Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobar primer je Vostinic iz Lokalnog fronta. Svasta je doziveo a da se i nije angazovao na republickom vec na lokalnom nivou

Sta bi bilo da se angazuje 

• Like 4
Posted (edited)

Od EU vajde nema, ima Vučić očigledno neke obaveze koje mora ispuniti pa ga zato ovi i podržavaju. Stidljivo za sada tu i tamo ga kritikuju. Za Ruse i da ne pišem, pripala mi je muka kad sam ugledao onu koreografiju u Areni. Kakva bre koreografija onih koji kljukaju pohvalama ovo zlo da se još više ugoji, čiji mediji trube o nekakvoj ofarbanoj revoluciji. Dakle, sami smo. Najbolje tako, jer ako sami sebi ne pomognemo neće drugi niko. Neće nam drugi doneti slobodu, moramo se sami za nju izboriti. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 7
Posted

Pa,ovi protesti i jesu autentično srpski,domaći..to i smeta Hulji pa zato izmišlja priče o obojenim revolucijama.
Nema ovde nikakve pomoći spolja,a ja ne bih imao ništa protiv i da ima.

• Like 1
Posted

Dobra ideja u BG skupštini. Opozicija zauzela binu, drže sprske zastave i vrte "Bože Pravde" non stop. Naprdnjaci ne znaju šta da rade. Ćute i sede dok himna svira 🙂

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Ne znaju, evo posle 20 minuta je izgleda stigla poruka od nepomenika da nastave sednicu kao da je sve u redu. To je ono što govorim, neka ih neka rade protivno poslovniku. Alternativa je da isteraju opoziciju iz skupštine, obezbede uslove za sednicu i nastave rad po poslovniku ali to sigurno neće raditi jer to sada ne odgovara nepomeniku.

Posted (edited)

Gradska skupština - Anarhija all over Baš Čaršija :lol_2:

Opozicija peva himnu na repeat i drži transparent Korupcija ubija, sekta izglasava i pravi se kao da je sve u najboljem redu. 

Ludilo.

Hteli smo opoziciju duradi nešto? E, pa, dobro se drže 💪💪💪

Edited by fancy
  • Like 7
Posted
Just now, srlepajce said:

Ali vidi napretka u sektoru obezbedjivača u Srbiji, ekspresno su nabavili jajobranske kišobrane.

Prate se moderne tendencije, nema šta.

• Ha-ha 2
Posted

Iz jedne moje stručne IT grupe:

Stvarno ne znam koliko je legit, ali delim, pa svako neka proceni za sebe:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMmAOpOVqH57NidhNPL6hq6ny6JzST3HZY6Zua59eC57TgZg/viewform

Mreža Solidarnosti za PROSVETU

Priključi se – Pomozimo prosvetnim radnicima sada! 

Mere smanjenja plata su već stupile na snagu, što znači da moramo odmah reagovati. 

Hitno nam je potrebno više donatora! Broj ugroženih nastavnika raste iz dana u dan, a vremena je sve manje. 

Prijavite se odmah i pomozite da zaštitimo što veći broj prosvetnih radnika putem direktne materijalne podrške. 

* Obavezno je da donatori ostave svoju mejl adresu kako bismo im mogli pravovremeno poslati tačne i personalizovane instrukcije za uplatu.

Želite više informacija?

Pripremili smo dokument koji sadrži odgovore na sva ključna pitanja vezana za ovaj model podrške. Molimo vas da ga pažljivo pročitate.

📎 Važna pitanja i odgovori:

https://drive.google.com/file/d/1MEnYGGyp0wWojRV5gSPg3LC_pxBX2JLJ/view?usp=sharing

Takođe, možete se detaljnije informisati putem naših društvenih mreža.

IT Srbija - Neformalna grupa IT Stručnjaka