Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

23 minutes ago, Kooineeperk said:

Ovo sto rade studenti, prolaze kroz ova naselja, fino i kulturno, to je trebala opozicija da radi... a ne da ladi jaja u krugu dvojke ili ne izlazi sa NBGD, i da ocekuje neke rezultate tamo u nekim manjim mestima. 

Ovo sto rade studenti, videce i stari i zatucani u malim mestima koji gledaju samo Pink, Informer, RTS... 

Eeeeeeeee, ali onda se ne bi imalo vremena za eKspresa, uživanja u toplom beogradskom suncu i besplodna palamuđenja, Bajo moj.

• Like 1

1 hour ago, Kooineeperk said:

Ovo sto rade studenti, prolaze kroz ova naselja, fino i kulturno, to je trebala opozicija da radi... a ne da ladi jaja u krugu dvojke

Nerealan si. Nije to isto. 

I nije da nisu odlazili na razna krizna i manje krizna mesta.

Ali jednostavno, odijum prema opoziciji je ogroman pre svega zbog odlično odrađenog posla Vučićevih medija u satanizovanu Đilasa lopova. Marinika Rumunke, i ostalih antisrba koji bi da nas prodaju zapadu, ustašama, Šiptarima itd...

A to su mnogi i van SNSa takođe zdušno guslali... I često zlurado traljali ruke kad god bi ih ovi iz vlasti šikanirali, vređali, ignorisali im zahteve i akcije, pretili, stavljali pred nemoguće izbore itd, itsl...

Ne zaboraviti da je opozicija u tek nešto, ali malo, boljim uslovima od opozicije u Rusiji.

Non stop otvorena sezona lova i borba u nehumano neravnopravnom uslovima.

• Like 23

What a time to be alive :smiley50:

Oduševljavaju me i studenti i njihovi transparenti,duhovitost tvitova..sveeee aaaa!!

Moji bratanci (brucoš i prvi razred srednje škole) u subotu na mostovima.

Srce mi je puno.

Na ivici sam suza.

• Like 9
  • Love 1

Just now, fancy said:

li jednostavno, odijum prema opoziciji je ogroman pre svega zbog odlično odrađenog posla Vučićevih medija u satanizovanu Đilasa lopova. Marinika Rumunke, i ostalih antisrba koji bi da nas prodaju zapadu, ustašama, Šiptarima itd...

+ su ih mediji ubedili ako on ode sa vlasti da nece biti penzija i da ce se vratiti u 90. :S

• Like 1

Velicanstveno je u Bataji bilo. Nikad ovoliko ljudi na ulicama, pozitivne energije. Sacekali smo ih na ulazu u Bataju, doneli osvezenja. Stajao sam pored puta sa svojim  klincem od 5 god, umesto da uzimaju, studenti su mu prilazili i davali slatkise, bombonice, bananice.

Mali u cudu, ne zna sta se desava.

Svi su nam mahali, zahvaljivali se za podrsku, cak su mahali i policajci i vatrogasci.

Meni knedla u grlu, neki cudan osecaj ponosa.

• Like 21
  • Love 9
  • Thanks 2

U trajanju protesta, bilo je na desetine scena zbog kojih mi je bukvalno stalo srce na momenat i kada nisam znao šta me je snašlo, ali sam morao da se, kao roditelj koji im je podrška i oslonac, pred decom suzdržavam da se ne raspadnem od davno preživljenih emocija koje opet proživljavam.

Ali ova scena, u kojoj staro čeljade staračkim korakom prilazi koloni studenata da joj se pokloni, toliko me je preplavila da sam se jednostavno - rasuo.

I sad neko može i da mi izvadi zub naživo, ne bih ni osetio.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 10
  • Love 4

Došlo je vreme da se u subotu preleti u redove sendvičara.

Preporuka svima da pokupe svoj primerak Index sendviča, em drži sitim, em čuči tu ipak i neka simbolika. 

Lokalci, jel kod Maje i dalje the one,  ili vredi probati nešto novo?

• Like 1

1 hour ago, fancy said:

Nerealan si. Nije to isto. 

I nije da nisu odlazili na razna krizna i manje krizna mesta.

Ali jednostavno, odijum prema opoziciji je ogroman pre svega zbog odlično odrađenog posla Vučićevih medija u satanizovanu Đilasa lopova. Marinika Rumunke, i ostalih antisrba koji bi da nas prodaju zapadu, ustašama, Šiptarima itd...

A to su mnogi i van SNSa takođe zdušno guslali... I često zlurado traljali ruke kad god bi ih ovi iz vlasti šikanirali, vređali, ignorisali im zahteve i akcije, pretili, stavljali pred nemoguće izbore itd, itsl...

Ne zaboraviti da je opozicija u tek nešto, ali malo, boljim uslovima od opozicije u Rusiji.

Non stop otvorena sezona lova i borba u nehumano neravnopravnom uslovima.

Istina. Nije realno da prodju kao studenti. 

Ali je isto tako istina da su mogli morali vise da se iscimaju, ako misle da steknu neko poverenje i da dopru i do onih koji za njih znaju samo kao "zute lopove". Da sednu, da popricaju. Kao Sarovic sa onim likom sto ga je konvertovao iz "Ja sam iz SNSa" do "Kriv je i Vucic".  

• Like 4

Vucko kad gleda ove scene pririsak 300/200

Lokalni SNS serifi zamisljaju sutrasnji poziv od koordinatora

Putnici u autobusima gledaju u svoju dnevnicu od 3000 din i sendvic i sok.

I svi oni znaju da ovaj narod niko nije nazerao da izadje pred studente. I ne znaju kako da reaguju. I ne pitaju se ni najmanje kada ce biti gotovo.
I znaju da ce tackasti softver u subotu eksplodirati koliko god Informer slaze da ce biti ljudi.

Odoh sad da nastavim da placem.

Aj zdravo.

• Like 7