srlepajce Posted Tuesday at 08:49 PM Share Posted Tuesday at 08:49 PM Na insajder tv odlicna emisija o padu nadstresnice Jbt sta su oni radili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Tuesday at 08:49 PM Share Posted Tuesday at 08:49 PM 1 minute ago, BattleBender said: Ti li si Zaplanjac? Poluzaplanjac polušumadinac, posedujem najgore osobine i tebe i McLeoda. 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Tuesday at 08:52 PM Share Posted Tuesday at 08:52 PM Ovaj student zaljubljen u kameru. Meni je smešan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Tuesday at 08:54 PM Share Posted Tuesday at 08:54 PM Ova devojka je pojela ovog SNS studenta sa elokvencijom, stavom, poznavanjem onoga o cemu prica. Ako ostane SNS na vlasti ona ce otici iz zemlje a ovaj ce biti ministar zdravlja. 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Tuesday at 08:57 PM Share Posted Tuesday at 08:57 PM (edited) 25 minutes ago, Clash said: I to je tako Ovo me podseca na Exit pre 10ak godina kada sam sa ortakom u NS presao pesacki na crveno dok sa jedne i druge strane stoje grupe koje cekaju zeleno. I cujes dobacivanje "Beogradjani...", jer realno stranci nisu, Novosadjani nisu. Edited Tuesday at 08:57 PM by wrach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Tuesday at 09:01 PM Share Posted Tuesday at 09:01 PM E da, glede odnosa prema blokadama i Exit, koji je i nastao iz studentakig bunta, da jede govna. 13 minutes ago, Smrtokapa said: Poluzaplanjac polušumadinac, posedujem najgore osobine i tebe i McLeoda. A uh, jedina bi bilo teze da si kombinacija Goldberga i Kornetovog brace. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Tuesday at 09:27 PM Share Posted Tuesday at 09:27 PM Da se ne naljute Goldberg i Kornet mislim zbog duzine njihovih postova, nista drugo. Ja njihove postove odatampam, ukoricim i polako pred spavanje citam. Zavrsio sam prvi deo, poceo drugi da citam.😉 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Tuesday at 09:30 PM Share Posted Tuesday at 09:30 PM 2 minutes ago, Clash said: Da se ne naljute Goldberg i Kornet mislim zbog duzine njihovih postova, nista drugo. Forum goals: pisati na teme na koje piše Goldberg, sa opširnošću koju koristi Kornet. Noću. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 09:43 PM Share Posted Tuesday at 09:43 PM Ja bih volela da sam više kao @Čvarkov na forumu, da imam taj neki humor, ali jbg kad iz mene progovara forumski Šešelj 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Tuesday at 09:57 PM Share Posted Tuesday at 09:57 PM I pola meklauda je sjajno samo da ti kazem, to su nedokucive visine za vecinu ljudi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Tuesday at 10:04 PM Share Posted Tuesday at 10:04 PM 5 minutes ago, McLeod said: I pola meklauda je sjajno samo da ti kazem, to su nedokucive visine za vecinu ljudi Doci ce drugar na zurku, malo se tripuje al je ok tip. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted Tuesday at 10:05 PM Share Posted Tuesday at 10:05 PM Koliki broj nazadnjačkog ološa po kvadratnom metru... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Tuesday at 10:05 PM Share Posted Tuesday at 10:05 PM 1 minute ago, Clash said: Doci ce drugar na zurku, malo se tripuje al je ok tip. Najlepsi kompliment koji si mi ikad dao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Tuesday at 10:23 PM Share Posted Tuesday at 10:23 PM 2 hours ago, mare80 said: Iz rublike : Konačno imam za koga da glasam .... Hide contents Ali hešteg #plenum. Da ne znam koji je imbecil u pitanju rekao bih da je duhovito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted Tuesday at 11:01 PM Share Posted Tuesday at 11:01 PM Raspisace izbore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Tuesday at 11:05 PM Share Posted Tuesday at 11:05 PM 14 hours ago, Don Dusko said: 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted yesterday at 12:09 AM Share Posted yesterday at 12:09 AM 3 hours ago, srlepajce said: Na insajder tv odlicna emisija o padu nadstresnice Jbt sta su oni radili Zivim daleko pa cesto kasnim za vama i nisam video ranije. Ali nasao sam. Moze se pogledati ovde: https://www.insajder.net/emisije/insajder-dokument/insajder-novi-sad-hronologija-pada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted yesterday at 04:38 AM Share Posted yesterday at 04:38 AM 5 hours ago, JohnnyDragon said: Raspisace izbore. Juče nisam pratio vesti, tek ada pročitah pisanija po forumu od juče i noćas, posle onog obraćanja crne trojke nisam ništa gledao, ne bih da vrtim tv unazad, jasna mi je situacija i ovako. Zver je saterana u ćošak, ne vidi izlaz, ali zver skače, hvata za pči, grebe, grize, može ozbiljne povrede da nanese, nepredvidivo je šta može naredno da učini. Ne bih isključio ni opciju: Premijer podneo ostavku, podnese i Vučić ostavku, Brnabić postaje vd predsednika, da Vučiću mandat za sastav vlade i on kaže, evo sad sam nadležan. Ne verujem da može da se izvuče, da ispliva, ali može još mnogo zla da nanese. Njegova nevolja je što igra protiv nevidljivog protivnika, ne može da predvidi naredne poteze, ne može da unese razdor među protivnike, ne zna gde su i ko su. Svojima ne može da veruje, ni u njihovu sposobnost ni lojalnost. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Scena.... Studenti pristanu na razgovor sa mrcinom, ali uz uslov da bude prenos uzivo razgovora. On nema kud, pa pristane. Dođe par studenata i samo mu pred kamerama kazu da nema sta sa njim da razgovaraju jer nije nadlezan. Onda ustanu i odu. Pa da se samo vidi faca mrcine... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 10 hours ago, Clash said: Da se ne naljute Goldberg i Kornet mislim zbog duzine njihovih postova, nista drugo. Goldbergov žanr je horor apsurda. Kornetov je optimizam ničim izazvan. 27 minutes ago, berti said: Pa da se samo vidi faca mrcine... Zumirano, kao u indijskim serijama. 34 minutes ago, Kronostime said: I kod njih onaj Milanović, inače Srbin, zapenio kako zli Srbi ovo zli Srbi ono... bukvalno nas ista bolest ubija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) 22 minutes ago, JPM said: I kod njih onaj Milanović, inače Srbin, zapenio kako zli Srbi ovo zli Srbi ono... bukvalno nas ista bolest ubija. Ne treba mnogo obraćati pažnju na takve izjave Milanovića, njega ima svuda po spektru. Spoiler U bitnijim vestima, studenti organizuju dvodnevni marš od Beograda do Novog Sada, ozbiljna demonstracija odlučnosti. https://www.instagram.com/share/p/BA3WgWy_7L Edited 21 hours ago by Smrtokapa spojler 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 8 minutes ago, Smrtokapa said: Ne treba mnogo obraćati pažnju na takve izjave Milanovića, njega ima svuda po spektru. Ista je bolest. Kad treba ići u kampanju najlakše je poene skupljati mržnjom prema susedima. Tako i naši. Ruše ih Hrvati...ma da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Ista je bolest. Kad treba ići u kampanju najlakše je poene skupljati mržnjom prema susedima. Tako i naši. Ruše ih Hrvati...ma da... Lakse je nasima - vece susedstvo i vise kandidata za neprijatelja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts