Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

25 minutes ago, Clash said:

I to je tako

Ovo me podseca na Exit pre 10ak godina kada sam sa ortakom u NS presao pesacki na crveno dok sa jedne i druge strane stoje grupe koje cekaju zeleno. I cujes dobacivanje "Beogradjani...", jer realno stranci nisu, Novosadjani nisu.

Edited by wrach
  • Like 1

E da, glede odnosa prema blokadama i Exit,  koji je i nastao iz studentakig bunta, da jede govna.

13 minutes ago, Smrtokapa said:

Poluzaplanjac polušumadinac, posedujem najgore osobine i tebe i McLeoda.

A uh, jedina bi bilo teze da si kombinacija Goldberga i Kornetovog brace.

• Ha-ha 5

5 hours ago, JohnnyDragon said:

Raspisace izbore. 

Juče nisam pratio vesti, tek ada pročitah pisanija po forumu od juče i noćas, posle onog obraćanja crne trojke nisam ništa gledao, ne bih da vrtim tv unazad, jasna mi je situacija i ovako.

Zver je saterana u ćošak, ne vidi izlaz, ali zver skače, hvata za pči, grebe, grize, može ozbiljne povrede da nanese, nepredvidivo je šta može naredno da učini. Ne bih isključio ni opciju: Premijer podneo ostavku, podnese i Vučić ostavku, Brnabić postaje vd predsednika, da Vučiću mandat za sastav vlade i on kaže, evo sad sam nadležan. Ne verujem da može da se izvuče, da ispliva, ali može još mnogo zla da nanese.

Njegova nevolja je što igra protiv nevidljivog protivnika, ne može da predvidi naredne poteze, ne može da unese razdor među protivnike, ne zna gde su i ko su. Svojima ne može da veruje, ni u njihovu sposobnost ni lojalnost.

• Like 4

Scena.... Studenti pristanu na razgovor sa mrcinom, ali uz uslov da bude prenos uzivo razgovora.  On nema kud, pa pristane. Dođe par studenata i samo mu pred kamerama kazu da nema sta sa njim da razgovaraju jer nije nadlezan. Onda ustanu i odu. Pa da se  samo vidi faca mrcine...

• Ha-ha 3

10 hours ago, Clash said:

Da se ne naljute  Goldberg i Kornet mislim zbog duzine njihovih postova, nista drugo.

Goldbergov žanr je horor apsurda.

Kornetov je optimizam ničim izazvan.

27 minutes ago, berti said:

Pa da se  samo vidi faca mrcine...

Zumirano, kao u indijskim serijama.

34 minutes ago, Kronostime said:

I kod njih onaj Milanović, inače Srbin, zapenio kako zli Srbi ovo zli Srbi ono... bukvalno nas ista bolest ubija.

• Like 1

22 minutes ago, JPM said:

I kod njih onaj Milanović, inače Srbin, zapenio kako zli Srbi ovo zli Srbi ono... bukvalno nas ista bolest ubija.

Ne treba mnogo obraćati pažnju na takve izjave Milanovića, njega ima svuda po spektru.

Spoiler

7Hu6mic.jpeg

U bitnijim vestima, studenti organizuju dvodnevni marš od Beograda do Novog Sada, ozbiljna demonstracija odlučnosti.

https://www.instagram.com/share/p/BA3WgWy_7L

Edited by Smrtokapa
spojler
  • Like 9
  • Thanks 1

8 minutes ago, Smrtokapa said:

Ne treba mnogo obraćati pažnju na takve izjave Milanovića, njega ima svuda po spektru.

Ista je bolest. Kad treba ići u kampanju najlakše je poene skupljati mržnjom prema susedima. Tako i naši. Ruše ih Hrvati...ma da...