Sen Posted February 12 Share Posted February 12 On 1/31/2025 at 11:57 AM, Sen said: Skaj poruke: Borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića https://www.krik.rs/skaj-poruke-borba-u-novosadskom-sns-u-oko-novca-i-naklonosti-andreja-vucica/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 12 Share Posted February 12 Dočekuju ih sa pečenjem između ostalog i zato što su videli nekoga za koga misle da će ih osloboditi i Vučića i Đilasa i upisati po želji. Situacija je ovde vrlo nezavidna, imam utisak čitajući šta se piše po internetima da bi se dobar deo "naroda" pre odrekao studenata ako bi došlo do udruženog delovanja njih i "političke" opozicije nego što bi prihvatio opoziciju kao legitimnu opciju. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 12 Share Posted February 12 Just now, DJ_Vasa said: Pa evo im N1, imaju Tnjitere, feZbuke, instagrame, pentagrame, qrcograme, palcograme i neka pozovu bar da pištaljke u 19.30. Šta je tu problem? Nije mi poznato ni da studenti vise 24/7 na Pinku ili PTC-u, kad ono ljudi ih dočekuju sa sve pečenim prasićima u najvećim pripizdinama. Šta misliš, zašto ih tako dočekuju? Čovek bi očekivao da ih gađaju kamenjem, kad ono... Studenti, inace drustvena grupacija na koju je svako drustvo u svetu najslabije, su aktuelna tema 2,3 meseca. Sto znaci da su target kompromitovanja ovog zla na vlasti jako kratko. Pa su ovi smradovi, za tih par meseci, preko svojih medija uspeli da zatruju svoje botove da na njih potezu nozeve po uicama... I to medju studentima niko tu nije sa imenom i prezimenom. Opozicija je satanizovana vise od 10 godina. Svaki clan porodice bilo koga iz opozicije je satanizovan. Imenom i prezimenom. Svakom je izmisljeno da je nivo drzavnog neprijatelja kao nekakav bajden ili toni bler (tj ono sto oni predstavljaju u narodu). Svako je pokrao milijarde i izdao 100 ljudi. Zaista sam mislio da si manje naivan... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) Dajte molim vas, moja nona od 83 godine zna koristit net ,gleda shirtse na YT , videe na Fb , nema TikTok i insta ali da se vadi neko da ljudi nemaju prilike da vide je takav cringe u 2025.. Mislim da je problem nesto drugo, ali 'ajde. Mi ovde na forumu, bar 90% nas se verujem slaže da je bitno zameniti Kurtu Murtom da bi Kurta bio smenjiv, i oke , slažemo se svi da su ovi teško zlo, ali ja govorim o tome da prosečan stanovnik Srbije ne želi ni Kurtu ni Murtu! A ljudi žele promene a ne "promene". Hoće li te promene doneti oni koji su reanimirali SPS i pomagali stvaranje SNS? I don't think so. Mada opet, kako su reciklirali ekipu iz '90, ne znam sto ne bi i DoS opet? Opet, pitanje za biračko telo koje je protivnik režima, a evidentno da nije mali broj ljudi koji žele da ovoj bandi vide ledja. Edited February 12 by JohnnyDragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 12 Share Posted February 12 1 minute ago, BattleBender said: Studenti, inace drustvena grupacija na koju je svako drustvo u svetu najslabije, su aktuelna tema 2,3 meseca. Sto znaci da su target kompromitovanja ovog zla na vlasti jako kratko. Pa su ovi smradovi, za tih par meseci, preko svojih medija uspeli da zatruju svoje botove da na njih potezu nozeve po uicama... I to medju studentima niko tu nije sa imenom i prezimenom. Opozicija je satanizovana vise od 10 godina. Svaki clan porodice bilo koga iz opozicije je satanizovan. Imenom i prezimenom. Svakom je izmisljeno da je nivo drzavnog neprijatelja kao nekakav bajden ili toni bler (tj ono sto oni predstavljaju u narodu). Svako je pokrao milijarde i izdao 100 ljudi. Zaista sam mislio da si manje naivan... Meni se više čini da je u pitanju njihov kretenizam. Niko od onih koji jesu protiv vlasti ne veruje da ih plaćaju CIA, Vatikan, Kurti ili Murti, Tuđman iz groba, Papuanci, Mohikanci