DameTime Posted yesterday at 06:25 PM Posted yesterday at 06:25 PM Pa i treba sve prozvati i jesmo svi kolektivno odgovorni. Nije jednak stepen odgovornosti onog ko je glasao za nenadležnog, ko nije izlazio na izbore i ko jeste izlazio i glasao za druge opcije, ali ako nas jaše 13 godina, odgovorni smo svi do jednog. Ali se ljudi dure kad im se to kaže u lice, pa krene to "nismo svi isti" i "svako nosi svoj krst". Ako tvoj izbor utiče na milione ljudi u državi, ne samo da nosiš svoj krst već i teraš druge da ga sa tobom dele (ne ti lično, ali kapiraš šta hoću da kažem). Poražavajuće je što bi se, da nije bilo studenata, ovo nastavilo ko zna do kada i verovatno niko od nas ne bi ništa uradio. Ali dobro, samo da ne pričamo o generacijama... P.S. Ja uvek krećem od sebe, pa tako i u ovome. @vilhelmina
Kooineeperk Posted yesterday at 06:41 PM Posted yesterday at 06:41 PM Znaju i u njegovom esnafu, a zna se i u politickim krugovima jer se i time bavio - da je Lecic prosto jedno govno od coveka. Ali da na danasnji dan, uzmes Djindjicevo ime u usta, u ovom kontekstu - pa za to moras biti i totalni kreten! 5 1
DJ_Vasa Posted yesterday at 06:49 PM Posted yesterday at 06:49 PM Seksualni manijak otišao da poseti kolege. Šta je tu čudno? 14 1 1
DameTime Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Evo opet Ceo dan je dečko raskrinkavao ćacije 👇
Don Dusko Posted yesterday at 08:44 PM Posted yesterday at 08:44 PM (edited) Sasvim je jasno da 98% nisu sudenti a ni caci vec sitni kriminalci! Edited yesterday at 09:02 PM by Don Dusko 1
Drug Crni Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM Ko bi rekao, da će jedan post koji čak i nije o Đinđiću, toliko da trigeruhe ljude ovde. O Đinđiću imam mnogo više pozitivno mišljenje nego loše, što ne znači da ne postoje stvari koje sam mu zamerao. Napisaću svakako nešto i o tome.
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago @DameTime Ipak si bila u pravu za Lecica, ebo me pas kad mu dadoh pretpostavku nevinosti. 2
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago On 3/12/2025 at 8:47 PM, Drug Crni said: Ko bi rekao, da će jedan post koji čak i nije o Đinđiću, toliko da trigeruhe ljude ovde. O Đinđiću imam mnogo više pozitivno mišljenje nego loše, što ne znači da ne postoje stvari koje sam mu zamerao. Napisaću svakako nešto i o tome. Expand Zamerati Đinđiću bilo šta u ono vreme je isto kao i zamerati Novaku Đokoviću na teniskoj karijeri jer ima blago nesimetrične zube. Ili u prevodu traženje dlake u jajetu. @DameTime i ja se izvinjavam što sam iole neutralan bio po pitanju Lečića. Čovek očito jeste manijak inače ovo ne bi radio.
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Još tada je bilo očigledno da niste dovoljno informisani na temu. Pogotovo mi je interesantno to insistiranje da se muško nasilje definitivno osudi "ako i samo ako je dokazano na sudu" - u jednoj državi bezakonja kao što je naša. Muškarac u poziciji moći (poznata ličnost) treba da robija, ali nekim čudom ipak ne ode na robiju, a sasvim slučajno baš u tom periodu potpuno menja retoriku i počinje da botuje za vladajuću stranku... Ništa nije bilo sumnjivo 2
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Išlo se u krajnost što se tiče Đinđića. Imali smo prvo šizofreno napadnu kampanju, zbog takve kampanje veliki broj ljudi koji ga je gotivio je osećao strah i nisu javno govorili da ga podržavaju. Posle smrti otišlo se u drugu krajnost. Mediji su ga proglasili za sveca, svako ko se drznuo da ga kritikuje bio je proglašen za glupaka i snagu devedesetih. Đinđić je pri kraju života sam shvatio svoje greške, video je da se okružio idiotima, praznoglavcima, lopovima, golomudovićima i odrpancima koji su brzo postali milioneri, video je i da su obećanja zapada bila laž. Obožavao sam da ga slušam, i dan danas pogledam s vremena na vreme neke njegove intervjue. Imao je harizmu a vala i figuru za državnika, što se kaže stoji mu. A ne ko ovaj nenadležni sa figurom šmokljana, tužne vrbe i često stegnutih čeljusti deluje poput pomahnitalog ludaka. Edited 9 hours ago by Volter 7 1
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 hours ago, Volter said: Išlo se u krajnost šro se tiče Đinđića. Imali smo prvo šizofreno napadnu kampanju, zbog takve kampanje veliki broj ljudi koji ga je gotivio je osećao strah i nisu javno govorili da ga podržavaju. Posle smrti otišlo se u drugu krajnost. Mediji su ga proglasili za sveca, svako ko se drznuo da ga kritikuje bio je proglašen za glupaka i snagu devedesetih. Đinđić je pri kraju života sam shvatio svoje greške, video je da se okružio idiotima, praznoglavcima, lopovima, golomudovićima i odrpancima koji su brzo postali milioneri, video je i da su obećanja zapada bila laž. Obožavao sam da ga slušam, i dan danas pogledam s vremena na vreme neke njegove intervjue. Imao je harizmu a vala i figuru za državnika, što se kaže stoji mu. A ne ko ovaj nenadležni sa figurom šmokljana, tužne vrbe i često stegnutih čeljusti deluje poput pomahnitalog ludaka. Expand Tu priču o svecu može da popuši samo budala. Sam Zoran je pričao da politika nije za moraliste, već za pragmatičare. Koliko puta je morao da stavi pragmatizam i aktivizam pre legalizma, jer da je legalizma Sloba bi do dan danas vladao. Iz tog ugla gladano on jeste neko ko je, da se tako izrazim, kao božji dar nama dat. Mi smo ga, naravno, ubili. I onda neko priča o njegovim manama...u ono vreme, kad je bio satanizovan kao niko do tad. Važi.
