te pare ako nije na neki biznis koji sada mora nekako da ozivi? 

I kako je uspeo da bude duzan tolike pare kad je imao milione zaradjene kao kosarkas? 

Posted
7 minutes ago, Kooineeperk said:

I kako je uspeo da bude duzan tolike pare kad je imao milione zaradjene kao kosarkas?

To što je bio uspešan kao košarkaš i tako zaradio pare, ne implicira da ima odgovarajuće sposobnosti da taj novac pametno investira umesto da ga straći za par godina.

• Like 7
Posted

Možda ima veze i to što je iz takve porodice. Njemu je otac žešći socijalista i bio je nekakav, ne sećam se tačno kakav, rukovodilac u službi Slobodana Miloševića.

Posted
6 minutes ago, fancy said:

Kad smo već pominjali Novaka i zagazili u sport, iz kluba izuzetnih džentlmena:

Na Instagramu se nekom potkrao lajkić :classic_smile:

Spoiler

spacer.png

• Like 8
Posted
On 4/19/2025 at 12:20 AM, DJ_Vasa said:

Slučajno naleteo na internetu kako da vratiš N1 i Nova S:

Podešavanja>Podešavanje sistema (Pin 0000)>FTA Kanali>Traženje satelitskih> Eutelsat 16 Način pretrage - Samo FTA Transponder - User Tip modulacije DVB S2 8PSK -Frekvencija N1 11678 Polarizacija vertikalna -Frekvencija Nova S 11553 polarizacija horozontalna S.R. 30.000

On 4/19/2025 at 2:45 AM, Helena said:

Ima na tviteru i tutorijal, ako naletom, staviću.

Ima li tog tutorijala?

Iz nekog razloga ne mogu da izvršim do kraja operaciju..negde na polovini onih koraka se jednostavno sve zakoči i ne mogu da pređem na sledeći korak.

Posted
On 4/19/2025 at 12:20 AM, DJ_Vasa said:

Frekvencija N1 11678 Polarizacija vertikalna -Frekvencija Nova S 11553 polarizacija horozontalna S.R. 30.000

Ovo ne mogu da pronađem..nemam ove vrednosti

Posted
21 minutes ago, Drug Crni said:

Ima li tog tutorijala?

Iz nekog razloga ne mogu da izvršim do kraja operaciju..negde na polovini onih koraka se jednostavno sve zakoči i ne mogu da pređem na sledeći korak.

Samo sam preneo što sam pročitao, a imam EON preko neta. Izvini, ne mogu bolje od ovoga, ali siguran sam da će neko znati da pomogne.

• Thanks 1
Posted
2 hours ago, Drug Crni said:

Ovo ne mogu da pronađem..nemam ove vrednosti

Satelit, Total TV?

Ja sam nešto postovao kako je moj drugar to rešio...

U svakom slučaju izguglaj, dosta se piše o tome zadnjih dana i uglavnom su ljudi to rešili na raznim platformama.

Posted
48 minutes ago, Drug Crni said:

17 puta sam pokušao da pokrenem ovaj video kojeg je Helena postavila i svaki put potpuno blokira nakon 30%..ne vredi očito da isprobavam

To je reddit, ja sam to videla na tviteru, al Aj ti nađi posle ne znam kolko...

A to što je mačor postavio na FB je to.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ćaci sa tvitera ima problem ali ne sa disleksijom, lik je ladno izjednačio peleta i patrijarhat.

Doduše, nije mnogo pogrešio, ali on to ne zna i čekam da ovo sa tik toka bude naslov u nenovina.

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted
53 minutes ago, Helena said:

Ćaci sa tvitera ima problem ali ne sa disleksijom, lik je ladno izjednačio peleta i patrijarhat.

Doduše, nije mnogo pogrešio, ali on to ne zna i čekam da ovo sa tik toka bude naslov u nenovina.

Smrt patrijarhatu, a Profitiju robija.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Evo, demantovali su me sa TV -a, kažu da profesor doktor premijer gospodin Macut nema nalog ni na jednoj mreži :whistling:

Ali zato redovni profesor doktor pravnih fakulteta vrhovni sudija vrhovnog suda ne kleopeći glavunama Petrov redovno ukazuje na kršenje zakona.