ili Kongoanci, već ima percepciju da su kreteni ili da rade za SNS. Da li su zasrali sve moguće proteste toliko da im se izgube i otvoreni sledbenici? - Jesu. Protesti su se sami od sebe ugasili. Da li je ovo dobar primer? Na ovo pitanje neću odgovoriti ja, već možeš ti ili bilo ko od forumaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 12 Share Posted February 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) Dobro je to što je "stao iza njega"...i šta sad ? Edited February 12 by Constantin 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 12 Share Posted February 12 4 hours ago, DJ_Vasa said: Dok se piše čitulja živom N1, mene više zanima šta radi opozicija jer je to mnogo bitnije pitanje. Cuti i nadam se da ce nastaviti, jer su zasrali sve sto su do sada dotakli. Onog trenutka kada budu krenuli sa mesanjem u studentske proteste, slobodno racunaj da je cela stvar propala. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 12 Share Posted February 12 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted February 12 Share Posted February 12 4 minutes ago, Constantin said: Dobro je to što je "stao iza njega"...i šta sad ? https://x.com/NemanjaSarovic/status/1889609036804350444 Nepostojanje države se ogleda u ovom primeru . U državi, moraš biti kvalifikovali za poziciju .U despotiji je samo bitno jesi li drug član?! Kod kradikala je uvek nešto rekla-kazala...Tražio je papire koje nije smeo😂😂😂 koje papire, kome, šta, ko, kada?! Ali ne, kradikal sam ovako 3 decenije baljezga bez odgovornosti i niko da ga pita-'Alo sestriću, o čemu ti vise pričaš priče??? Daj crno na belo, ili da odgovaram za zamlacivanje naroda više. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted February 12 Share Posted February 12 Ljudi zalepili na prostorije sns u Mitrovici. 16 1 1 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted February 12 Share Posted February 12 3 minutes ago, JohnnyDragon said: Ali ne, kradikal sam ovako 3 decenije baljezga bez odgovornosti i niko da ga pita-'Alo sestriću, o čemu ti vise pričaš priče??? Oće to kada je cela interesna organizacija izgradjena na kultu ličnosti ... važno je stalno biti u fokusu,nije bitno o čemu se priča nego koliko često i dugo se priča ...nije važno ima li u toj priči kontadiktornost ... jedna priča zasenjuje drugu, bitno je samo lupetati što češće i što duže ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 12 Share Posted February 12 8 minutes ago, JohnnyDragon said: -'Alo sestriću, o čemu ti vise pričaš priče??? Daj crno na belo, ili da odgovaram za zamlacivanje naroda više. A valjda će doći i to vreme...u medjuvremenu i Pazarci krenuli ka Kg.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 12 Share Posted February 12 1 hour ago, freethrow said: Jebiga, ukoliko mogu klinci da se cimaju i da dobijaju bejzbolke i da gube ispite i sve ostalo, moći će i građani da glasaju za ekipu koja za tim Dušana Mihailovića, Dragana Veselinova, Čovića, Ljajića i ostalih izgleda direktno kao miks Gandija i Otpisanih. Nismo ni svesni koliko dopuštamo da desetogodišnje blaćenje opozicije od strane SNSa utiče na nas. A ako nece moci - onda i ne zasluzujemo nista bolje od bejzbolki. Ili sad, ili nam ne gine rasejanje, bojim se da nema vise nazad... Btw, pricali ste o ekstremnoj levici i ekstremnoj desnici - danas u Srbiji to mozda ima veze sa ideologijom u zelji i teoriji, ali u praksi ekstremna levica i ekstremna desnica su isto (mislim na glasace) - likovi koji su toliko uzdignuti ili konzervirani da svojim delovanjem ili nedelovanjem (in)direktno podrzavaju mafiju i Vucica... Ono, i jedni i drugI, bolje da stojite sa nama 'centristima' i zabogutacima, nego sa svojim antipodom 😉 . