Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Ovo je vise od manipulacije. On veruje u to sto govori. On je bolestan. Deluzija, mitomanija, nisam nadlezna za postavljanje dijagnoze ali ovo treba lekar da pogleda. 

Ovo je neko staro zlo, neka opsednustost, kao da je prodao dushu djavolu da bi dosao do tolike moci. Da se uplasis.

Edited by Pletilja
  • Like 1

Prva polovina emisije je bila dogovrena kao realan intervju, Brankica je tu imala prilike i da ga napadne. Negde je ok reagovala a negde nije jer se nije dobro pripremila. Ovaj drugi deo je verovatno dogovoren da mu se da prilika da prosipa čistu propagandu, njene upadice mu nameštaju penale i ne prekida ga toliko u monolozima. Dobra stvar je što je to standardna nepomenikova propaganda koja se neće primiti kod gledalaca koji su protiv njega. Tako da sve u svemu neće biti neke štete od intervjua ali je Brankica opet propustila priliku da uradi dobar intervju.

Bar je bila bolja od Panovića, ono je bio najgori intervju u istoriji slobodnog novinarstva.

Sramota je da nemamo nijednog novinara od integriteta koji će da nokautira ovog ludaka, pri čemu bi se istraživačko novinarstvo svelo na skrolovanje Twittera, čitanje objava Studenata u blokadi i tekstova Krika.

Brankica dozvoljava da je isponižava čovek sa konglomeratom poremećaja i dijagnoza, od kompleksa niže vrednosti, preko mračne tetrade (makijavelizam, sadizam, narcizam i psihopatija) do grandiozne ideje veličine i paranoje.

1 minute ago, DameTime said:

Sramota je da nemamo nijednog novinara od integriteta koji će da nokautira ovog ludaka, pri čemu bi se istraživačko novinarstvo svelo na skrolovanje Twittera, čitanje objava Studenata u blokadi i tekstova Krika.

Brankica dozvoljava da je isponižava čovek sa konglomeratom poremećaja i dijagnoza, od kompleksa niže vrednosti, preko mračne tetrade (makijavelizam, sadizam, narcizam i psihopatija) do grandiozne ideje veličine i paranoje.

Brankici vođenje lajv intervjua nije prvi pik, ali je u istraživačkom vrlo od integriteta, prestanite omalovažava ti ljude.

I šta misliš, ko može da dobije konkretne odgovore od Vučića, on će uvek pričati šta želi.

Ima par rečenica koje je izvukla a koje bi sudstvo moglo dobro da iskoristi u eventualnom procesu.

Srbija je zemlja selektora a sad očigledno i jaznambolje novinara.

• Like 2

6 minutes ago, Helena said:

Brankici vođenje lajv intervjua nije prvi pik,

Onda nemoj da se trpa u to. Studenti su pokazali da ljudi u ovoj državi treba da rade ono što im jeste prvi pik, za promenu.

6 minutes ago, Helena said:

I šta misliš, ko može da dobije konkretne odgovore od Vučića, on će uvek pričati šta želi.

Koja je poenta onda da ga zoveš u live intervju i daš mu u ruke municiju kako je bio i na "opozicionoj" TV?

Istraživački deo je baš super uradila, došla totalno nepripremljena, još je predmetna institucija ispravlja kako 5x5 nije 15. 

Edited by DameTime
  • Like 12
  • Thanks 1

4 minutes ago, Clash said:

Sto, mene samo pumpa dodatno.

Nisam ga odavno ovoliko gledao pa valjda zato.

Pumpa mi samo pritisak i on i Brankica, fala bobu konačno se završilo.

Mazohista sam moram da priznam.

Brankica jako loša, nepripremljena pre svega, prevrće one papire, zamuckuje, plus je psiho lako izbaci iz takta i promeni temu i ne može da dodje do izražaja i izgura i jednu temu do kraja.

U jednom trenutku se emisija potpuno pretvorila u Vučićev promo uradak, medjutim ne može ni od da drži fokus dugo a da ne ode u tešku dubiozu i baca zicere koje je Brankica mogla mnogo bolje da iskoristi. 

• Like 7

Ja sam siguran da ne bi niko odradio bolje. On je psihopata koji je prekidao gotovo svako pitanje i tako u nedogled.

Lazovcina koji i na svaku tvrdnju odgovara pa tuzite ih 

Iako mislite da ovo nije korisno, misljenja sam da jeste jer su mnoge teme pomenute (milenijum, zvonko, ultrakop itd) koje nema sanse da se cuju na rezumskim medijima a vidim po tw da su njegovi gledali

• Thanks 2

3 minutes ago, DameTime said:

Onda nemoj da se trpa u to. Studenti su pokazali da ljudi u ovoj državi treba da rade ono što im jeste prvi pik, za promenu.

Koja je poenta onda da ga zoveš u live intervju i daš mu u ruke municiju kako je bio i na "opozicionoj" TV?

Većina na temi kojoj novinarstvo nije ni poziv se trčala u to.

Po vokaciji jeste novinarka i to dobra, bez tragova senzacionalizma u svom govoRENJU.

Novinar postavlja pitanja, druga strana bi trebalo da odgovara.

I ako ćemo pravo, neka je, uvek je dobro pozvati i drugu stranu, jer je to novinarstvo.

A prva rečenica je bezveze, sad se spinuju  zahtevi studenata.

Nemoj.

34 minutes ago, Clash said:

Twiter( X ) je poprilicno dobro i pametno iskoristeno oruzje u ovim protestima.

Nemam to sranje i ne vidim šta se tamo sere. Mogao sam da vidim dok retard nije to uzeo pod svoje. 

Ne znam koliko obični ljudi sa sela to gledaju, ali vidim da im ne treba.

7 minutes ago, Helena said:

Novinar postavlja pitanja, druga strana bi trebalo da odgovara.

Pa nije joj odgovorio na pitanja. Ali lepo od nje što je predmetnoj instituciji dala prostora za njegove monologe, plus da ispadne bolje pripremljen za ovaj "intervju" od nje. 

Edited by DameTime
  • Like 1

4 minutes ago, DameTime said:

Pa nije joj odgovorio na pitanja. Ali lepo od nje što je predmetnoj instituciji dala prostora za njegove monologe, plus da ispadne bolje pripremljen za ovaj "intervju" od nje. 

Pa nije, ne bi ni nikom jaznambolje odgovorio, isto bi bilo.