40Wins Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ruzic jutros u N1, gledao sam uzivo, evo dela snimka. Ili je Ivica podmetnuo kukavicje jaje, ili Ruzic resio da preleti a da ima preveliku fioku da mogu da ga rese kao druge funkcionere, ne znam. 1
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja sam pre nekoliko godina pisao o, tada potpuno sci fi scenariju, da SPS poput Goluma deformisanog od želje za vlašću povuče prsten zla (SNS) sa sobom u provaliju vulkan planine. Za mene je SPS=SNS, ista je to banda potpuno samo ima drugo ime. Ne smemo popušiti opet isti trik kao kad je SPS svojevremeno rehabilitovan sa svim zlim idejama i narativima iz 90ih, što je bio uvod u sve što se danas dešava. 9
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 hours ago, Chaos Is Me said: Ja sam pre nekoliko godina pisao o, tada potpuno sci fi scenariju, da SPS poput Goluma deformisanog od želje za vlašću povuče prsten zla (SNS) sa sobom u provaliju vulkan planine. Za mene je SPS=SNS, ista je to banda potpuno samo ima drugo ime. Ne smemo popušiti opet isti trik kao kad je SPS svojevremeno rehabilitovan sa svim zlim idejama i narativima iz 90ih, što je bio uvod u sve što se danas dešava. Expand Ne verujem. Očigledno da Ružić već odavno priprema teren za preletanje. Imao je on izjava koje su protivne politici vlade i ranije, pa računa da je pravo vreme da uhvati malo bolji zalet.
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vulin organizovao svih 100 clanova stranke da dodju da blokiraju N1. Radnici Airport cityja videli i izasli da pruze podrsku N1 i sad ih vec ima jedno tri puta vise i i dalje dolaze 3
Klotzen Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Moguće da će ispred N1 da isceniraju nemire kako bi imali materijala za pljuvanje do subote.
duško matić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 hours ago, McLeod said: Vulin organizovao svih 100 clanova stranke da dodju da blokiraju N1. Radnici Airport cityja videli i izasli da pruze podrsku N1 i sad ih vec ima jedno tri puta vise i i dalje dolaze Expand Tamo je i zamenik kradonačelnika NSa, umesto da se pozabavi snabdevanjem vodom u gradu, on ima pametnija posla, blokira N1 1
Klotzen Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Uglavnom bivša ekipa iz Vulinove stranke iz NS i Bačke Palanke. Ali najsmešnije je što policija njih obezbeđuje dok blokiraju privatnu firmu 🙂 . Sjajan poziv za investitore. Jedino što je N1 dao sam sebi autogol zato što nije iskoristio priliku da dovede tog pomoćnika gradonačelnika NS u studio i postavi mu pitanja od kojih će ga zaboleti glava. Edited 9 hours ago by Klotzen
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago IT-evci iz Airport city-a izgleda rasterali ovu bandu jajara ispred N1. 1
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, Chaos Is Me said: IT-evci iz Airport city-a izgleda rasterali ovu bandu jajara ispred N1. Expand Nogekako, eno snimaka na N1 sajtu.
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Budale, tu su obavezno i ovi nabildovani, turaju kapuljače čim ugledaju kameru. Došli, posprdali se sa njima i odoše ko popišani. Još jedan autogol, neverovatni su tupoglavci.
DJORDJE Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 3/12/2025 at 3:53 PM, DameTime said: Nažalost, nisam sigurna da li baš sve bilo potpuno drugačije da je Đinđić živ. I ovo ne govorim zbog njega, već smatram da neke generacije (npr. moje keve) tada nisu bile spremne za korenite promene, kao i da žive u konstantnom strahu i naučenoj bespomoćnosti zbog 90ih. Samim tim su bili podložniji manipulaciji koju su odradili smradikali presvučeni u naprednjake. Generacija koja nas je danas pokrenula nema taj balast i samim tim jeste okrenuta demokratskim vrednostima. Svakako, ostaje žal što nismo videli sve što je Zoran mogao da postigne... Expand Sa ovim se slazem. Tadasnja Srbija je bila spremna samo za kozmeticke promene koje je nudio Kostunica. Djidjic bi izgubio preve sledece izbore, koalicija bi se raspala, a on licno sa jedva 10% podrske ne bi puno mogao da uradi. Verovatno bi imali jacu opoziciju, mogao je da okupi kakvu takvu koaliciju oko sebe, a i DS ne bi bio bezlican kao danas. Da li je danasnja Srbija spremna za neke vece promene ostaje da se vidi. Ne treba se zavaravati da su ovi koji protestuju vecina, ali je vlast definitivno uzdrmana. Najveci problem za Vucica je to sto je protest bez jasnog lidera kojeg bi mogao da uceni ili kupi. 4
Mina D. Harker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni je najjače što se Vulin i njegove kuvane glave iz stranke zovu, paz' sad, Pokret socijalista. Ono, nacionalšovinisti kao kuća. Impresionirana sam reakcijom komšija iz IT sektora, sjajno! Uzgred, odličan nastup Ružića na N1, nije "mali Ivica" naivan nimalo; ubacio neke truizme i neke ne-tako-suptilne otrovne strelice ka Vučiću. 3
Recommended Posts