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted February 12 Share Posted February 12 https://t.me/ekostraza/1608 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 12 Share Posted February 12 35 minutes ago, The Walking Dravot said: Ljudi zalepili na prostorije sns u Mitrovici. Ljudi u Mitrovici ne žele SNS miting u svom gradu....da li postoji mogućnost da se na Sretenje desi nešto što ne bi trebalo ? Ne bi bilo dobro.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 12 Share Posted February 12 1 minute ago, Constantin said: Ljudi u Mitrovici ne žele SNS miting u svom gradu....da li postoji mogućnost da se na Sretenje desi nešto što ne bi trebalo ? Ne bi bilo dobro.... Mogu da okače transparente na prozore, da ignorišu bukve i sendvičare ako ih pitaju gde se nalazi ta i ta ulica, da simbolično ugase svetla u stanovima na minut, da ih fotkaju i kače na mreže ako reše da pišaju i seru po parkovima... Ima toga koliko hoćeš, nije nasilno, nije protivno zakonu, samo se treba dosetiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 12 Share Posted February 12 Šta reći ❤️ 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 12 Share Posted February 12 12 minutes ago, DJ_Vasa said: Mogu da okače transparente na prozore, da ignorišu bukve i sendvičare ako ih pitaju gde se nalazi ta i ta ulica, da simbolično ugase svetla u stanovima na minut, da ih fotkaju i kače na mreže ako reše da pišaju i seru po parkovima... Ima toga koliko hoćeš, nije nasilno, nije protivno zakonu, samo se treba dosetiti. Taman posla Vaso da se maju po Mitrovici do mraka....što se tiče fotkanja kod pišanja, nema tu ni srama ni obraza, tako da ni to ne pali baš. Ali, koliko vidim, biće problem obezbediti željeni broj sendvičara. Još jedna stvar...očekuje se priliv mitingaša s one strane Drine. Mitrovčani su najavili blokadu tih puteva. Opet potencijalna "gužva"... Ne bih voleo da se pošten svet pendreči.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted February 12 Share Posted February 12 Gledam na N1 predstavnike opozicije. Djilas gusla istu pricu manje vise kao i ranije, ali ne smeta previse. Sve Vucic pa Vucic. Za ekspertsku vladu bez opozicije Milos Jovanovic prica sve vreme ne mogu studenti sami, samo njih gurate, bla bla. Zaboravlja da su u nekoj vrsti blokade i prosvetari, advokati, glumci, poljoprivrrdnici... Uzeo bi ministarsko mesto u prelaznoj vladi. Ponos neprimetan, ok ono sto je rekao, ali nista spec. Isto kaze moze ekspertska vlada bez opozicije Milivojevic najbolji, izrekao i konkretne stvari, korisne koje DS radi sada. Lepo govorio Ćuta svoje standardno, ali ponovo bolje kapira trenutak i situaciju u odnosu na Djilasa i Ponosa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 12 Share Posted February 12 7 minutes ago, Constantin said: Taman posla Vaso da se maju po Mitrovici do mraka....što se tiče fotkanja kod pišanja, nema tu ni srama ni obraza, tako da ni to ne pali baš. Ali, koliko vidim, biće problem obezbediti željeni broj sendvičara. Još jedna stvar...očekuje se priliv mitingaša s one strane Drine. Mitrovčani su najavili blokadu tih puteva. Opet potencijalna "gužva"... Ne bih voleo da se pošten svet pendreči.... Zar ne odlaze popodne, tj. kad padne mrak? Znam da to što kažeš potencijalno može da se razvije u nešto loše, a videćemo šta će da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 12 Share Posted February 12 1 hour ago, JohnnyDragon said: Dajte molim vas, moja nona od 83 godine zna koristit net ,gleda shirtse na YT , videe na Fb , nema TikTok i insta ali da se vadi neko da ljudi nemaju prilike da vide je takav cringe u 2025.. Mislim da je problem nesto drugo, ali 'ajde. Mi ovde na forumu, bar 90% nas se verujem slaže da je bitno zameniti Kurtu Murtom da bi Kurta bio smenjiv, i oke , slažemo se svi da su ovi teško zlo, ali ja govorim o tome da prosečan stanovnik Srbije ne želi ni Kurtu ni Murtu! A ljudi žele promene a ne "promene". Hoće li te promene doneti oni koji su reanimirali SPS i pomagali stvaranje SNS? I don't think so. Mada opet, kako su reciklirali ekipu iz '90, ne znam sto ne bi i DoS opet? Opet, pitanje za biračko telo koje je protivnik režima, a evidentno da nije mali broj ljudi koji žele da ovoj bandi vide ledja. Problem je što internet koriste za zabavu da isprate farmu i parove, da se ispričaju sa drugaricom iz škole koju nisu videli 50 godina na fejsu, a za vesti i dalje čekaju vesti na TV. Navike građene ceo život teško se menjaju. @all Opozicija je malo odstranjena iz N1 i Nova S unazad 2 meseca. Juče ih je Milenković, politički analitičar, isprozivao malo N1 a i ostale u jutarnjem programu i evo vidim večeras su ih zvali u večernjem terminu. Mora im se dati prostora na TV, N1 greši što forsira studente jer njima ne treba promocija na taj način nego samo da se medijski isprate njihove akcije na ulicama i najave buduća okupljanja. Realno retko šta smo od njih čuli u tim gostovanjima, pitanje je da li oni i žele da kažu mnogo šta jer ih sluša i nepomenik. Realno jedino rešenje iz ovoga je ta prelazna vlada koja bi jedina imala dovoljno poverenja javnosti da izgura ovu priču oko nadstrešnice ali i da organizuje nove izbore. Tu naravno postoji nova šansa da Nepomenik opet zavadi opozicionu javnost jer se trenutno podljena mišljenja da li to treba da bude ekspertska vlada ili vlada sačinjena od svih stranaka. Eksperti bi bili bolja varijanta za korupciju i Sudstvo ali bi politička mnogo bolje sprečila parizera da opet pokrade izbore. Neki miks bi mogao da bude rešenje ali vidim da to retko ko zagovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) 10 minutes ago, DJ_Vasa said: Zar ne odlaze popodne, tj. kad padne mrak? Ne znam im satnicu, stvarno. Znan da po Nišu, u JP, za sada se bojažljivo raspituju o zainteresovanim za zaduživanje sendviča, ali je odziv, za sada, mršav. Kod moje supruge, sindikalka, kaže...."pitali me da idem za Mitrovicu, a mene po malo sramota, dete mi otišlo peške za Kragujevac" - onako tihim, skoro šaptajućim glasom se jada. Ne pušta jopj se lako "funkcija"... Ako, kažem joj ja, "sutra" će Vučić da te pošalje na tvoje dete, da se peglate na ulici, samo da bi on ostao još jedan mandat..aman !!! Reče mi "U pravu si, ko ih jebe"...eto, recka za mene Edited February 12 by Constantin 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 12 Share Posted February 12 Legende, bravo breee 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 12 Share Posted February 12 3 minutes ago, Constantin said: Ne znam im satnicu, stvarno. Znan da po Nišu, u JP, za sada se bojažljivo raspituju o zainteresovanim za zaduživanje sendviča, ali je odziv, za sada, mršav. Kod moje supruge, sindikalka, kaže...."pitali me da idem za Mitrovicu, a mene po malo sramota, dete mi otišlo peške za Kragujevac" - onako tihim, skoro šaptajućim glasom se jada. Ne pušta jopj se lako "funkcija"... Ako, kažem joj ja, "sutra" će Vučić da te pošalje na tvoje dete, da se peglate na ulici, samo da bi on ostao još jedan mandat..aman !!! Reče mi "U pravu si, ko ih jebe"...eto, recka za mene Tebi i recka i poštovanje, ali ne i pomenutoj gospođi. Ne znam kako može da je bude malo sramota što ide preko trista kilometara o trošku svih građana da bi slušala gluposti za jednu crvenu i sendvič, i to sve zato da bi hranila ego neke budale i učestvovala u propagandi za budalu. Upravo tu omladinu, u koje spada i njeno dete, dočekivali su uz kazan gulaša i pečenje, a vraćali su ih taksisti, gospodski, onako kako i zaslužuju. Da gospođa krene na taj miting peške, pa makar da je i pet kilometara, dočekivali bi je pljuvačkom i pokvarenim jajima. Nadam se da je shvatila razliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts